Προς το περιεχόμενο

2080ti lightning original bios problem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας παιδιά εχω αυτήν την κάρτα γραφικών και ενα χρόνο τώρα απο τότε που έχω στήσει τον υπολογιστή μου απο την αρχή δεν άναβε στο original bios όταν την γυρίζω στο Ln2 δουλεύει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα τρέχει πάνω σε τροφοδοτικό hxi 1200w 
Motherboard: z390 meg ace
cpu: i9 9900k 
ram: 4400 corsair vengeance LPX
Οι θερμοκρασίες της ποτέ δεν έχει ξεπεράσει τους 70 με 75 βαμθούς συνήθως φτάνει μεχρι τους 65 με 70 - (στο τροφοδοτικό έχω βάλει το καλώδιο usb για multi rail )
καμιά φορά όταν το γυρίζω στο original bios ανάβει κανονικά αλλά πχ μετά απο 5 φορές άνοιξε κλείσε δεν ανάβει (το μονιτορ λέει no signal και οι ανεμοιστήρες της κάρτας γραφικών πάνε στο φούλ )
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επεξ/σία από Chrisksgr
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chrisksgr είπε

Καλησπέρα σας παιδιά εχω αυτήν την κάρτα γραφικών και ενα χρόνο τώρα απο τότε που έχω στήσει τον υπολογιστή μου απο την αρχή δεν άναβε στο original bios όταν την γυρίζω στο Ln2 δουλεύει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα τρέχει πάνω σε τροφοδοτικό hxi 1200w 
Motherboard: z390 meg ace
cpu: i9 9900k 
ram: 4400 corsair vengeance LPX
Οι θερμοκρασίες της ποτέ δεν έχει ξεπεράσει τους 70 με 75 βαμθούς συνήθως φτάνει μεχρι τους 65 με 70 - (στο τροφοδοτικό έχω βάλει το καλώδιο usb για multi rail )
καμιά φορά όταν το γυρίζω στο original bios ανάβει κανονικά αλλά πχ μετά απο 5 φορές άνοιξε κλείσε δεν ανάβει (το μονιτορ λέει no signal και οι ανεμοιστήρες της κάρτας γραφικών πάνε στο φούλ )
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

γιατι δεν την πηγες πισω? 

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

ίσως θέμα bin και στο κανονικό bios δεν έχει αρκετό ρεύμα για να κάνει σωστό boot (ln2 νομίζω φτάνει μέχρι και 450w?)

Μάλλον από όσο έχω δει στο κουτί και γνκα στίς πληροφορίες της κάρτας το τοπ ρεύμα που χρειάζεται είναι 650w   Τώρα σε :ln2 https://www.techpowerup.com/vgabios/207629/msi-rtx2080ti-11264-181203

Και σε original bios :

https://www.techpowerup.com/vgabios/207628/msi-rtx2080ti-11264-181118

Έχω και Υδροξυξη την Asus ruygin 360  που λογικά τραβάει και αυτή ρευμα αρκετό λέτε να μου φταίει το τροφοδοτικο να θέλω το 1600

29 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

γιατι δεν την πηγες πισω? 

Έχεις δίκιο φίλε μου κακώς π δεν την πήγα από την πρώτη η δευτερη μέρα 

Είχα ρωτήσει μετά από 14 15 μέρες κ το μαγαζί π την είχα πάρει μ είχε πει πως θα πρέπει να πάει Βουλγαρία και σέρβις κλπα και ήθελε 15 με 20 μέρες 

Το ξέρω μέγα λάθος μου

Τώρα τι κάνουμε να την πάω πίσω τλκα για σέρβις έχω εγγύηση 3 χρόνια 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Chrisksgr είπε

Μάλλον από όσο έχω δει στο κουτί και γνκα στίς πληροφορίες της κάρτας το τοπ ρεύμα που χρειάζεται είναι 650w   Τώρα σε :ln2 https://www.techpowerup.com/vgabios/207629/msi-rtx2080ti-11264-181203

Και σε original bios :

Έχω και Υδροξυξη την Asus ruygin 360  που λογικά τραβάει και αυτή ρευμα αρκετό λέτε να μου φταίει το τροφοδοτικο να θέλω το 1600

οχι με την καμία λολ. με 1200w σηκώνεις δυο συστήματα όχι ένα :D

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Chrisksgr είπε

Και σε original bios :

Έχεις δίκιο φίλε μου κακώς π δεν την πήγα από την πρώτη η δευτερη μέρα 

Είχα ρωτήσει μετά από 14 15 μέρες κ το μαγαζί π την είχα πάρει μ είχε πει πως θα πρέπει να πάει Βουλγαρία και σέρβις κλπα και ήθελε 15 με 20 μέρες 

Το ξέρω μέγα λάθος μου

Τώρα τι κάνουμε να την πάω πίσω τλκα για σέρβις έχω εγγύηση 3 χρόνια 

ειναι ακομα εγγυηση/?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

οχι με την καμία λολ. με 1200w σηκώνεις δυο συστήματα όχι ένα :D

Αυτό λέω και εγώ για αυτό δεν πήρα τότε το 1600

3 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

ειναι ακομα εγγυηση/?

Ναι έχει ακόμα 

Απλά είχα σκεφτεί εφόσον δουλευει στο άλλο bios δεν έχει κάτι αλλά μάλλον έχει τλκα 😜

Να προσπαθουσα λέτε με κάποιο τρόπο να εκανα flash vbios αλλά μετά λογικά χάνετε η εγγύηση 🤪

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Chrisksgr είπε

Αυτό λέω και εγώ για αυτό δεν πήρα τότε το 1600

Ναι έχει ακόμα 

Απλά είχα σκεφτεί εφόσον δουλευει στο άλλο bios δεν έχει κάτι αλλά μάλλον έχει τλκα 😜

Να προσπαθουσα λέτε με κάποιο τρόπο να εκανα flash vbios αλλά μετά λογικά χάνετε η εγγύηση 🤪

πεστους 8ες refund or 3080

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε

Η 3090 φίλε μου γιατί τα τα ίδια λεφτά έχουν άστα 😜

Και να πεις ότι έχω κάνει τρελό over clock ούτε καν δεν χρειάζεται αυτή τα φυσάει όλα τα games 

Το θέμα είναι σκέψου οτι είχα κάνει παραγγελία και μ ήρθε μετά από κάνα μήνα 😜

Απλά ήθελα το computer τότε γνκα για δφρες δουλειές 

5 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Γνωρίζεις αν όντως γίνεται κάτι τέτοιο.. 

Τλκα τι μου προτείνετε να την πάω πίσω όσο έχω ακόμα εγγύηση 😋

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Chrisksgr είπε

Η 3090 φίλε μου γιατί τα τα ίδια λεφτά έχουν άστα 😜

Και να πεις ότι έχω κάνει τρελό over clock ούτε καν δεν χρειάζεται αυτή τα φυσάει όλα τα games 

Το θέμα είναι σκέψου οτι είχα κάνει παραγγελία και μ ήρθε μετά από κάνα μήνα 😜

Απλά ήθελα το computer τότε γνκα για δφρες δουλειές 

Γνωρίζεις αν όντως γίνεται κάτι τέτοιο.. 

Τλκα τι μου προτείνετε να την πάω πίσω όσο έχω ακόμα εγγύηση 😋

ναι πες χαλασε- 8ελω λεφτα πισω η 3080

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας παιδιά 
το πρόβλημα με την κάρτα ευτηχώς λύθηκε 
Μπήκα σε safe mode me ln2 έκανα καθαρισμό των Drivers με το DDU μετά restart  τον υπολιστή και ύστερα ξαναμπήκα στο πρόγραμμα DDU 
Και το γύρισα σε original bios,και πάτησα Clean and Shutdown (for installing a new graphics  card) 
Kαι απο τότε όλα καλά :)
Ευχαριστώ πολύ για της απαντήσεις σας 

Επεξ/σία από Chrisksgr
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chrisksgr είπε

Καλησπέρα σας παιδιά 
το πρόβλημα με την κάρτα ευτηχώς λύθηκε 
Μπήκα σε safe mode me ln2 έκανα καθαρισμό των Drivers με το DDU μετά restart  τον υπολιστή και ύστερα ξαναμπήκα στο πρόγραμμα DDU 
Και το γύρισα σε original bios,και πάτησα Clean and Shutdown (for installing a new graphics  card) 
Kαι απο τότε όλα καλά :)
Ευχαριστώ πολύ για της απαντήσεις σας 

Το "no signal" δεν σχετίζεται με drivers,επίσης αν η κάρτα σου έχει switch για εναλλαγή bios τότε είτε το ένα είναι uefi και το άλλο legacy η normal mode /oc mode αντίστοιχα.Καλό θα ήταν να αναβαθμίσεις το bios της μητρικής σου στο τελευταία διαθέσιμο (εκτός αν το έχεις κάνει ήδη) να τα γυρίσεις όλα default που λογικά θα είναι σε uefi mode και κάνεις καθαρή εγκατάσταση (uefi).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...