sportis23 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα στην παρέα, η αλήθεια είναι ότι έψαχνα κάποιο φόρουμ συγκεκριμένα για μηχανάκια αλλά δεν βρηκα κάτι αξιόλογο, ίσως να μην έψαξα καλά αλλά τέλος πάντων, έχω την εξής απορία μόλις πήρα το συγκεκριμένο μηχανάκι καινούριο και είμαι στο στρώσιμο, και έχω παρατηρήσει όταν αφήνω το γκάζι ακούω μερικά σκασιματα στην εξάτμιση. Πολυ νωρίς δεν είναι για σκασιματα ρε παιδιά? Τα κάνει επειδή είναι θέλει στρώσιμο το μοτέρ και μετά θα στρώσει?τρέχει κάτι άλλο που πρέπει να το δω με την αντιπροσωπεία? Δεν ξέρω απλά μου φαίνεται περίεργο γιατί και παλιά που είχα πάρει ένα άλλο μιχανακι καινούριο δεν είχα τέτοιο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, sportis23 είπε Καλησπέρα στην παρέα, η αλήθεια είναι ότι έψαχνα κάποιο φόρουμ συγκεκριμένα για μηχανάκια αλλά δεν βρηκα κάτι αξιόλογο, ίσως να μην έψαξα καλά αλλά τέλος πάντων, έχω την εξής απορία μόλις πήρα το συγκεκριμένο μηχανάκι καινούριο και είμαι στο στρώσιμο, και έχω παρατηρήσει όταν αφήνω το γκάζι ακούω μερικά σκασιματα στην εξάτμιση. Πολυ νωρίς δεν είναι για σκασιματα ρε παιδιά? Τα κάνει επειδή είναι θέλει στρώσιμο το μοτέρ και μετά θα στρώσει?τρέχει κάτι άλλο που πρέπει να το δω με την αντιπροσωπεία? Δεν ξέρω απλά μου φαίνεται περίεργο γιατί και παλιά που είχα πάρει ένα άλλο μιχανακι καινούριο δεν είχα τέτοιο θέμα. Σου φαίνετε πιο λογικό να ρωτήσεις σε ένα φόρουμ με άγνωστους πάρα να πάρεις την αντιπροσωπεία τηλέφωνο να τους πεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sportis23 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Καλά εννοείται πως θα πάρω την αντιπροσωπεία απλά τώρα είναι κλειστά αλλιώς θα τους είχα πάρει lol απλά με τρώει η ανησυχία τώρα γι'αυτό έστειλα εδώ μήπως έχει τύχει και σε κάποιον άλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) @Inuyasha .... θεωρητικά έχεις δίκιο. Πρακτικά όμως, πλέον οι αντιπροσωπείες έχουν κάνει καραμέλα το "κακής ποιότητας καύσιμο" κ γενικά, φταίει οτιδήποτε άλλο εκτός από Το Εργαλείο τους! Στο τέλος, οπως κάνουν κάποιοι άλλοι...θα μας λένε ότι "το κρατάμε με λάθος τρόπο". Η ποιότητα πλέον πάει περίπατο (ελέω απουσίας ελέγχων σε βάθος κ συμπίεσης στα κόστη). Σκασίματα σε scooter.. piaggio.. liberty 125..(!!) κ γενικά scooter entry-level κ μάλιστα κούτα.... όχι μέχρι τώρα, δεν ήταν κάτι φυσιολογικό. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από TechnoState 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crash banticoot Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 αλλαξε μπουζι .. καταρχην/.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, sportis23 είπε Καλησπέρα στην παρέα, η αλήθεια είναι ότι έψαχνα κάποιο φόρουμ συγκεκριμένα για μηχανάκια αλλά δεν βρηκα κάτι αξιόλογο, ίσως να μην έψαξα καλά αλλά τέλος πάντων, έχω την εξής απορία μόλις πήρα το συγκεκριμένο μηχανάκι καινούριο και είμαι στο στρώσιμο, και έχω παρατηρήσει όταν αφήνω το γκάζι ακούω μερικά σκασιματα στην εξάτμιση. Πολυ νωρίς δεν είναι για σκασιματα ρε παιδιά? Τα κάνει επειδή είναι θέλει στρώσιμο το μοτέρ και μετά θα στρώσει?τρέχει κάτι άλλο που πρέπει να το δω με την αντιπροσωπεία? Δεν ξέρω απλά μου φαίνεται περίεργο γιατί και παλιά που είχα πάρει ένα άλλο μιχανακι καινούριο δεν είχα τέτοιο θέμα. σκασίματα στην εξάτμιση σε καινούριο μηχανάκι είναι μάπα βενζίνη. άδειασε το ρεζερβουάρ και βάλε από άλλο βενζινάδικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
St3liosGr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Συνήθως τα σκασιματα είναι όταν παίρνει από καπου αέρα . Μιας και ήταν καινούριο ,περνά από ένα συνεργείο ή από εκεί που το πήρες και ανέφερε το ,λογικά θα σου σφίξει λίγο την εξάτμιση . Δεύτερον κοίτα την βενζίνη σου . Βάλε απο αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScooterSuzas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 liberty 150 σχετικά καινούργιο κανει σκασιματα και εμένα ,δεν ειναι τπτ ετσι δουλευει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candela Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα. Αν τα σκασίματα από την εξάτμιση όταν αφήνεις το γκάζι είναι πολύ δυνατά, υπάρχει περίπτωση να προκαλέσουν κάποια ζημιά σε άλλα εξαρτήματα, όπως πχ στην βαλβίδα εξαγωγής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Στις 6/1/2023 στις 8:47 ΠΜ, Candela είπε Καλημέρα. Αν τα σκασίματα από την εξάτμιση όταν αφήνεις το γκάζι είναι πολύ δυνατά, υπάρχει περίπτωση να προκαλέσουν κάποια ζημιά σε άλλα εξαρτήματα, όπως πχ στην βαλβίδα εξαγωγής? Ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candela Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, Tasos19s είπε Ναι το είδες να συμβαίνει στην πράξη να πάθει ζημιά η βαλβίδα εξαγωγής ή άλλο εξάρτημα από τα δυνατά σκασίματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) όταν αφήνεις το γκάζι κλείνει παροχή καυσίμου απλά οχι τελείως ανά μικρά χρονικα διαστήματα δίνει ένα τσικ... αυτο το τσικ που μπαίνει κάνει και το μπαμ μπαμ (όταν αφήνεις το γκαζι) η αλλιώς ειναι φυσιολογικό...... (πάντα μηλαμε για μικρο σκασηματακια πχ αφήνει γκάζι και ακοής ενα μουρμουρητό πισω) αν κάνει μπαμ μπουμ δυνατό κάτι δεν πάει καλά (δεκάδες λόγοι) η αν τα σκαστηματα ειναι κατα το ανοιγμα παλι δεν πρεπει να υπαρχουν με απλά λόγια ειναι φυσιολογικά μόνο όταν κλείνεις εντελώς το γκάζι και κυλάει και να ειναι πολύ αδύναμα (σαν μουρμουρητό) Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2023 από Black Demis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα