agnostos13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Από εκεί που έμαθε και αυτή (insomnia). Spoiler Γιατί έστειλε την συγκεκριμένη "προσφορά" σε κανένα; 1 λεπτό πριν, costas56 είπε Παρέλαβα πριν λίγο από Public. χθεσινοβραδυνή παραγγελία 249 €. Έιναι τελικά νέα ή εκθεσιακή; Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από agnostos13
imvrios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Η δική μου στα Public είναι ήδη σε εκτεταμένη αναζήτηση. Όσον αφορά τα newsletters και εμένα μου έστειλαν και το παρατήρησα. Αποδεχτήκαμε κάποιους όρους κατά την παραγγελία μας που αμφιβάλλω αν κανείς διάβασε. Δε ξέρω επομένως αν έχει εκεί αναφορά. Σε κάθε περίπτωση unsubscribe και τέλος.
Salvation81 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, costas56 είπε Παρέλαβα πριν λίγο από Public. χθεσινοβραδυνή παραγγελία 249 €. Εγινε μελος πριν 10 λεπτα για να ποσταρει αυτο, τρελη τρολια (η δουλεμα απο Public). 1
costas56 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Η συσκευασία είναι απείραχτη. Είναι καινούρια. Ο υπάλληλος είπε ότι προφανώς έχει γίνει λάθος στην τιμή αλλά κάποιοι θα είναι τυχεροί. Αν έχει κάποια αξία το παράγγειλα από Public Συγγρού με Drive up (είμαι τακτικός πελάτης). Και ο μόνος λόγος που γράφτηκα στο Forum (παρότι το παρακολουθώ από παλιά) ήταν για να ενημερώσω. 3
neo_geo13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, costas56 είπε Η συσκευασία είναι απείραχτη. Είναι καινούρια. Ο υπάλληλος είπε ότι προφανώς έχει γίνει λάθος στην τιμή αλλά κάποιοι θα είναι τυχεροί. Αν έχει κάποια αξία το παράγγειλα από Public Συγγρού με Drive up (είμαι τακτικός πελάτης). Και ο μόνος λόγος που γράφτηκα στο Forum (παρότι το παρακολουθώ από παλιά) ήταν για να ενημερώσω. Ανεβάζεις μια φώτο από την απόδειξη της ηχόμπαρας και πείθονται όλοι. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από neo_geo13 2
Salvation81 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, costas56 είπε Η συσκευασία είναι απείραχτη. Είναι καινούρια. Ο υπάλληλος είπε ότι προφανώς έχει γίνει λάθος στην τιμή αλλά κάποιοι θα είναι τυχεροί. Αν έχει κάποια αξία το παράγγειλα από Public Συγγρού με Drive up (είμαι τακτικός πελάτης). Και ο μόνος λόγος που γράφτηκα στο Forum (παρότι το παρακολουθώ από παλιά) ήταν για να ενημερώσω. Και παρελαβες εσυ που εβαλες παραγγελια το βραδυ αλλα αλλοι που εβαλαν το απογευμα ακομα τιποτα.....Ισως, Ελλαδα βρισκομαστε εξαλλου, μια φωτο της αποδειξης (χαρτι) με σβησμενα τα στοιχεια σου εννοειται θα πεισει τους παντες.
costas56 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Παραγγελία χθες 8:24 μμ. Απόδειξη συνημμένη. 7 3
malawi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δύσκολα τα πράγματα. Είναι τσαλακωμενη... Μόλις τώρα, malawi είπε Δύσκολα τα πράγματα. Είναι τσαλακωμενη... Μόλις καταπια τη γλώσσα μου!
aXer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Istoselidas είπε Κόλπο από τα mm / public για να μαζεύει παράνομα emails. Ήδη μου έχουν στείλει 2 newsletters σήμερα (χωρίς την συγκατάθεση μου προφανώς και χωρίς να έχω παραγγείλει ξανά κάτι), ενώ ηχόμπαρα δεν παίζει να δω. Πουλάω άνετα το email μου για έκπτωση 750€ στην επόμενη αγορά. Χαλαρά. 1
Salvation81 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, costas56 είπε Παραγγελία χθες 8:24 μμ. Απόδειξη συνημμένη. Προφανως και περασες πριν πεσει η εντολη του ακυρου, μακαρι να παραλαβουν και αλλοι. ΥΓ: Μηπως ειχες προπληρωσει με καρτα; Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από Salvation81
C1oud Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Costas56 μπορείς να μας δώσεις τον αριθμο παραγγελίας σου?
lionheart75 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Kαι εμένα η παραγγελία μου χτες στις 20:58 άλλαξε πλέον σε "εκτεταμένη αναζήτηση". Kοινώς τον ήπιαμε.
xristos_2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 43 λεπτά πριν, costas56 είπε Η συσκευασία είναι απείραχτη. Είναι καινούρια. Ο υπάλληλος είπε ότι προφανώς έχει γίνει λάθος στην τιμή αλλά κάποιοι θα είναι τυχεροί. Αν έχει κάποια αξία το παράγγειλα από Public Συγγρού με Drive up (είμαι τακτικός πελάτης). Και ο μόνος λόγος που γράφτηκα στο Forum (παρότι το παρακολουθώ από παλιά) ήταν για να ενημερώσω. η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι υπήρχαν κάποια κομμάτια (ή κομμάτι) στην συγκεκριμένη αποθήκη και γι' αυτό εσύ και όποιος άλλος έβαλε τον ίδιο τρόπο παραλαβής επωφελήθηκαν του λάθους καλο - άκουστη !!!!!
Salvation81 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, xristos_2011 είπε η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι υπήρχαν κάποια κομμάτια (ή κομμάτι) στην συγκεκριμένη αποθήκη και γι' αυτό εσύ και όποιος άλλος έβαλε τον ίδιο τρόπο παραλαβής επωφελήθηκαν του λάθους καλο - άκουστη !!!!! Πολυ πιθανο να προπληρωσε με καρτα την παραγγελια και για αυτο να την πηρε πιο "ευκολα".
costas56 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, C1oud είπε Costas56 μπορείς να μας δώσεις τον αριθμο παραγγελίας σου? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα