lostregr123 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 έχει γνώμη κανένας; έχει καλη αποροφητικότητα στα ούρα; από οσμές πως πάει; κρατάει 1 μηνα όσο διαφημίζουν μερικές; συνηθίζεται απο το γατι; (ο δικος μου γουσταρει να σκαβει γαμωτο και κανει έναν χαμούλη
mAs_81 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω παιρνω απο PetCity την Cat's White..Συνηθως την εχει 10κιλα + 5κιλα δωρο στα 13 η 15 ευρω(δε θυμαμαι τωρα).. Σιγουρα κραταει μηνα ,τουλαχιστον για μενα που εχω μονο μια γατα.. Και μενα σκαβει η ατιμη,αυτο δε το γλυτωνεις,αλλα συνηθιζεται ανετα η αμμος.. Απο απορροφητικοτητα ειναι κομπλε,και αν καθαριζεται συχνα η τουαλετα δεν θα εχεις οσμες...Επισης αν δεν εχει παει προσφατα για να ουρησει , και αναλογα και τι φτυαρι εχεις,κανει ωραιους σβωλους μεγαλους τα ουρα χωρις υπολλειματα...Αν εχει παει προσφατα ,σπαει ο σβωλος σε μικροτερα σβωλακια και θες φτυαρι χωρις μεγαλες τρυπες για να καθαριστει καλα.. Προτιμω την πουδρα σε αρωμα γτ απ'οτι παρατηρησα οι αλλες δε μυριζουν ιδιαιτερα.. Κρυσταλλικες οσες εχω παρει (απο zooplus τουλαχιστον) με εχουν απογοητευσει Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από mAs_81 1
haris_216 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όπως σε όλα τα πράγματα έτσι και στην άμμο υπάρχουν οικονομικές και ακριβές. Έχοντας γάτους τα τελευταία 12 χρόνια έχουμε δοκιμάσει διάφορες. Ξεκινήσαμε (για €€€ λόγους) με τος φθηνές των supermarket. Αυτές που παίζουν στα 4-5 ευρώ. Αποτυχία. Ναι μεν φθηνότερες αλλά λόγω οσμών ή μη σβολιάσματος καταλήγεις να την αντικαθιστάς συντομότερα και άρα να έχεις μεγαλύτερη κατανάλωση. Για μένα είναι τελείως για πέταμα ή τουλάχιστον μόνο για να ρίξεις κάνα...μπετουδάκι. Οι ακριβές (Everclean και άνω) "τσούζουν" λίγο κατά την αγορά αλλά τελικά καταλήγουν φθηνότερες αφού κρατάνε περισσότερο (κάτι σαν το πλύσιμο των πιάτων στη Villariba και το Villabaho ) Κρυσταλλικές δεν έχω δοκιμάσει. Κι εγώ έχω βολευτεί εδώ και καιρό με την Cat's White και την σχετική προσφορά. Την θεωρώ κάπου στη μέση ανάμεσα στις ακριβές και τις φτηνιάρες. Τα πάει μια χαρά με τις οσμές και σβολιάζει όπως πρέπει κι έτσι πετιέται η ελάχιστη δυνατή ποσότητα κατά τον καθαρισμό. Έχοντας δύο γάτες μας είναι σημαντικό να "κρατάει" η άμμος για πολλούς λόγους. Από οικονομικούς μέχρι το...κουβάλημα!!! Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από haris_216 3
Dark_son20 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 19 minutes ago, haris_216 said: Όπως σε όλα τα πράγματα έτσι και στην άμμο υπάρχουν οικονομικές και ακριβές. Έχοντας γάτους τα τελευταία 12 χρόνια έχουμε δοκιμάσει διάφορες. Ξεκινήσαμε (για €€€ λόγους) με τος φθηνές των supermarket. Αυτές που παίζουν στα 4-5 ευρώ. Αποτυχία. Ναι μεν φθηνότερες αλλά λόγω οσμών ή μη σβολιάσματος καταλήγεις να την αντικαθιστάς συντομότερα και άρα να έχεις μεγαλύτερη κατανάλωση. Για μένα είναι τελείως για πέταμα ή τουλάχιστον μόνο για να ρίξεις κάνα...μπετουδάκι. Οι ακριβές (Everclean και άνω) "τσούζουν" λίγο κατά την αγορά αλλά τελικά καταλήγουν φθηνότερες αφού κρατάνε περισσότερο (κάτι σαν το πλύσιμο των πιάτων στη Villariba και το Villabaho ) Κρυσταλλικές δεν έχω δοκιμάσει. Κι εγώ έχω βολευτεί εδώ και καιρό με την Cat's White και την σχετική προσφορά. Την θεωρώ κάπου στη μέση ανάμεσα στις ακριβές και τις φτηνιάρες. Τα πάει μια χαρά με τις οσμές και σβολιάζει όπως πρέπει κι έτσι πετιέται η ελάχιστη δυνατή ποσότητα κατά τον καθαρισμό. Έχοντας δύο γάτες μας είναι σημαντικό να "κρατάει" η άμμος για πολλούς λόγους. Από οικονομικούς μέχρι το...κουβάλημα!!! μιας και έχεις δοκιμάσει everclean, μπορείς να συγκρίνεις με την white χωρίς τα χρήματα να είναι κριτήριο? τα τελευταία 5 χρόνια παίρνω την everclean strong, και κάνα 2 φορές που δοκίμασα άλλες που πρότειναν για καλές ( άνθρωποι που δεν είχαν δοκιμάσει ποτέ everclean) ήταν σαφώς πολύ κατώτερες
lostregr123 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 παιδια εδω ρωτάω για κρυσταλικη οχι μπετονίτη...
mAs_81 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, lostregr123 είπε παιδια εδω ρωτάω για κρυσταλικη οχι μπετονίτη... Σορι,εχεις δικιο,μαλλον εγω το αρχισα... Το μονο που εχω να σου πω ειναι να μη παρεις απο zooplus κρυσταλλικη εχω παρει και φθηνη και ακριβη και δε μου βγηκαν καλες
haris_216 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε μιας και έχεις δοκιμάσει everclean, μπορείς να συγκρίνεις με την white χωρίς τα χρήματα να είναι κριτήριο? τα τελευταία 5 χρόνια παίρνω την everclean strong, και κάνα 2 φορές που δοκίμασα άλλες που πρότειναν για καλές ( άνθρωποι που δεν είχαν δοκιμάσει ποτέ everclean) ήταν σαφώς πολύ κατώτερες Αν βγάλουμε τελείως εκτός τα φράγκα τότε πας σε everclean. Και σε επίπεδο σβολιάσματος και σε επίπεδο σκόνης (κατά τη γνώμη μου πάντα). Απλά η white μπαίνει στο "παιχνίδι" όταν συγκρίνεις τι δίνεις (€€€) και τι παίρνεις. Άσχετα αν μπορείς ή όχι να τα διαθέσεις το θέμα είναι αν τελικά αξίζει να τα διαθέσεις. Για παράδειγμα η white με την προσφορά έρχονται τα 15kg (10+5) γύρω στα 13 ευρώ τη στιγμή που αν θυμάμαι καλά η everclean είναι τα 10kg (ή λίτρα, δεν θυμάμαι*) γύρω στα 18. Επειδή ο καθένας μας έχει άλλα θέλω, ίσως θα ήταν σκόπιμο να κάνεις ένα "test drive". *Αμάν πια αυτή η ιστορία με τα λίτρα και τα κιλά. Ρε εταιρίες, αποφασίστε επιτέλους. Ξέρω ότι βοηθάει να μην κάνουμε εύκολα σύγκριση αλλά..... 24 λεπτά πριν, lostregr123 είπε παιδια εδω ρωτάω για κρυσταλικη οχι μπετονίτη... Συγνώμη, στο χέσ...με το θέμα Σταματώ εδώ 1
Lucifer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Η κρυσταλλική είναι φανταστική, μέχρι να σταματήσει να είναι απορροφητική όπου και αρχίζει να βρωμάει και αρχίζουν να μένουν λιμνούλες δίπλα. Αυτό το χρονικό σημείο δε θα μάθεις ποτέ ποιο είναι καθώς δεν κάνουν καθόλου σβώλους σε σχέση με τις κανονικές clumping. Επιπλέον όταν κολλάει πάνω στο σκατό την κλαις λόγω τιμής. Τα οφέλη της δεν αντισταθμίζουν την τιμή της, δε θα έλεγα δλδ ότι είναι value for money. Θα πλέξω κι εγώ το εγκώμιο της cat white η οποία δεν σηκώνει σκόνη και κάνει πολύ τίμιο σβώλιασμα. Αυτές του σούπερ μάρκετ μόνο για ανοιχτή τουαλέτα σε εξωτερικό χώρο κάνουν, και πάλι δε τις συμπαθώ γιατί σηκώνουν σκόνη που ερεθίζει και τα μάτια των γατιών. Everclean και τέτοια ΔΑΠίτικα επίσης πολύ καλά, αλλά δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω τι παραπάνω κάνουν από την white. 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 1 hour ago, Lucifer said: Η κρυσταλλική είναι φανταστική, μέχρι να σταματήσει να είναι απορροφητική όπου και αρχίζει να βρωμάει και αρχίζουν να μένουν λιμνούλες δίπλα. Αυτό το χρονικό σημείο δε θα μάθεις ποτέ ποιο είναι καθώς δεν κάνουν καθόλου σβώλους σε σχέση με τις κανονικές clumping. Επιπλέον όταν κολλάει πάνω στο σκατό την κλαις λόγω τιμής. Τα οφέλη της δεν αντισταθμίζουν την τιμή της, δε θα έλεγα δλδ ότι είναι value for money. Θα πλέξω κι εγώ το εγκώμιο της cat white η οποία δεν σηκώνει σκόνη και κάνει πολύ τίμιο σβώλιασμα. Αυτές του σούπερ μάρκετ μόνο για ανοιχτή τουαλέτα σε εξωτερικό χώρο κάνουν, και πάλι δε τις συμπαθώ γιατί σηκώνουν σκόνη που ερεθίζει και τα μάτια των γατιών. Everclean και τέτοια ΔΑΠίτικα επίσης πολύ καλά, αλλά δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω τι παραπάνω κάνουν από την white. Η everclean less trail με τους πιο χοντρούς κόκκους είναι ο παράδεισος και της γάτας και του γάτο-γονέα! 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα