Gatilaras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Βροχερες καλήμερες συμφορουμιτες. Πηρα τον τελευταιο καιρο ενα dv6 μεταχειρισμενο με σκοπο να το συμμαζεψω να το δωσω στον πατερα μου με win7 να χαζολογαει στο δικτυο να περναει την ωρα του.Το θεμα μου ειναι το εξης,εφ'οσων το ανοιξα,το καθαρισα,αλλαξα θερμοπαστες,εβαλα ssd,καινουργιες ram και ξεκινησα να τρεξω εγκατασταση win7 και εκει που βλεπω την οθονη να ξεκιναει ξαφνικα παγωνει στο ξεκινημα της εγκαταστασης και εμεινε εκει,το αφησα λιγη ωρα αλλα κ δεν εκανε τιποτα και αρχισε να σηκωνει θερμοκρασιες.Για να μην πολυλογω δοκιμασα επανελειμμενα να βαλω win7(και 64 και 32) win 10,linux munt,lubuntu και το μονο που εγκατασταθηκε ΚΑΙ δουλεψε για καποιο λογο ειναι το linuxfx(ηθελα να windowsιζει γιατι ο father απο win μονο εμπειρια).Ξεκιναει κανονικα,τρεχει κανονικα,νορμαλ θερμοκρασιες,πολλες φορες στην πρωτη εκκινηση απο κλειστο να παγωσει αλλα με επανεκκινηση ξεκιναει κανονικοτατα.Το μονο που βγαζει σαν σφαλμα στην εκκινηση στο linuxακι ειναι για ενα usb port οτι δεν μπορει να το κανει reset. Καμια ιδεα ρε παιδες. Υ.Γ. το λαπτοπ δεν εχει μπαταρια,την περιμενω να μου ερθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kremenarasi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Πρώτα να κάνεις έλεγχο στις ram. Η εάν υπάρχει δυνατότητα δοκίμασε άλλη. Δεύτερον αυτό πού περιγράφεις μοιάζει με Πρόβλημα στα γραφικά. Τρίτων δες με προσοχή τα περιφερειακά μήπως κάπου έχεις βραχυκύκλωμα στις θύρες. Η ποίο καλά κάνε αποσυναρμολόγηση Και δοκίμασε ένα ένα τα περιφερειακά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afm Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Gatilaras είπε ...Το μονο που βγαζει σαν σφαλμα στην εκκινηση στο linuxακι ειναι για ενα usb port οτι δεν μπορει να το κανει reset. Καμια ιδεα ρε παιδες... Πιθανώς το laptop έχει βραχυκυκλωμένο κάποιο usb port γι αυτό σου παρουσιάζει τα προβλήματα. Έλεγξε λοιπόν τις usb ports να βρεις ποια είναι που βραχυκυκλώνει και αν δεν διορθώνεται απλά αφαίρεσε την (ξεκόλλα την). Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2020 από afm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harrylamb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 18/9/2020 στις 10:03 ΠΜ, Gatilaras είπε Βροχερες καλήμερες συμφορουμιτες. Πηρα τον τελευταιο καιρο ενα dv6 μεταχειρισμενο με σκοπο να το συμμαζεψω να το δωσω στον πατερα μου με win7 να χαζολογαει στο δικτυο να περναει την ωρα του.Το θεμα μου ειναι το εξης,εφ'οσων το ανοιξα,το καθαρισα,αλλαξα θερμοπαστες,εβαλα ssd,καινουργιες ram και ξεκινησα να τρεξω εγκατασταση win7 και εκει που βλεπω την οθονη να ξεκιναει ξαφνικα παγωνει στο ξεκινημα της εγκαταστασης και εμεινε εκει,το αφησα λιγη ωρα αλλα κ δεν εκανε τιποτα και αρχισε να σηκωνει θερμοκρασιες.Για να μην πολυλογω δοκιμασα επανελειμμενα να βαλω win7(και 64 και 32) win 10,linux munt,lubuntu και το μονο που εγκατασταθηκε ΚΑΙ δουλεψε για καποιο λογο ειναι το linuxfx(ηθελα να windowsιζει γιατι ο father απο win μονο εμπειρια).Ξεκιναει κανονικα,τρεχει κανονικα,νορμαλ θερμοκρασιες,πολλες φορες στην πρωτη εκκινηση απο κλειστο να παγωσει αλλα με επανεκκινηση ξεκιναει κανονικοτατα.Το μονο που βγαζει σαν σφαλμα στην εκκινηση στο linuxακι ειναι για ενα usb port οτι δεν μπορει να το κανει reset. Καμια ιδεα ρε παιδες. Υ.Γ. το λαπτοπ δεν εχει μπαταρια,την περιμενω να μου ερθει. το φαν της ψυξης το συνδεσες; Στις 18/9/2020 στις 10:53 ΜΜ, afm είπε Πιθανώς το laptop έχει βραχυκυκλωμένο κάποιο usb port γι αυτό σου παρουσιάζει τα προβλήματα. Έλεγξε λοιπόν τις usb ports να βρεις ποια είναι που βραχυκυκλώνει και αν δεν διορθώνεται απλά αφαίρεσε την (ξεκόλλα την). και αυτο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για να ειμαι ακριβης https://freeimage.host/i/2aC3nj Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από Gatilaras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα