Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

61hJJCdTzhL._AC_SL1024_.jpg

Είναι με προπαραγγελία αλλά δεν το ανέφερα στον τίτλο γιατί γράφει ότι θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου, δηλαδή αύριο. 

https://www.amazon.de/gp/product/B08HR1NPPQ

Δεν ξέρω πώς θα διαμορφωθούν οι τιμές στην Ελλάδα τότε που θα γίνουν ευρέως διαθέσιμες. Προς το παρόν όμως το Πλαίσιο που έχει τρεις RTX 3080 κατόπιν παραγγελίας η πιο φτηνή κοστίζει 939€. 

https://www.plaisio.gr/campaign/2020/09-september/202009-nvidia

Η συγκεκριμένη στο geizhals κοστίζει την ίδια τιμή σε ένα κατάστημα και λίγο παραπάνω στα υπόλοιπα.

https://geizhals.eu/zotac-gaming-geforce-rtx-3080-trinity-zt-a30800d-10p-a2363489.html

Επεξ/σία από neosstoforum
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι μη το ποσταρεις ρε συ θα τις πάρουν όλες σσσσσουυυσσσσσσ! 👀🤫

:P Πλάκα κάνω.

Καλές αγορές παιδιά αντε να παίρνουμε σειρά και μεις με τις 3070

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MessatsuRoku είπε

Για οσους λενε οτι οι τιμες της 3080 θα ειναι 800-900 ευρω

Εδώ προχθές διαβάζαμε ότι είναι καλή ευκαιρία τα 612€ για την 2080.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε

Τι για όσους λένε;

Στην Ελλάδα πόσο νομίζεις ότι έχουν/θα έχουν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Τι για όσους λένε;

εγώ σήμερα εκεί που δούλευα ήταν 12 αλβανοί και 3 βούλγαροι και εγώ. Δεν ξέρω τι λες, αλλά η τιμή είναι μια χαρά για κάρτα με 3 fans

από την στιγμή που το amazon.de στέλνει σε 7-9 μέρες και τα ελληνικά περιμένουν διαθεσιμότητα από αρχές οκτώβρη, και 50 ευρώ χαμηλότερα να είχαν ελλάδα προπαραγγελία, αυτοί που θέλουν κάρτα θα έπαιρναν από έξω

Επεξ/σία από Sakiz105
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, p4n0s86 είπε

Εδώ προχθές διαβάζαμε ότι είναι καλή ευκαιρία τα 612€ για την 2080.

2080 Super. :P

Την είχα ανεβάσει επειδή ήταν μια πολύ καλή υλοποίηση, υδρόψυκτη. Αλλά ναι, προφανώς από άποψη απόδοσης δεν αξίζει όταν με 150€ παραπάνω παίρνεις αυτήν που είναι τέρας. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, neosstoforum είπε

2080 Super. :P

Την είχα ανεβάσει επειδή ήταν μια πολύ καλή υλοποίηση, υδρόψυκτη. Αλλά ναι, προφανώς από άποψη απόδοσης δεν αξίζει όταν με 150€ παραπάνω παίρνεις αυτήν που είναι τέρας. 

Αμα σου πω ότι δεν είχα προσέξει ότι είναι super? :lol: Με τον άλλο φίλο που είχα αντιπαράθεση πάντως για 2080 λέγαμε και πάνω σ' αυτό απαντούσε κι εκείνος. :P Εγώ το λογικό έλεγα, ότι δεν αξίζει καμιά από την 2000 σειρά πλέον όταν σε λίγο βγαίνουν αυτές. Και 800 να κάνει Ελλάδα η 3080 πάλι καλά θα είναι για τέτοιες υλοποιήσεις.

• Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

εγώ σήμερα εκεί που δούλευα ήταν 12 αλβανοί και 3 βούλγαροι και εγώ.

Μπράβο, σου εύχομαι στο μέλλον να κάνεις παρέα και με Ρουμάνους.

15 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

από την στιγμή που το amazon.de στέλνει σε 7-9 μέρες και τα ελληνικά περιμένουν διαθεσιμότητα από αρχές οκτώβρη, και 50 ευρώ χαμηλότερα να είχαν ελλάδα προπαραγγελία, αυτοί που θέλουν κάρτα θα έπαιρναν από έξω

Απορώ γιατί τα λες αυτά σε εμένα που αγοράζω από το Amazon από το 2011.

Η πραγματικότητα είναι ότι η πλειοψηφία αγοράζει από ελληνικά καταστήματα. Περιμένουν καμιά τιμή κάτω από 900€ από Πλαίσιο για να αγοράσουν.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Τι για όσους λένε;

Βρε και 1400 ευρω να εχει, παλι, πιο vfm θα ναι απο rtx 2080 ti...Εξαλλου αρκετοι δε θα πανε για 3080, 3090...Θα πανε για 3070, 3060 ή θα παρουν κοψοχρονια rtx 2000, οι τιμες των οποιων θα πεσουν παρα πολυ (οσο υπαρχει αποθεμα).

Περα απ αυτο, δεν υπαρχει μονο το Πλαισιο για αγορα καρτων. Παιρνεις και απο το εξωτερικο. Ολοι θα βολευτουμε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MessatsuRoku είπε

Τι σημασια εχει? Απο την στιγμη που μπορεις να αγορασεις απο το amazon

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

600 τελική βγαίνει με μεταφορικά κτλ με τιμολόγιο (χωρίς ΦΠΑ)..

Καλή τιμή αλλά νομίζω θα περιμένω RDNA2 + 3070 reviews..

Επεξ/σία από jmirko15
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 17/9/2020 στις 6:48 ΜΜ, Sakiz105 είπε

εγώ σήμερα εκεί που δούλευα ήταν 12 αλβανοί και 3 βούλγαροι και εγώ. Δεν ξέρω τι λες, αλλά η τιμή είναι μια χαρά για κάρτα με 3 fans

Καλά ναι ακόμα περιμένουμε τις zotac, όσοι παράγγειλαμε από αμαζον Γερμανίας... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...