JimGer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 6 hours ago, panathatube said: Νομίζω ότι η OnePlus υιοθετεί κυρίως την αισθητική και τη χρηστικότητα του one handed mode του One UI που είναι εξαιρετική κατά τη γνώμη μου. Αυτό δε σημαίνει ότι οι ενημερώσεις στο OnePlus θα καθυστερούν ούτε νομίζω ότι δε θα λειτουργούν τα mods. Εξάλλου και η Samsung έχει επιταχύνει: το One UI 3.0 χρησιμοποιείται ήδη σε beta σε διάφορες χώρες. Προσωπικά προτιμώ να παίρνω την αναβάθμιση 3 μήνες μετά αν έχει σαφώς περισσότερα χαρακτηριστικά. Ήδη έχω στο One UI 2.0 πολλά από τα χαρακτηριστικά του Android 11. Βεβαίως είναι θέμα γούστου και προτεραιοτήτων. Δεν ξέρω η κοινότητα του oneplus πως έχει δεχθεί τις αλλαγές...
barman_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Στις καμερες παντως χρειαζεται βελτιωση..ειναι κατι που ποτε δεν καταφερε να σταθει αξιοπρεπως και ενα παραπανω τωρα που ζηταει περισσοτερα χρηματα απο ναυαρχιδες του ανταγωνισμου 1
panathatube Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, JimGer είπε Δεν ξέρω η κοινότητα του oneplus πως έχει δεχθεί τις αλλαγές... Δύσπεπτα! Τώρα δεν ξέρω αν είναι η πλειονότητα ή η "vocal minority".
JimGer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 3 minutes ago, panathatube said: Δύσπεπτα! Τώρα δεν ξέρω αν είναι η πλειονότητα ή η "vocal minority". Κοίτα η πραγματικότητα είναι ότι η oneplus μεγάλωσε λόγω value for money + nearly stock. Συνέχισε ως good value και developer friendly + updates. Τώρα θα δούμε... Γιατί με το να εγκαταλείπεις όλο και περισσότερο τους enthusiasts παίζεις λίγο το κεφάλι σου. Θα συμφωνήσω ότι οι enthusiasts είναι πλέον λιγότεροι γιατί και τα κινητά είναι πιο γρήγορα. Από την άλλη, η oneplus έπαιρνε την πλειονότητα νομίζω των enthusiasts. Οψόμεθα... 1
Vaiosss Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, JimGer είπε Κοίτα η πραγματικότητα είναι ότι η oneplus μεγάλωσε λόγω value for money + nearly stock. Συνέχισε ως good value και developer friendly + updates. Τώρα θα δούμε... Γιατί με το να εγκαταλείπεις όλο και περισσότερο τους enthusiasts παίζεις λίγο το κεφάλι σου. Θα συμφωνήσω ότι οι enthusiasts είναι πλέον λιγότεροι γιατί και τα κινητά είναι πιο γρήγορα. Από την άλλη, η oneplus έπαιρνε την πλειονότητα νομίζω των enthusiasts. Οψόμεθα... Το θέμα είναι ότι δεν φταίει εξολοκλήρου η OnePlus. Όταν έχεις τον κάθε Ινδό και τον κάθε ένα στο community της, να ζητάει διαρκώς νέα πράγματα και features στο λογισμικό της, είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα γίνει ένα τύπου One UI-EMiui το near stock Android της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα