Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για laptop μια χαρά δυνατό είναι, για 1080 overkill,τα 2070-80 είναι για πιο enthusiast κατηγορίες,και το θέλεις βασικά για την φορητότητα,αν θές να συνδέεις μόνιτορ,καλύτερα βάζεις ένα κανονικό PC 🧐

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ELMastas είπε

Για laptop μια χαρά δυνατό είναι, για 1080 overkill,τα 2070-80 είναι για πιο enthusiast κατηγορίες,και το θέλεις βασικά για την φορητότητα,αν θές να συνδέεις μόνιτορ,καλύτερα βάζεις ένα κανονικό PC 🧐

Αδερφέ τι δεν καταλαβαίνεις; Η ένσταση μου ειναι στον όρο "κορυφαία". Κορυφαία στα λαπτοπ ειναι μονο η 2080. 

Οσο για το δευτερο που λες, εχω λαπτοπ και εχω παρει 2 οθόνες. Μια στο σπιτι μου και μια στο εξοχικό μου. Συνεπώς αυτο που κουβαλάω οταν πηγαίνω στο εξοχικό μου ειναι μονο το λαπτοπ. Για ποιο λογο να μπω στα εξτρα εξοδα και να παρω 2ο pc στο εξοχικό μου;

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω πριν απο λιγο καιρο πηρα ενα λαπτοπακι για να παιζω κανα παιχνιδι και να βλεπω και καμια ταινια... πηρα ενα asus tuf gaming 32gb ram ryzen 7 geforce  rtx 2060 sta 799 .. ειχε επισης 2 hd  εναν nvme 256  και εναν hdd 1 tb.. και πηρα asus οχι honor hunter και zoulou...το αγορασα ιταλια σε ενα μαγαζι mediaworld... το δικο μας mediamarkt

Επεξ/σία από Necronomica
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Necronomica είπε

Εγω πριν απο λιγο καιρο πηρα ενα λαπτοπακι για να παιζω κανα παιχνιδι και να βλεπω και καμια ταινια... πηρα ενα asus tuf gaming 32gb ram ryzen 7 geforce  rtx 2060 sta 799 .. ειχε επισης 2 hd  εναν nvme 256  και εναν hdd 1 tb.. και πηρα asus οχι honor hunter και zoulou...το αγορασα ιταλια σε ενα μαγαζι mediaworld... το δικο μας mediamarkt

Πες μας που βρηκες τετοια specs με 799 (κότες? ευρώ? δολλάρια?) να φερουμε ενα κοντεινερ.

Επεξ/σία από >>Morpheus>>

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...