geoparades Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα θα ήθελα μια βοήθεια διότι αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με ιό και δεν ξέρω τι να κάνω.Έχω χωρίσει το σκληρό δίσκο σε δύο μέρη ένα μεγάλο και ένα αρκετά μικρότερο, για να αποθηκεύω φωτογραφίες.Εχθές το μεσημέρι που πήγα να δω αυτά τα αρχεία τα μισά και παραπάνω είχαν μια κατάληξη αρχείου: IMG_20180908_114756.jpg.geno με αποτέλεσμα να μη μπορώ να τα ανοίξω.Μπήκα στο διαδίκτυο έψαξα αρκετή ώρα αλλά δε μπόρεσα να βρώ άκρη. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_76 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Το antivirus σου τι σου βρίσκει ;; Κάνε οπωσδήποτε ένα καλό σκανάρισμα όλο τον υπολογιστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, geoparades είπε Καλησπέρα θα ήθελα μια βοήθεια διότι αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με ιό και δεν ξέρω τι να κάνω.Έχω χωρίσει το σκληρό δίσκο σε δύο μέρη ένα μεγάλο και ένα αρκετά μικρότερο, για να αποθηκεύω φωτογραφίες.Εχθές το μεσημέρι που πήγα να δω αυτά τα αρχεία τα μισά και παραπάνω είχαν μια κατάληξη αρχείου: IMG_20180908_114756.jpg.geno με αποτέλεσμα να μη μπορώ να τα ανοίξω.Μπήκα στο διαδίκτυο έψαξα αρκετή ώρα αλλά δε μπόρεσα να βρώ άκρη. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια. https://howtofix.guide/geno-virus/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoparades Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Το antivirus βρισκει γενικως καποια trojan στον βασικο δισκο αλλα αυρο δεν το βρισκει καθολου. 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε https://howtofix.guide/geno-virus/ Συγνωμη το ειχα δει αυτο και εχθες αλλα δεν εβγαλα ακρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Shameless crosspost για να μην γραφω τα ιδια https://www.insomnia.gr/forums/topic/749920-virus-ogdo-σε-αρχεια/?tab=comments#comment-58149827 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoparades Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Τίποτα παιδιά καμία λύση ούτε από αυτό που μου εστειλε ο jim_p ευχαριστώ πολύ πάντως για όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imvrios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Καλά, μόνο του δεν έγινε. Κάτι έκανες, κάτι κατέβασες. Το καλό για εσένα είναι ότι έχεις ελπίδα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoparades Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, imvrios είπε Καλά, μόνο του δεν έγινε. Κάτι έκανες, κάτι κατέβασες. Το καλό για εσένα είναι ότι έχεις ελπίδα: Ειπα καπου εγω οτι εγινε απο μονο του.εννοειται οτι καποια βλακεια εκανα.βοηθεια ζηταω για να βρω ακρη.με αυτο τι εννοεις να πληρωσω τα λεφτα που λεει; Στις 17/9/2020 στις 7:38 ΜΜ, Ukforthemoment είπε https://howtofix.guide/geno-virus/ Συγνωμη το ειχα δει αυτο και εχθες αλλα δεν εβγαλα ακρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imvrios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Πάτα να διαβάσεις το θέμα, έχει ένα άρθρο στα σχόλια. Ανάλογα με τη μέθοδο κρυπτογράφησης (οnline ή offline id, έχει να κάνει με το που αποθηκεύεται το decryption key) θα έχεις ή δε θα έχεις ελπίδες να ανακτήσεις τα αρχεία σου. Αν το κλειδί είναι online δε θα είναι εφικτό. Θα πρέπει ή να τους συλλάβουν ή να δημοσιεύσουν οι ίδιοι τα decryption keys. Σε αυτή την περίπτωση, αν τα αρχεία σου αξίζουν, το να πληρώσεις είναι πρακτικά μονόδρομος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, geoparades είπε Ειπα καπου εγω οτι εγινε απο μονο του.εννοειται οτι καποια βλακεια εκανα. [...] - Δεν είναι θέμα βλακείας, βλακείες κάνουν όλοι κατά διαστήματα. - Εδώ έχουμε βαριά αμέλεια, γιατί μπορούσες να βρεις δωρεάν όλα τα προγράμματα που θα σε προφύλασσαν πραγματικά από αυτού του είδους τις απειλές. Θα μπορούσες επίσης, αφού είσαι ριψοκίνδυνος, να κρατάς αντίγραφα των φωτογραφιών σου σε έναν εξωτερικό δίσκο που σήμερα βρίσκεις μεταχειρισμένο και με 15 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
le0B Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Το τακτικό backup σώζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoparades Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Εχετε δικιο ρε παιδια.τελικα εκανα φορματ να καθαρισει γενικα ο υπολογιστης περα απο αυτο που ηξερα οτι δεν καθαριζει και τωρα μου κανουν κατο κολπα τα παιχνιδια και υποψιαζομαι ορι ειναι οι drivers της καρτας γραφικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα