therock Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Υπαρχει, λεω εγω τωρα, καποιος τροπος σαν απλοι πολιτες-ασθενης να εχουμε πληροφοριες στους κωδικους εξετασεων που γραφονται απο γιατρους. Οπως πχ υπαρχει η βαση του Γαληνου που δινει πληρφοριες για φαρμακα και δραστικες ουσιες, θελω καποιο μερος που να αναφερει τους κωδικους εξετασεων οπως βρισκονται στον ΕΦΚΑ. Κατα καιρους αντιμετωπιζω προβληματα απο γιατρους που μου λενε λανθασμενα οτι κατι δεν γραφεται η που ψαχνονται για ωρα μεχρι να το βρουν. Ειδικα σε δημοσια νοσοκομειο που καθοταν σε πεντιουμ μπροστα ενας γερακος, ετρωγε καναν τεταρτο για να συνταγογραφει απλες γενικες αιματος Εν πασει περιπτωση τωρα θελω να γραψω ενα ενζυμο σε εξετασεις αιματος και ενω το μικροβιολογικο που τις εκανες λεει οτι γραφεται και μια γιατρος ξεχωρης ειδικοτητας μου ειπε οτι την βρηκε αλλα δεν τις δινει το συστημα τη δυνατοτητα να τις γραψει, η γιατρος που με αφορα μου λεει δεν την βρισκει και οτι εχει καλεσει τοσους συναδελφους. Κριμα ειναι να δωσω ενα εικασορικο ενω ειμαι ασφαλισμενος, για να μετρησω εναν δεικτη TLDR παιζει τελικα να εχουμε εμεις προσβαση σε κατι και να τους λεμε πχ σιδηρος ειναι το 31343234, γραψτο αν καπου κολωνουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα