Apostolis20 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους!!!Χρειάζομαι μια γενική θα έλεγα βοήθεια ...Θέλω πολύ να αγοράσω ένα vw eos...Γενικά αυτό που με προβληματίζει και θέλω βοήθεια είναι τι κινητήρα να επιλέξω...Κλείνω προς το FSI 115 ίππους...Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει σε αυτό αλλά και γενικά να μου πει αν ξέρει για το συγκεκριμένο αμάξι μήπως???Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 www.vwclub.gr. Σε λάθος φόρουμ είσαι. Από Πέμπτη ξεκινάνε.
paylidis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Αφήστε τους fsi να πεθάνουν μπας και σταματήσουμε να έχουμε κάθε 3 κ λίγο θέματα-κράξιμο τύπου «χαλάνε τα Vw». για κανένα λόγο fsi και δεν πάει και χαλάει 2 1
DragonFighter Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 www.vweos.gr ότι θες εκεί, έχει τα πάντα για το eos. καλυτερα να πας σε tsi, το FSi δεν κάνει για αυτό το αμάξι, δεν τραβάει.
giorgosaero Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 17/9/2020 στις 10:04 ΜΜ, paylidis είπε Αφήστε τους fsi να πεθάνουν μπας και σταματήσουμε να έχουμε κάθε 3 κ λίγο θέματα-κράξιμο τύπου «χαλάνε τα Vw». για κανένα λόγο fsi και δεν πάει και χαλάει Ενω οι TSI είναι τέρατα αξιοπιστίας.🤣 1
paylidis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, giorgosaero είπε Ενω οι TSI είναι τέρατα αξιοπιστίας.🤣 μεσοβεζικη λυση, εγω vag εκεινης της περιοδου δε θα αγοραζα παντως for sure... 1
tutuyo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε SOS όχι αστεία μην κοροιδευεις τα πραγματα ειναι σοβαρα😉 η τυχη της ανθρωποτητας κρεμεται απο μια κλωστη, θα παρει ο φιλος eos η οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα