spy_vlsi Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Σας έχει έρθει email επιβεβαίωσης; Έψαξα παντού και δεν το βρίσκω, ούτε στα ανεπιθύμητα. Εμένα από public όχι. Φαίνεται κανονικά στις παραγγελίες 1
lionheart75 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, spy_vlsi είπε Εμένα από public όχι. Φαίνεται κανονικά στις παραγγελίες To ίδιο και σε μένα.
imvrios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Ήλθε mail. Αποστολέας [email protected]. Με σημειωσούλα: Η παραγγελία σου περιλαμβάνει προϊόντα με περιγραφή Κατόπιν Παραγγελίας και η διαθεσιμότητά τους εξαρτάται από το αν θα βρεθεί επαρκές απόθεμα σε άριστη κατάσταση στο δίκτυο προμηθευτών μας.
xristos_2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, serafeim71 είπε Γεια σας παιδια,εβαλα και εγω παραγγελεια και ηρθε e-mail επιβεβαιωσεις..τωρα πρωτη φωρα θα χρησιμοποιήσω ηχομπαρα το arc ειναι καποιο καλώδιο που δυνδεει την ηχομπαρα με την tv ..? πρεπει να παρουμε κατι αλλο εξτρα .? Καλα μην είσαι σίγουρος ότι τώρα θα χρησιμοποιείσεις.
serafeim71 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, xristos_2011 είπε Καλα μην είσαι σίγουρος ότι τώρα θα χρησιμοποιείσεις. το ξερω ..
Mhlogiatros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και σε μένα το λέει ωραία Σημείωση: Η παραγγελία σου περιλαμβάνει προϊόντα με περιγραφή Κατόπιν Παραγγελίας και η διαθεσιμότητά τους εξαρτάται από το αν θα βρεθεί επαρκές απόθεμα σε άριστη κατάσταση στο δίκτυο προμηθευτών μας. Τόσες ικανές και αναγκαίες συνθήκες στα ψιλά γράμματα ούτε στη ρουλέτα .... 6 λεπτά πριν, imvrios είπε Ήλθε mail. Αποστολέας [email protected]. Με σημειωσούλα: Η παραγγελία σου περιλαμβάνει προϊόντα με περιγραφή Κατόπιν Παραγγελίας και η διαθεσιμότητά τους εξαρτάται από το αν θα βρεθεί επαρκές απόθεμα σε άριστη κατάσταση στο δίκτυο προμηθευτών μας. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από Mhlogiatros
karaLRS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, serafeim71 είπε Γεια σας παιδια,εβαλα και εγω παραγγελεια και ηρθε e-mail επιβεβαιωσεις..τωρα πρωτη φωρα θα χρησιμοποιήσω ηχομπαρα το arc ειναι καποιο καλώδιο που δυνδεει την ηχομπαρα με την tv ..? πρεπει να παρουμε κατι αλλο εξτρα .? Πάρε καλώδιο από τώρα να είσαι σίγουρος μην δεν βρίσκεις μετά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 8 minutes ago, karaLRS said: Πάρε καλώδιο από τώρα να είσαι σίγουρος μην δεν βρίσκεις μετά Τόσο σπάνια είναι τα hdmi καλώδια?
Georgegr3 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 37 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Σας έχει έρθει email επιβεβαίωσης; Έψαξα παντού και δεν το βρίσκω, ούτε στα ανεπιθύμητα. Μπα όχι επίσης, παρολο που υπάρχει σαν παραγγελία στο σάιτ. 1
SabotazNic Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 θα εριχνα και εγω μια παραγγελια για να εχω για το σπιτι που θα φτιαξω μετα που θα παω στρατο, αλλα υπαρχει χρονος και για αλλα λαθη.
ipal Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 57 λεπτά πριν, karaLRS είπε Πάρε καλώδιο από τώρα να είσαι σίγουρος μην δεν βρίσκεις μετά Δεν υπάρχει ηχομπαρα, ξυπνήστε, όλα γίνονται για να σας πουλήσουν καλώδια 😂 1 1 1
polaki Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, ipal είπε Δεν υπάρχει ηχομπαρα, ξυπνήστε, όλα γίνονται για να σας πουλήσουν καλώδια 😂 Διαδωστε! hahaha Έκανα και εγώ μία από Public, email δεν ήρθε, αλλά στο site υπάρχει σαν παραγγελία. Καλά δεν ελπίζω. Αλλά λέμε τώρα! 1
gorilas13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Πήρα και εγώ και από τα δύο καταστήματα, φοβάμαι μη τσακωθούν ποιο θα τη φέρει πρώτα.
ultrahd Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Έκανα κι εγώ μια παραγγελία από public για παραλαβή από κατάστημα.Κι εμένα μέχρι στιγμής δεν βλέπω να μου έχει έρθει e-mail επιβεβαίωσης. Ούτε στα spam βλέπω να μου έχει έρθει κάτι μέχρι στιγμής! Στο λογαριασμό μου στο public.gr η παραγγελία με τον αριθμό της φαίνεται κανονικά! Τι σημαίνει αυτό άραγε? Ερώτηση προς τους περισσότερους έμπειρους σε ηλεκτρονικές αγορές και παρόμοιες προσφορές: Να ρίξω λέτε μια παραγγελία και στο site του mediamarkt.gr να υπάρχει μπας και? Επειδή εδώ Κρήτη δεν έχουμε κατάστημα mediamarkt τι προτείνετε? Να βάλω μια παραγγελία με αποστολή με αντικαταβολή στη διεύθυνση που μένω? Κι αν τύχει ,λέμε τώρα,και φέρουν και public και mediamarkt ,απλά δεν παραλαμβάνω το courier που θα έρθει από mediamarkt κι όλα καλά?! Αν είναι εύκολο κάποιος συνάδελφος ας μου δώσει μια ιδέα σας παρακαλώ πολύ,ειδικά αν υπάρχει κάποιος συνάδελφος από Κρήτη! Όλοι έχουν δικαίωμα στην ελπίδα και στο όνειρο και ο Θεός του insomnia είναι μεγάλος! Είδωμεν!
Seaside Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εξαιρετική τιμή για αυτήν την μπάρα και παίζει και πολύ ομόρφα. 2 ώρες πριν, serafeim71 είπε Γεια σας παιδια,εβαλα και εγω παραγγελεια και ηρθε e-mail επιβεβαιωσεις..τωρα πρωτη φωρα θα χρησιμοποιήσω ηχομπαρα το arc ειναι καποιο καλώδιο που δυνδεει την ηχομπαρα με την tv ..? πρεπει να παρουμε κατι αλλο εξτρα .? To ARC είναι λειτουργία σημαίνει Audio Return Channel και το έχουν οι σχετικα συγχρονες TV και λειτουργεί μέσω HDMI καλωδίου. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από Seaside
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα