darkwolf8 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Ειναι πολυ καλη προσφορα στα λεφτα που ειναι.Το εχω το συγκεκριμενο στην κατοχη μου και με καποιες ρυθμισεις ο ηχος ειναι μπομπα https://www.e-shop.gr/tracer-studio-pro-microphone-set-tramic46163-p-PER.580557 1
Striker4 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Θέλει μικτη για να παίξει; Η είναι σαν τα usb plug and play ?
pipis_vidas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Εκεί είναι μόνιμα και στο skroutz η τιμή του βλέπω.
burnin Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, Striker4 είπε Θέλει μικτη για να παίξει; Η είναι σαν τα usb plug and play ? Το pro lite που ειχα οαρει, απο κονσολα δεν επαιζε. Μαπα το καρπουζι. Φαντομ παουερ και καρφι, κατι δρν παει καλα. Η περιγραφη τους ειναι για τα σμπαρα Μιλανε για xlr καλωδιο και βλεπω καρφι στην μια ακρη. Σιγουρειτειτε παιδια για το τι παιζει. Καλυτερα να δειτε το σαιτ της εταιρίας
darkwolf8 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, Striker4 είπε Θέλει μικτη για να παίξει; Η είναι σαν τα usb plug and play ? Οχι σ μικροφωνο κουμπωνει xlr και βγαινει 3.5 jack.Αν και εγω του εβαλα να βγαινει μπρος πισω xlr.Δεν ειναι ενσωματομενο το καλωδιο.Του εκανα καποιες ρυθμισεις και ακουγεται τελεια και καθαρα. 23 λεπτά πριν, burnin είπε Το pro lite που ειχα οαρει, απο κονσολα δεν επαιζε. Μαπα το καρπουζι. Φαντομ παουερ και καρφι, κατι δρν παει καλα. Η περιγραφη τους ειναι για τα σμπαρα Μιλανε για xlr καλωδιο και βλεπω καρφι στην μια ακρη. Σιγουρειτειτε παιδια για το τι παιζει. Καλυτερα να δειτε το σαιτ της εταιρίας xlr σ μια 3.5jack απο την αλλη.Αλλα αν θες παιρνεις καλωδιο και αποφασιζεις τι αθ βγει.Δεν ειναι ενσωματωμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα