spacestar Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) εμένα πέρασε στα ΜΜ κανονικά και μου ήρθε ε-μαιλ επιβεβαίωσης. Ευχαριστώ τον Ts που την ανέβασε. Έψαχνα μια κόμπακτ ηχομπάρα με καλά σπέκς. βέβαια δεν ήταν στις προτεραιότητες μου για αγορά, αλλά τέτοια ευκαιρία δε χάνεται, αν όντως ισχύει.. ελπίζω να γλυτώσω την παντόφλα Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από spacestar
imvrios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, spacestar είπε εμένα πέρασε στα ΜΜ κανονικά και μου ήρθε ε-μαιλ επιβεβαίωσης. Ευχαριστώ τον Ts που την ανέβασε. Έψαχνα μια κόμπακτ ηχομπάρα με καλά σπέκς. βέβαια δεν ήταν στις προτεραιότητες μου για αγορά, αλλά τέτοια ευκαιρία δε χάνεται, αν όντως ισχύει.. Καλά μην αγχώνεσαι, κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσεις να ψάχνεις. Και για να κάνουμε πιο σίγουρα τα άκυρα τις χτυπάμε και δύο - δύο 😄 Έτσι και πλήρωσες κιόλας τα Mediamarkt θα αγχώνεσαι και μέχρι να επιστραφούν τα χρήματα σου αν πέσει άκυρο.
neosstoforum Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, jerry banana είπε ρε νέε υπερωρίες κάνεις στο forum φίλε ,ωραίος γιατί βρίσκεις τις προσφορές σφαίρα.Μπορείς να μου πείς σε ποια sites ενημερώνεσαι για τυχόν προσφορές?Γιατί με εκπλήσσει η ταχύτητα σου. Από εξωτερικό έχω γράψει σε παλαιότερες αναρτήσεις μου ποιες ιστοσελίδες προσφορών παρακολουθώ (αν θες μπορώ να τις αναφέρω ξανά σε προσωπικό μήνυμα) αλλά στην περίπτωση μας με την μπάρα απλά την είδα τυχαία στις προσφορές του bestprice. https://www.bestprice.gr/cat/5876/hxeia-home-cinema.html?deals=1 Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από neosstoforum
sotiriadisc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω κάτι, έχω ένα wd media player και μια samsung tv που δεν παίζει αρχεία Dolby admos εάν την αγοράσω θα κάνει δουλειά; Η μόνο στην tv μπορώ να την συνδέσω για να ακούω πχ από ΟΤΕ τιβι; Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από sotiriadisc
spacestar Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, imvrios είπε Καλά μην αγχώνεσαι, κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσεις να ψάχνεις. Και για να κάνουμε πιο σίγουρα τα άκυρα τις χτυπάμε και δύο - δύο 😄 Έτσι και πλήρωσες κιόλας τα Mediamarkt θα αγχώνεσαι και μέχρι να επιστραφούν τα χρήματα σου αν πέσει άκυρο. ούτε πλήρωσα, ούτε αγχώνομαι. θα αγχωνόμουν ίσως αν είχα παραγγείλει εκθεσιακή από το public, την οποία τελικά την τσίμπησε άλλος insomniac, επειδή έγραψα το κατάστημα που την είχε διαθέσιμη 😄😄
Agathoklis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 στην τηλεφωνικη που μιλησα, ειπαν οτι δεν γνωριζουν αν και ποτε θα εχουν διαθεσιμα κομματια...
panos7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Έριξα και εγώ μια στο public με πληρωμή κατάστημα.
karaLRS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Την παραγγελία την έριξα 16:22 και ήταν διαθέσιμη. Επίσης μου έστειλαν και κουπόνι 20% για σχολικά 😂
AristidisZ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Έβαλα και εγώ μια στο public, αν και δε τη χρειάζομαι, θα τη δώσω στη μάνα μου να ευχαριστιέται Netflix 😁, αν και δε το κόβω να έχει και πολύ τύχη 1
kamui Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Για τόσο τραγική πτώση τιμής...μάλλον κάτι βρωμάει. Ας που οι professionals
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Κλασικό λάθος του αυτοκράτορα. Σε καμία εβδομάδα θα σας έρθει η ακύρωση.
johnythedirector Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Έριξα και εγώ μία γιατί ποτέ δεν ξέρεις, με παραλαβή από το κατάστημα.
jerry banana Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, neosstoforum είπε Από εξωτερικό έχω γράψει σε παλαιότερες αναρτήσεις μου ποιες ιστοσελίδες προσφορών παρακολουθώ (αν θες μπορώ να τις αναφέρω ξανά σε προσωπικό μήνυμα) αλλά στην περίπτωση μας με την μπάρα απλά την είδα τυχαία στις προσφορές του bestprice. https://www.bestprice.gr/cat/5876/hxeia-home-cinema.html?deals=1 με συγχωρείς για το κόπο που σου βάζω αλλα μπορείς να μου στείλεις τους συνδέσμους σε προσωπικό μήνυμα? 1
basilis_k6 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 ίσως ειναι οι εκθεσιακές απο κάθε μαγαζι. λογικα ουτε αυτες θα ειναι, κλασσικο λαθος. αν ειναι λάθος και δεν το κάνουν επιτηδες.
argosixna Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, imvrios είπε Αυτή θα τη χτυπήσω από τα Public. Ύποστηρίζει Dolby Atmos decoding. 1 στις 100 να είναι σωστό, την θέλω. Και ελπίζω να παίζει χωρίς παράπονα με τη Samsung τηλεόραση μου. Θα εχουμε προβλημα λες με samy? ΜΜ Δεν υπάρχει απόθεμα για κάποιο από τα προϊόντα σου. Εκανα κρατηση στο παμπλικ αλλα θα ενημερωθω σε 3 μερες ΑΝ και πως θα παραλαβω :/ Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από argosixna
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα