karaLRS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, imvrios είπε Με Arc η σύνδεση; Αυτό θα είναι το ιδανικό. Με arc Samsung h6300 με μια τελευταία γενιά lg ηχομπαρα
Mr_Terror Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Βλεπω και τα 2 καταστηματα ειναι κατόπιν παραγγελίας.Μακαρι να μην ριξουν ακυρο.Το τελευταιο καιρο οσες προσφορες εβγαλε το παμπλικ που ηταν κατοπιν παραγγελιας εριξε ακυρο με δικαιολογια δεν βρεθηκε το προιον στον προμηθευτη τους.
neosstoforum Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Βλεπω και τα 2 καταστηματα ειναι κατόπιν παραγγελίας.Μακαρι να μην ριξουν ακυρο.Το τελευταιο καιρο οσες προσφορες εβγαλε το παμπλικ που ηταν κατοπιν παραγγελιας εριξε ακυρο με δικαιολογια δεν βρεθηκε το προιον στον προμηθευτη τους. Πάντως όταν άνοιξα το θέμα στα ΜΜ ήταν διαθέσιμο αλλά μετά από καμιά ώρα άλλαξε. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από neosstoforum
ELMastas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Παίρνεις και ένα Series X που υποστηρίζει Atmos και τα έβγαλες τα λεφτά σου 😸 Εκανα μια παραγελία απο MM αλλά πολύ χλωμό το βλέπω και γω να προχωρήσει 👽
Zengar Zombolt Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, naruto14 είπε E-mail ακύρωσης αύριο πρωί πρωί βλέπω να έρχεται. Έχουμε ένα 12ώρο να χαρούμε 😁 Έχω μεγάλη περιέργεια να (μην) δω τι σόι 5.1 θα παράγει χωρίς πίσω ηχεία. Μου αρέσει που το προμοτάρουν κι όλας. στο site ετσι δεχνει πως φευγει ο ηχος εκτος τα 2 πισω ηχεια που ειναι για το 7.1
argosixna Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Εγω παντως απο τοτε που εχασα την καμερα επειδη σας ακουσα και δεν πατησα το τελευταιο κλικ για την παραγγελια , κατι τετοια τα χτυπαω και ας πεσει ακυρο. Ειχανε παρει την logitech meet up 213 EURO ενω κατω απο 1κ δεν την εβρισκες ουτε απο εξωτερικο.......
George! Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, imvrios είπε Με Arc η σύνδεση; Αυτό θα είναι το ιδανικό. Σωστά με arc.
evagelou Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Εγώ έριξα Παραγγελία με το που ανέβηκε το θέμα και έδειχνε διαθεσημοτητα για τουλάχιστον στα επόμενα 30 λεπτά γτ βαραγα refresh να δω τι γίνεται. Θα δούμε αύριο τι θα γίνει
lionheart75 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Σας έχει έρθει email επιβεβαίωσης; Έψαξα παντού και δεν το βρίσκω, ούτε στα ανεπιθύμητα.
argosixna Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, lionheart75 είπε Σας έχει έρθει email επιβεβαίωσης; Έψαξα παντού και δεν το βρίσκω, ούτε στα ανεπιθύμητα. Απο παμπλικ , ναι ηρθε σε εμενα κανονικα. 1
lionheart75 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, argosixna είπε Απο παμπλικ , ναι ηρθε σε εμενα κανονικα. Εμένα τίποτα αν και στον λογαριασμό που φαίνεται κανονικά η παραγγελία. Περίεργο. Thanks!
serafeim71 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, George! είπε Σωστά με arc. Γεια σας παιδια,εβαλα και εγω παραγγελεια και ηρθε e-mail επιβεβαιωσεις..τωρα πρωτη φωρα θα χρησιμοποιήσω ηχομπαρα το arc ειναι καποιο καλώδιο που δυνδεει την ηχομπαρα με την tv ..? πρεπει να παρουμε κατι αλλο εξτρα .? 1
sarpan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, lionheart75 είπε Εμένα τίποτα αν και στον λογαριασμό που φαίνεται κανονικά η παραγγελία. Περίεργο. Thanks! Και μενα μου ηρθε email απλα ηταν στα junk. Και στο προφιλ του public μου τη βγαζει. Μακαρι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα