Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Όταν λέμε ότι ένα διαμέρισμα έχει για παράδειγμα 90τμ αυτό από ότι ξέρω είναι μετά τοίχων άρα με εξωτερικό μέτρημα. Σωστα; Το κεφαλοσκαλο μπροστά από το διαμέρισμα μετράει σε αυτά;
Dinos1973 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 31 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Όταν λέμε ότι ένα διαμέρισμα έχει για παράδειγμα 90τμ αυτό από ότι ξέρω είναι μετά τοίχων άρα με εξωτερικό μέτρημα. Σωστα; Το κεφαλοσκαλο μπροστά από το διαμέρισμα μετράει σε αυτά; oxi 1
AristidisZ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Όταν λέμε ότι ένα διαμέρισμα έχει για παράδειγμα 90τμ αυτό από ότι ξέρω είναι μετά τοίχων άρα με εξωτερικό μέτρημα. Σωστα; Σωστά, και οι μεσοτοιχίες πάνε στη μέση (π.χ. αν ο τοίχος έχει πάχος 20 cm, τα 10 είναι στη δική σου ιδιοκτησία) 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Το κεφαλοσκαλο μπροστά από το διαμέρισμα μετράει σε αυτά; Όχι 2
xsterg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 αρμοδιος για την εμβαδομετρηση ειναι ο μηχανικος σου (πολιτικος). οι μεσοτοιχιες μπαινουν κατα το ημισυ σε καθε ιδιοκτησια. πλατυσκαλα, μπαλκονια κλπ δεν προσμετρωνται. σκαλες κοινοχρηστες οχι. σκαλες εντος του διαμερισματος ναι. 3
kirileman Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 38 λεπτά πριν, xsterg είπε αρμοδιος για την εμβαδομετρηση ειναι ο μηχανικος σου (πολιτικος). Σοβαρά;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Εαν η μέτρηση είναι από σχέδιο αρχιτέκτονα ή πολιτικού μηχανικού του συγκεκριμένου χώρου , τότε είναι σωστά , αν είναι από τα μπακαλίστικα , θα χρειαστείς πολιτικό μηχανικό , θες να δεις για την ΔΕΗ να μην πληρώνεις πολλά σε δημοτικά τέλη ή και για την εφορία ; Η αναγραφή σε ΔΕΗ ή στην εφορία μπορεί να μην είναι ακριβής , πχ στο διαμέρισμα που μένω λέει η ΔΕΗ 100τμ , αλλά είναι 90τμ , έχουν μετρηθεί και τα μπαλκόνια , αλλά είναι μικρό το ποσό και επειδή νοικιάζω , σήμερα είμαι εδώ, αύριο 50 χλμ μακριά, το αφήνω ως έχει. Αν θες να υπολογίσεις αγορά ακινήτου , εκεί μετράνε και το αποθηκάκι στο υπόγειο αν υπάρχει και στο χρεώνουν.
Joshua21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 43 λεπτά πριν, kirileman είπε 1 ώρα πριν, xsterg είπε αρμοδιος για την εμβαδομετρηση ειναι ο μηχανικος σου (πολιτικος). Σοβαρά; Δεν ισχύει? Και αν όχι, ποιος είναι ο αρμόδιος?
kirileman Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Δεν ισχύει? Και αν όχι, ποιος είναι ο αρμόδιος? Όλες οι ειδικότητες μηχανικών με τα σχετικά επαγγελματικά δικαιώματα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Αρχιτέκτονες πολιτικοί μηχανικοί και τοπογραφοι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα