Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλα να ενημερωσω πως δεν εχει ληξει το code και μολις πηρα την εκπτωση στα H6 που το δοκιμασα (απο 80 σε 56 με free shipping).

Επεξ/σία από lephleg
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 20/9/2020 στις 10:37 ΠΜ, k_dinos είπε

Πέρα από τη  ένταση, και δεδομένου ότι δεν θα έβαζες πριν τα ακουστικά στο 100%, αν συγκρίσεις τον ήχο ίδιας έντασης  (το 60% του πριν με το 25% του μετά όπως αναφέρεις)  είναι αισθητή η διαφορά? 

Τέλος, αν ξεχαστείς και το βάλεις στο 100% υπάρχει περίπτωση να κάνεις καμιά ζημιά στα ακουστικά / ηχεία? 

Ο ήχος είναι αισθητά καλύτερος, surround και κυρίως παραμετροποιήσιμος: Ταινίες, Μουσική ανά είδος, Ακόμη και παραμετροποιημένες presets για συγκεκριμένα παιχνίδια (!).

Στο 100% μόνο ζημιά στα αυτιά του μπορεί να κάνει κάποιος...

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχει παραλάβει κανείς το οτιδήποτε από το online store της Creative?

Εχω μια παραγγελία ανοιχτη από 24/9 που σήμερα μαρκαριστηκε ως delivered στο site τους ενώ εγώ δεν εχω λάβει κάτι.

Ξερει κανεις με ποια εγχώρια courier συνεργάζονται?

Δημοσ.

Εγω ειχα παραγγείλει στις 19/09 και παρέλαβα την Παρασκευή απο ACS. Μπες στην ACS και βαλε τον 10ψηφιο στο tracking. Πηρα μια soundblasterx g6 αλλα δεν με βολεψε στον χειρισμό αλλα απο ηχο σκιζει και μαλλον θα την δωσω. Εαν ενδιαφέρεται καποιος απο εδω ας μου στείλει μνμ.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εχω ανοίξει 2 φορες ticket και ακομη δεν εχω παρει σαφή απάντηση που βρίσκεται το πακέτο. Μεχρι εχτες εμφανιζόταν να έχει φτάσει σε κάποιο hub στη Πολωνία με βάση το tracking number της CQL. Σήμερα το progress μηδενίστηκε και το εμφανίζει να αποστέλλεται ξανα προς delivery στο courier. Πλακα θα'χει να το χάσανε.. 

Δημοσ.

Εμενα επειδη τους εστειλα οτι το κουτι ηρθε σε μαυρο χαλι αλλα σε καλη κατασταση τα ηχεια,μου ειπαν να διαλεξω κατι απο το creative greece να μου κανουν ειδικο discount. Τι λετε να διαλεξω ; :)

Δημοσ.

τελικα δεν απαντησα βασικα επειδη το ξεχασα και μου ηρθε σημερα μηνυμα

Thank you for your valuable feedback.

We would like to arrange to ship you a free of charge Creative BT-W3 as token of gratitude. You can find more information about this product in the link below:

https://gr.creative.com/p/speakers/creative-bt-w3

Kindly confirm if we can use the same shipping address and telephone number from your order details for us to arrange the shipment.

δεν με χαλαει καθολου

• Like 2
Δημοσ.

Εμενα μου κανουν κολπα τα H6 με τον USB driver. Κρασάρουν στο ακυρο για 20-30 second και επανερχονται. Με βλεπω να τα στελνω πισω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/10/2020 στις 5:40 ΜΜ, lephleg είπε

Εχει παραλάβει κανείς το οτιδήποτε από το online store της Creative?

Εχω μια παραγγελία ανοιχτη από 24/9 που σήμερα μαρκαριστηκε ως delivered στο site τους ενώ εγώ δεν εχω λάβει κάτι.

Ξερει κανεις με ποια εγχώρια courier συνεργάζονται?

εμενα εκανε 16 μερες το strage air να ερθει. το στειλανε απο πολωνια με acs

αν και μολις ειδα οτι πρεπει να σου ειρθε και εσενα

Επεξ/σία από demian83
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...