Krepalidis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Ειδική προσφορά: Επιλέγοντας τα κεφτεδάκια με μενταγιόν λαχανικών κερδίζετε κωδικό για έξτρα ιπποδύναμη στην RoG κάρτα γραφικών σας! Κάντε το PC σας να χλιμιντράει! Σοβαρά τώρα. Μπορεί να βγάλουν κάτι καλό σε καρέκλα γραφείου. Αν θα έχει πιο κλασσική γραμμή κι όχι τα πανυγυρτζίδικα καγκουρικα design που συνηθίζουν να βάζουν οι περισσότερες εταιρείες σε ότι υπερκοστολογουν ως gaming ακόμη καλύτερα. Τα έπιπλα τους κι εγώ τα αποφεύγω. Έχουν όμως καλές καρέκλες και στρώματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 14 ώρες πριν, soter79 είπε Αγαπητε φίλε μου στο ΙΚΕΑ δεν χρησιμοποιείται κανένα ξυλο γίνεται χρήση πολτου τριμμένο ξυλου με κολα και επιστρωση μελαμινης. Εχω αγοράσει βιβλιοθήκη από εκεί που μετά από έναν χρόνο λύγισαν τα ράφια από το βάρος των βιβλίων. Οι τιμές για την ποιοτητα που προσφερουν είναι η χειρότερη. Αλλά έχει διαφορά περιφεριακα για το σπίτι ενδιαφέροντα και κατά περιπτωση σε καλές τιμές. Οι κεφτέδες και οι σοκολάτες μάλλον είναι ποιοτικοτερες από τα έπιπλα τους Μην την αδικουμε εχει και καλα επιπλα αναμεσα σε αυτα που αναφερεις.. και εγω εχω γραφειο 10 χρονια δεν εχει ουτε σημαδι, και ηταν μεσαιου κοστους, οχι τα ακριβα της.. Συνηθως στα MDF της εχει αναφορα για μαξιμουμ κιλα που σηκωνει, εχω πχ κατι ραφια που ανεφεραν αυστηρα μεχρι 10kg. Αν τα φορτωσω προφανως δεν θα αντεξουν αλλα υπαρχει αναφορα. Ισως ειχε και στη βιβλιοθηκη σου και δεν το παρατηρησες. Σιγουρα σαν του μαραγκου (πολλων τουλαχιστον) δεν ειναι τα περισσοτερα, αλλα μην ξεχναμε και την ευκολια που προσφερουν.
gastonegr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Εσείς που έχετε λεφτά ψωνίστε από αλλού.. μια χαρά επιπλακια έχει και πολυ τίμια για την τιμή τους . Δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς εδώ μέσα που κράζουν κράζουν κράζουν και αν βρεθείς στον χώρο τους όχι μόνο έπιπλα από ΙΚΕΑ αλλά και έπιπλα από τα lidl θα βρεις. 2 1
Eloy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά, το ΙΚΕΑ δεν έχει (συνήθως) καλή ποιότητα... Εχει όμως καταπληκτικές και συχνά πολύ έξυπνες ιδέες και πολύ καλές τιμές... Γενικά τα έπιπλά του είναι φοιτητικού επιπέδου - με περιορισμένη διάρκεια ζωής - με κάποιες εξαιρέσεις όπως πχ. ο καναπές Klippan o οποίος για τα λεφτά του είναι κατα την γνώμη μου ο πιο πετυχημένος καναπές που κατασκευάστηκε ποτέ (τον έχω αγοράσει πριν απο μια δεκαετία)... Eχει μέχρι και Wiki λήμμα... https://en.wikipedia.org/wiki/Klippan_(sofa) Αυτά που έχω βρει αξιόλογα εκτός απο τον klippan, είναι και οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Ladda, οι οποίες είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ rebranded Eneloop made in Japan ... Ayτήν την στιγμή έχει τις AA 2450 mah (που είναι οι μαύρες Eneloop) στα 7Ε την τετράδα... Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από Eloy 1
OLDjunior Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 20 ώρες πριν, argimeg είπε Α καλά εσύ έχεις θεματάκι. Το κλείνω εδώ, δεν είμαι ούτε υπάλληλος ούτε και παίρνω ποσοστά από το ΙΚΕΑ. Τώρα εσυ γιατί τσίμπησες δεν το κατάλαβα ... αναφέρθηκε κανείς σε εσένα ? Σου έκανα παράθεση ? Χαχαχαχαχαχα.... Κλειστο εδώ
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 17/9/2020 στις 5:32 ΜΜ, apostolosapok είπε Η πλειοψηφία των battlestations στο reddit πάνω σε ikea γραφεία είναι πάντως ξέρουν τι κάνουν. Και μπορείς να φτιάξεις ποιοτικά γραφεία φθηνά αν πάρεις μασιφ ξύλο επιφάνεια και ξεχωριστά πόδια και τους ρίξεις ένα τρίψιμο / βερνίκομα . Αυτό ακριβώς έχω κάνει και μου κόστισε 100 ευρώ (με κάτι επιστροφές σε πόντους Eurobank). Μιλάμε για γραφείαρο! https://www.ikea.gr/proioda/grafeia/epifaneies-podia-grafeion/epifaneies-grafeiou/gerton-epifaneia-ergasias/50106773/ Με διαφανή ματ βερνίκι γίνεται οπτασία. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2020 από Ίων Δραγούμης 1
argimeg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, OLDjunior είπε Τώρα εσυ γιατί τσίμπησες δεν το κατάλαβα ... αναφέρθηκε κανείς σε εσένα ? Σου έκανα παράθεση ? Χαχαχαχαχαχα.... Κλειστο εδώ Γιατί μου την σπάνε οι είρωνες. Όλοι σας το ίδιο στυλάκι. "Δεν ήξερα ότι το insomnia διαθέτει τόσους ξυλουργούς¨
Agelakiscorfu Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Άντε και σε άλλα. ( Λεκάνες σε συνεργασία με την IDEAL , για παράδειγμα )
Hal9000 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση που είχαμε, η νέα σειρά θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ στην Ελλάδα, καθώς και online μέσα από την ιστοσελίδα του IKEA από τον Οκτώβριο 2021
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα