Vaiosss Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 56 λεπτά πριν, JimGer είπε Η oneplus έχει το καλό του nearly stock android με καλή υποστήριξη σε αναβαθμίσεις και bootloader unlock χωρίς να χάσεις εγγύηση. Η αλήθεια είναι ότι αν σε παρόμοιες τιμές η Samsung δεν έχει καλύτερη κάμερα, δεν ξέρω γιατί να την προτιμήσει κάποιος... Προσωπικά για εμένα η μοναδική κινέζικη εταιρεια που αξίζουν τα smartphones της, αν και σε πολλές περιπτώσεις έχει κάνει πατάτες και κωλοτούμπες. Οι κάμερες όμως έχουν πολύ χώρο για βελτίωση. 1
baggelis7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, JimGer είπε Η oneplus έχει το καλό του nearly stock android με καλή υποστήριξη σε αναβαθμίσεις και bootloader unlock χωρίς να χάσεις εγγύηση. Η αλήθεια είναι ότι αν σε παρόμοιες τιμές η Samsung δεν έχει καλύτερη κάμερα, δεν ξέρω γιατί να την προτιμήσει Αν το 8t και το fe 5G με τον 865 εχουν ιδια τιμη ο μονος λογος να προτιμήσεις το fe ειναι οτι θα πεσει γρηγορα η τιμη του σε σκρουτζομαγαζα και θα το παρεις πιο φτηνα.. εκτος αν φερει ο κοτσοβωλος και το 8t και κανει καμμια καλη προσφορα οπως στο nord.. γενικα ομως το 8t δειχνει αρκετα καλυτερη συσκευή..
praktor_007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 δεν υπαρχει λογος για αναβαθμιση απο oneplus 8
kostas106gti Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Ε όχι και σημαντική αναβάθμιση ρε παιδιά...!!! Αυτές τις δύο άχρηστες κάμερες (macro και portrait) γιατί τις βάζουν ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω, για να χαίρεται ο κάθε specoλάγνος ότι έχει πολλές κάμερες το κινητό του;
JimGer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 13 hours ago, panathatube said: Συμφωνα με τις πληροφορίες οι κάμερες στο συγκεκριμένο Samsung θα είναι ανώτερες (12-megapixel wide-angle camera, a 12-megapixel ultra-wide, and an 8-megapixel telephoto with a 3x optical zoom). Το OnePlus έχει δύο άχρηστες (5ΜΡ Μacro, 2MP portrait). Επίσης στο Android 11 το Oxygen OS δεν είναι πια nearly stock Android έχουν αντιγράψει το One UI. Και μπράβο τους. Αυτό μένει να το δούμε (για τις κάμερες). Μακάρι θα πω. Επίσης γιατί καλύτερα το One UI? Για εμένα που έχω Oneplus και το nearly stock ήταν λόγος αγοράς, δεν το καταλαβαίνω. Η φιλοσοφία μέχρι στιγμής είναι λιτό περιβάλλον με τις απαραίτητες αναβαθμίσεις σε σχέση με το stock (πχ dual-parallel apps) αλλά γρήγορο και σε ταχύτητα συσκευής αλλά και αναβαθμίσεων. Επίσης γενικά τα mods magisk Κλπ του stock γενικά παίζουν σε Oneplus. Σίγουρα το τελευταίο ενδιαφέρει ελάχιστους ανθρώπους, αλλά η ταχύτητα αναβαθμίσεων και συσκευής όχι τόσο...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Με τις τιμές που κοπανάς πλέον αγαπητή μου One+, είσαι παγερά αδιάφορη
praktor_007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Vaiosss είπε Προσωπικά για εμένα η μοναδική κινέζικη εταιρεια που αξίζουν τα smartphones της, αν και σε πολλές περιπτώσεις έχει κάνει πατάτες και κωλοτούμπες. Οι κάμερες όμως έχουν πολύ χώρο για βελτίωση. μαλλον δεν εχεις πιασει στα χερια σου ναυαρχιδα της huawei Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από praktor_007
Vaiosss Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, praktor_007 είπε μαλλον δεν εχεις πιασει στα χερια σου ναυαρχιδα της huawei Έχω πιάσει. Την άφησα με το που είδα το EMUI. 1
praktor_007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Vaiosss είπε Έχω πιάσει. Την άφησα με το που είδα το EMUI. Οποτε δεν εχεις αποψη
Pavlaras7878 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Μόνο σε εμένα αρέσει η curved οθόνη;;;;;;;;;; 1
barman_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 26 minutes ago, Pavlaras7878 said: Μόνο σε εμένα αρέσει η curved οθόνη;;;;;;;;;; και μενα.Ευτυχως το πραμα παει κατα εκει και θα μεινει,ολο και περισσοτερες εταιρειες(για να μην πω ολες) την χρησιμοποιουν στα κινητα τους.
Pavlaras7878 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, barman_ είπε και μενα.Ευτυχως το πραμα παει κατα εκει και θα μεινει,ολο και περισσοτερες εταιρειες(για να μην πω ολες) την χρησιμοποιουν στα κινητα τους. Μα είναι κοσμήματα τα κινητά αυτά... Ειλικρινά δεν μπορώ να δουλέψω επίπεδη οθόνη 1
barman_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 3 minutes ago, Pavlaras7878 said: Μα είναι κοσμήματα τα κινητά αυτά... Ειλικρινά δεν μπορώ να δουλέψω επίπεδη οθόνη Μια απο τα ιδια.Ειδικα στα gestures που χρησιμοποιω ολο και περισσοτερο,ειναι must. Περι ορεξεως βεβαια... 1
panathatube Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, JimGer είπε Αυτό μένει να το δούμε (για τις κάμερες). Μακάρι θα πω. Επίσης γιατί καλύτερα το One UI? Για εμένα που έχω Oneplus και το nearly stock ήταν λόγος αγοράς, δεν το καταλαβαίνω. Η φιλοσοφία μέχρι στιγμής είναι λιτό περιβάλλον με τις απαραίτητες αναβαθμίσεις σε σχέση με το stock (πχ dual-parallel apps) αλλά γρήγορο και σε ταχύτητα συσκευής αλλά και αναβαθμίσεων. Επίσης γενικά τα mods magisk Κλπ του stock γενικά παίζουν σε Oneplus. Σίγουρα το τελευταίο ενδιαφέρει ελάχιστους ανθρώπους, αλλά η ταχύτητα αναβαθμίσεων και συσκευής όχι τόσο... Νομίζω ότι η OnePlus υιοθετεί κυρίως την αισθητική και τη χρηστικότητα του one handed mode του One UI που είναι εξαιρετική κατά τη γνώμη μου. Αυτό δε σημαίνει ότι οι ενημερώσεις στο OnePlus θα καθυστερούν ούτε νομίζω ότι δε θα λειτουργούν τα mods. Εξάλλου και η Samsung έχει επιταχύνει: το One UI 3.0 χρησιμοποιείται ήδη σε beta σε διάφορες χώρες. Προσωπικά προτιμώ να παίρνω την αναβάθμιση 3 μήνες μετά αν έχει σαφώς περισσότερα χαρακτηριστικά. Ήδη έχω στο One UI 2.0 πολλά από τα χαρακτηριστικά του Android 11. Βεβαίως είναι θέμα γούστου και προτεραιοτήτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα