spacestar Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, Nikoleo είπε Καλη τυχη σε οσους εκαναν την παραγγελια. Δε βρισκω λογο να πεσει ακυρο απ΄ τη στιγμη παιζει η ιδια προσφορα σε 2 μαγαζια. ανήκουν στον ίδιο όμιλο, ουσιαστικά το ίδιο μαγαζί ειναι
di maria kun Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 2 good 2 be true,στο τελος τρωω ακυρο λεει δεν εχει αποθεμα
asemnos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, lionheart75 είπε Ήμουν και εγώ εδώ! Ημουν σιγουρος! 😂 Μακαρι να παραλαβετε ολοι.
lionheart75 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, asemnos είπε Ημουν σιγουρος! 😂 Μακαρι να παραλαβετε ολοι. Πιο πιθανό είναι να κάτσει το τζόκερ καθώς έχει παραγγείλει και η κουτσή Μαρία! 1
imvrios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, argosixna είπε Θα εχουμε προβλημα λες με samy? Ότι θα παίξει θα παίξει 100%. Έστω και με οπτική θα παίξει. Έχω διαβάσει προβλήματα στο Bluetooth pairing αλλά και αυτό θα είναι σπάνιο. Η διαφορά είναι αν έχεις Samsung TV + Soundbar μπορείς να χρησιμοποιείς ένα τηλεκοντρόλ. Εδώ θα θέλουμε δύο.
karaLRS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, imvrios είπε Ότι θα παίξει θα παίξει 100%. Έστω και με οπτική θα παίξει. Έχω διαβάσει προβλήματα στο Bluetooth pairing αλλά και αυτό θα είναι σπάνιο. Η διαφορά είναι αν έχεις Samsung TV + Soundbar μπορείς να χρησιμοποιείς ένα τηλεκοντρόλ. Εδώ θα θέλουμε δύο. Πάντως την lg soundbar με samsung tv με ένα control δουλεύω. (μόνο τον ήχο +-)
lillaki Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Χτυπησα και εγω μια και θα περιμενω να μου ερθει αλλιως μαυρο φιδι που τους εφαγε.Μπορουν να σου ακυρωσουν παραγγελια λογω λαθους και να μη στο στειλουν ποτε; Αν τους κυνηγησεις δε βρισκεις δικιο;
George! Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, imvrios είπε Η διαφορά είναι αν έχεις Samsung TV + Soundbar μπορείς να χρησιμοποιείς ένα τηλεκοντρόλ. Εδώ θα θέλουμε δύο. Sony tv με Samsung ηχομπάρα παίζουν με ένα χειριστήριο.
foler79 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 +1 από public Φτιάχτηκε όλο το insomnia!😂
imvrios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, karaLRS είπε Πάντως την lg soundbar με samsung tv με ένα control δουλεύω. (μόνο τον ήχο +-) Μόλις τώρα, George! είπε Sony tv με Samsung ηχομπάρα παίζουν με ένα χειριστήριο. Με Arc η σύνδεση; Αυτό θα είναι το ιδανικό.
neosstoforum Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, foler79 είπε Φτιάχτηκε όλο το insomnia!😂 Θα ήθελα να δω την έκφραση που θα πάρουν τα πρόσωπα τους αύριο το πρωί μόλις δουν τις δεκάδες παραγγελίες. Δυστυχώς όμως νομίζω ότι για αυτούς το άκυρο είναι η πιο εύκολη λύση και δεν το σκέφτονται πολύ.
asemnos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, George! είπε Sony tv με Samsung ηχομπάρα παίζουν με ένα χειριστήριο. +1
naruto14 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) E-mail ακύρωσης αύριο πρωί πρωί βλέπω να έρχεται. Έχουμε ένα 12ώρο να χαρούμε 😁 Έχω μεγάλη περιέργεια να (μην) δω τι σόι 5.1 θα παράγει χωρίς πίσω ηχεία. Μου αρέσει που το προμοτάρουν κι όλας. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από naruto14
lionheart75 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Πάντως Νέε αν παραλάβουμε, θα πίνω νερό στο όνομά σου για κάνα μήνα, ... μη σου πω και δύο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα