Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Nikoleo είπε

Καλη τυχη σε οσους εκαναν την παραγγελια. Δε βρισκω λογο να πεσει ακυρο απ΄ τη στιγμη παιζει η ιδια προσφορα σε 2 μαγαζια.

ανήκουν στον ίδιο όμιλο, ουσιαστικά το ίδιο μαγαζί ειναι

Δημοσ.
Μόλις τώρα, asemnos είπε

Ημουν σιγουρος! 😂 Μακαρι να παραλαβετε ολοι.

Πιο πιθανό είναι να κάτσει το τζόκερ καθώς έχει παραγγείλει και η κουτσή Μαρία! :D 

• Sad 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, argosixna είπε

Θα εχουμε προβλημα λες με samy?

Ότι θα παίξει θα παίξει 100%. Έστω και με οπτική θα παίξει. Έχω διαβάσει προβλήματα στο Bluetooth pairing αλλά και αυτό θα είναι σπάνιο.

Η διαφορά είναι αν έχεις Samsung TV + Soundbar μπορείς να χρησιμοποιείς ένα τηλεκοντρόλ. Εδώ θα θέλουμε δύο.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, imvrios είπε

Ότι θα παίξει θα παίξει 100%. Έστω και με οπτική θα παίξει. Έχω διαβάσει προβλήματα στο Bluetooth pairing αλλά και αυτό θα είναι σπάνιο.

Η διαφορά είναι αν έχεις Samsung TV + Soundbar μπορείς να χρησιμοποιείς ένα τηλεκοντρόλ. Εδώ θα θέλουμε δύο.

Πάντως την lg soundbar με samsung tv με ένα control δουλεύω. (μόνο τον ήχο +-) 

Δημοσ.

Χτυπησα και εγω μια και θα περιμενω να μου ερθει αλλιως μαυρο φιδι που τους εφαγε.Μπορουν να σου ακυρωσουν παραγγελια λογω λαθους και να μη στο στειλουν ποτε; Αν τους κυνηγησεις δε βρισκεις δικιο;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, imvrios είπε

Sony tv με Samsung ηχομπάρα παίζουν με ένα χειριστήριο.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, karaLRS είπε

Πάντως την lg soundbar με samsung tv με ένα control δουλεύω. (μόνο τον ήχο +-)

Μόλις τώρα, George! είπε

Sony tv με Samsung ηχομπάρα παίζουν με ένα χειριστήριο.

Με Arc η σύνδεση; 

Αυτό θα είναι το ιδανικό.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, foler79 είπε

Φτιάχτηκε όλο το insomnia!😂

Θα ήθελα να δω την έκφραση που θα πάρουν τα πρόσωπα τους αύριο το πρωί μόλις δουν τις δεκάδες παραγγελίες. :lol:

Δυστυχώς όμως νομίζω ότι για αυτούς το άκυρο είναι η πιο εύκολη λύση και δεν το σκέφτονται πολύ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

E-mail ακύρωσης αύριο πρωί πρωί βλέπω να έρχεται. Έχουμε ένα 12ώρο να χαρούμε 😁

Έχω μεγάλη περιέργεια να (μην) δω τι σόι 5.1 θα παράγει χωρίς πίσω ηχεία. Μου αρέσει που το προμοτάρουν κι όλας.

Επεξ/σία από naruto14

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...