x_revenge Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Εχω 1080p plasma για παιχνιδια και ξενες σειρες. Στην ουσια τη χρησιμοποιω σα δευτερο μονιτορ για το PC οταν θελω να δω κατι η να παιξω καποιο game, τηλεοραση δε βλεπω, ξερω για burn in και προσεχω οσο μπορω. Δεν εχω θεμα με την οθονη μου αλλα θελω να κανω upgrade στο PC σε λιγους μηνες και θα ηταν καλο να εχω μια TV με συγχρονες τεχνολογιες οπως 4K, hdr, adaptive sync, κτλ. Oled ειναι η προφανης επιλογη αλλα ειναι πολυ ακριβες ακομα, απο την αλλη οι led των ~500 ευρω δε ξερω ποσο upgrade θα ειναι να πω την αληθεια και αμα ειναι να φτασεις το χιλιαρικο για καποιο πανελ που δεν ειναι χαλια γιατι να μην παρεις oled να τελειωνουμε. Θελω να ακουσω απο σας που ειχατε plasma και πηγατε σε 4Κ, που πηγατε και μεινατε ικανοποιημενοι;
totalius Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Για πραγματικό upgrade μονο για OLED συζητάμε. Αλλα πρεπει το μπατζετ να παιξει στο χιλιάρικο +
graphist83 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 17/9/2020 στις 7:53 ΜΜ, x_revenge είπε Εχω 1080p plasma για παιχνιδια και ξενες σειρες. Στην ουσια τη χρησιμοποιω σα δευτερο μονιτορ για το PC οταν θελω να δω κατι η να παιξω καποιο game, τηλεοραση δε βλεπω, ξερω για burn in και προσεχω οσο μπορω. Δεν εχω θεμα με την οθονη μου αλλα θελω να κανω upgrade στο PC σε λιγους μηνες και θα ηταν καλο να εχω μια TV με συγχρονες τεχνολογιες οπως 4K, hdr, adaptive sync, κτλ. Oled ειναι η προφανης επιλογη αλλα ειναι πολυ ακριβες ακομα, απο την αλλη οι led των ~500 ευρω δε ξερω ποσο upgrade θα ειναι να πω την αληθεια και αμα ειναι να φτασεις το χιλιαρικο για καποιο πανελ που δεν ειναι χαλια γιατι να μην παρεις oled να τελειωνουμε. Θελω να ακουσω απο σας που ειχατε plasma και πηγατε σε 4Κ, που πηγατε και μεινατε ικανοποιημενοι; Οι πλασμα ειχαν πολυ καλα μαυρα, αλλα ειδικα στο gaming σε φωτεινά πλανα το flickering δεν παλευότανταν. Αλλα μελανο σημειο η φωτεινοτητα. Περι burn in δεν αναφερομαι ειναι γνωστο το προβλημα. Θεωρω μια καλη LED LCD αυστηρα με VA panel και ενδεχομενως και full array να καλυψει. Θα σε κερδίσει η ελλειψη flickering και το brigtness αμεσως. (χρονια χρηστης Πλασμα Kuro και VT50).
x_revenge Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, graphist83 είπε Οι πλασμα ειχαν πολυ καλα μαυρα, αλλα ειδικα στο gaming σε φωτεινά πλανα το flickering δεν παλευότανταν. Αλλα μελανο σημειο η φωτεινοτητα. Περι burn in δεν αναφερομαι ειναι γνωστο το προβλημα. Θεωρω μια καλη LED LCD αυστηρα με VA panel και ενδεχομενως και full array να καλυψει. Θα σε κερδίσει η ελλειψη flickering και το brigtness αμεσως. (χρονια χρηστης Πλασμα Kuro και VT50). Ευχαριστω που εκανες quote γιατι δεν ειχα βαλει ειδοποιησεις. Flickering δεν εχω, η τουλαχιστον δε το παρατηρω. Το μονο νομιζω που μπορει να προσφερει μια samsung QLED που δεν εχω ειναι 4K HDR αλλα μετα ειναι το θεμα της κινησης των LCD και τα μαυρα. Εσυ αν πηγες απο πλασμα σε qled η κατι σχετικο τι παρατηρησες; Αν και οπως λεω και το αρχικο ποστ δε ξερω αν εχει νοημα να σκασεις αρκετα λεφτα σε LCD για ενα καλο πανελ τη στιγμη που θα φτανει το 70-80% της τιμης μιας Β9. Στις 18/9/2020 στις 1:44 ΜΜ, totalius είπε Για πραγματικό upgrade μονο για OLED συζητάμε. Αλλα πρεπει το μπατζετ να παιξει στο χιλιάρικο + Ξερεις αν θα πεσουν οι τιμες του χρονου; Κατι ειχα ακουσει οτι και η samsung θα βγαλει oled TVs με δικια της τεχνολογια, αυτο ισως ριξει τις τιμες γιατι απο οσο ξερω τωρα η LG εχει μονοπωλιο σε oled πανελς για τηλεορασεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα