Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Render φωτογραφίες υποδηλώνουν πως το νέο τηλέφωνο της OnePlus θα έχει σημαντικές αναβαθμίσεις.

Το OnePlus 8T ίσως τελικά έχει σημαντικές αναβαθμίσεις έπειτα τη διαρροή εικόνων render από το OnLeaks και την ιστοσελίδα Pricebaba. Σύμφωνα με αυτές τις εικόνες, το νέο τηλέφωνο της OnePlus θα περιλαμβάνει μερικές εκπλήξεις.

Το OnePlus 8T φαίνεται πως θα είναι το πρώτο τηλέφωνο της εταιρίας που θα υποστηρίζει λειτουργία ταχείας φόρτισης 65W, αφού ακόμη και το 8 Pro περιορίζεται στην «απλή» φόρτιση 30W. Αυτό ίσως αποτελεί και μία απάντηση στην Oppo η οποία ήδη έχει ανακοινώσει φόρτιση 125W, από την άλλη όμως τα 65W είναι ευπρόσδεκτα αφού η επαναφόρτιση θα ολοκληρώνεται γρηγορότερα.

oneplus-8t-diarrori-eikonon-1.jpg.a08e219dfbc1e74f7e32b65c66b94c1b.jpg

Οι εικόνες δείχνουν επίσης ότι το OnePlus 8T θα έχει κάποιες μικρές σχεδιαστικές διαφορές σε σύγκριση με τους προκατόχους του. Εκτός όμως από αυτές τις διαφορές, οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε πως η εμπρόσθια πλευρά θα εξακολουθεί να έχει την οικεία οθόνη των 6.55’’ αν και αυτή μάλλον αναβαθμίζεται πλέον στα 120Hz. Επίσης, η selfie κάμερα θα διαθέτει αισθητήρα 32MP σε αντίθεση με τα 16MP του προηγούμενου μοντέλου. Όσο αφορά το βασικό σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος, αυτό δείχνει σχεδιαστικές ομοιότητες με αυτό των Galaxy S20, το οποίο θα εξοπλίζεται με τέσσερις αισθητήρες. Η κύρια κάμερα των 48MP θα συνοδεύεται από την ευρεία των 16MP, την macro 5MP και έναν ακόμη αισθητήρα 2MP για πορτρέτα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα διαρροές, η βασική έκδοση του 8T λέγεται πως θα έρθει με μνήμη RAM 8GB και αποθηκευτικό χώρο 128GB ενώ η πιο high-end λύση θα έχει 12GB RAM και 256GB χώρου. Το OnLeaks ισχυρίζεται επίσης ότι το 8T θα χρησιμοποιεί τον Snapdragon 865 και όχι τον 865 Plus που έλεγαν οι προηγούμενες φήμες. Επίσης, το τηλέφωνο θα διαθέτει μία μεγαλύτερη μπαταρία 4500mAh που θα βοηθήσει στην αύξηση της αυτονομίας.

Το νέο smartphone της OnePlus πιστεύεται ότι θα κυκλοφορήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου ή στις αρχές Οκτωβρίου και ενδέχεται να μην συνοδεύεται από έκδοση Pro. Σε κάθε περίπτωση, οι εικόνες και οι προδιαγραφές που έχουν διαρρεύσει υποδηλώνουν ότι το OnePlus 8T θα μπορούσε να είναι μια σημαντική αναβάθμιση για πολλούς χρήστες, ακόμη κι αν αυτοί διαθέτουν προηγούμενα high-end μοντέλα της εταιρίας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το καλύτερο νέο είναι η επίπεδη οθόνη.

Έφτασα κοντά στο να πάρω το υπάρχον αλλά η τρέχουσα εμπειρία μου καμπυλωτή οθόνη με απέτρεψε παρότι παίζει σε καλές προσφορές

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίσως μπω στον πειρασμό και το δοκιμάσω αν το βρω σε καλή τιμή από Amazon. 

Τρομερη οθόνη , φοβερή εμπειρία χρήσης , τοπ φωτογραφία πλέον και το πιο σημαντικό , σοβαρή υποστήριξη στις αναβαθμίσεις.

Παρόμοιο πακέτο με επεξεργαστή σαπάκι και με χειρότερη οθόνη όσον αφορά το refresh rate  η Samsung το κοστολογεί 1.400 ευρώ , για να ξέρουμε και τι λέμε..

Επεξ/σία από Looter
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, majnun είπε

Το καλύτερο νέο είναι η επίπεδη οθόνη.

Έφτασα κοντά στο να πάρω το υπάρχον αλλά η τρέχουσα εμπειρία μου καμπυλωτή οθόνη με απέτρεψε παρότι παίζει σε καλές προσφορές

14 λεπτά πριν, Looter είπε

Τρομερη οθόνη , φοβερή εμπειρία χρήσης , τοπ φωτογραφία πλέον και το πιο σημαντικό , σοβαρή υποστήριξη στις αναβαθμίσεις.

Παρόμοιο πακέτο με επεξεργαστή σαπάκι και με χειρότερη οθόνη όσον αφορά το refresh rate  η Samsung το κοστολογεί 1.400 ευρώ , για να ξέρουμε και τι λέμε..

Πραγματικά θα συμφωνήσω με τις επίπεδες οθόνες, όντας χρήστης samsung κινητών με καμπυλωτή. Ιδιαίτερα αν κάνεις one-hand χρήση συχνά, οι καμπυλωτές οθόνες δεν φαίνονται τόσο πρακτικές αν χρησιμοποιείς πλευρική εργαλειοθήκη.

(Μιλάω με βάση την προσωπική μου εμπειρία.)

Επεξ/σία από svartevarg
  • Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Looter είπε

Σε επίπεδο τιμής θα ανταγωνιστεί το Samsung Galaxy FE. Το ερώτημα είναι αν το FE θα φέρει τον Snapdragon 865 ή τον Exynos. Γιατί αν θα έχει Snapdragon τότε θα προτιμούσα FE σίγουρα. Προς το παρόν δεν ακούγεται κάτι για Exynos αλλά δε θέλω να κάνω όνειρα...

Δημοσ.

Εκτός από τη γρηγορότερη φόρτιση κ την αλλαγή στη διάταξη των καμερών, οι οποίες θα δείξει αν αποδίδουν καλύτερα, δεν είναι σοβαρό upgrade

• Like 3
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, panathatube είπε

Σε επίπεδο τιμής θα ανταγωνιστεί το Samsung Galaxy FE. Το ερώτημα είναι αν το FE θα φέρει τον Snapdragon 865 ή τον Exynos. Γιατί αν θα έχει Snapdragon τότε θα προτιμούσα FE σίγουρα. Προς το παρόν δεν ακούγεται κάτι για Exynos αλλά δε θέλω να κάνω όνειρα...

Και εγω το fe περιμενα αλλα εδω θα ερθει με exynos στα 729 λενε.. σε καποιες χωρες τις ευρωπης θα παει 5G με τον 865..

Δημοσ.
15 minutes ago, baggelis7 said:

Και εγω το fe περιμενα αλλα εδω θα ερθει με exynos στα 729 λενε.. σε καποιες χωρες τις ευρωπης θα παει 5G με τον 865..

Η oneplus έχει το καλό του nearly stock android με καλή υποστήριξη σε αναβαθμίσεις και bootloader unlock χωρίς να χάσεις εγγύηση. 

Η αλήθεια είναι ότι αν σε παρόμοιες τιμές η Samsung δεν έχει καλύτερη κάμερα, δεν ξέρω γιατί να την προτιμήσει κάποιος... 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, jtsarnas είπε

Εκτός από τη γρηγορότερη φόρτιση κ την αλλαγή στη διάταξη των καμερών, οι οποίες θα δείξει αν αποδίδουν καλύτερα, δεν είναι σοβαρό upgrade

Συμφωνω απόλυτα φίλε μου, διαβάζω και ξανά διαβάζω το άρθρο και ψάχνω τις σημαντικές αναβαθμίσεις όπως και τις εκπλήξεις...

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, AtiX είπε

Συμφωνω απόλυτα φίλε μου, διαβάζω και ξανά διαβάζω το άρθρο και ψάχνω τις σημαντικές αναβαθμίσεις όπως και τις εκπλήξεις...

Καλά ποτέ απο την κανονική σειρά η Τ δεν είχε κάτι το πολύ παραπάνω. Απλά ένα succesor ήταν που σε μερικά σημεία ήταν λίγο καλύτερο. Μόνο από το 5αρι στο 5T μπορείς να πεις ότι είχε κάτι πιο καινούριο, αφού άλλαξε πολύ εμφανισιακά και έδωσε μεγαλύτερη οθόνη και μικρότερα bezels.

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, JimGer είπε

Η oneplus έχει το καλό του nearly stock android με καλή υποστήριξη σε αναβαθμίσεις και bootloader unlock χωρίς να χάσεις εγγύηση. 

Η αλήθεια είναι ότι αν σε παρόμοιες τιμές η Samsung δεν έχει καλύτερη κάμερα, δεν ξέρω γιατί να την προτιμήσει κάποιος... 

Συμφωνα με τις πληροφορίες οι κάμερες στο συγκεκριμένο Samsung θα είναι ανώτερες (12-megapixel wide-angle camera, a 12-megapixel ultra-wide, and an 8-megapixel telephoto with a 3x optical zoom). Το OnePlus έχει δύο άχρηστες (5ΜΡ Μacro, 2MP portrait). Επίσης στο Android 11 το Oxygen OS δεν είναι πια nearly stock Android έχουν αντιγράψει το One UI. Και μπράβο τους. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...