ocelotgr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Seaside είπε H ουσία που μάλλον την αγνόησες είναι : Οταν παίρνεις premium οθόνη δεν τη βάζεις ΟΥΤΕ σε 150 ευρώ γραφείο. Ψαχνεις ΜΑΡΚΑ που βγάζει γραφεία μόνο. Και οχι γραφείο που γράφει ROG. Γιατι αν είναι να λεει ROG και είναι γυφτομελαμινη αστο καλύτερα. Οπως και τροφοδοτικό πας σε RoseWill,Seasonic,Enermax,Superflower κτλπ. Και οχι σε φαντεζι μπουρδες με φίδια δράκους, χελώνες και λοιπά. Αν μπορείς πας σε κατηγορία τύπου Lian-Li αμα θες extreme γραφείο. Εδω εχουμε να κάνουμε απλά με άλλο ενα marketing του κ@λου και λαμπάκια που πρεπει να τα χρυσοπληρώσει καποιος για παίζουν στο Aura. Ολα αυτά που περιγράφεις είναι ο ορισμός του niche market. Η είδηση από την άλλη, αναφέρει ότι 2 brands με παγκόσμια αναγνώριση κ mainstream κοινό, με το ένα να έχει στημένη κ παραγωγή κ διανομή στον χώρο που αφορά το άλλο, θα προσπαθήσουν να βρουν μια φόρμουλα να παράξουν υπεραξία από τον συνδυασμό τους. Αν θες την αποψη μου, ούτε τραβηγμένο μου ακούγεται, ούτε μάρκετινγκ του κ@λου. 1 ώρα πριν, soter79 είπε Αγαπητε φίλε μου στο ΙΚΕΑ δεν χρησιμοποιείται κανένα ξυλο γίνεται χρήση πολτου τριμμένο ξυλου με κολα και επιστρωση μελαμινης. Εχω αγοράσει βιβλιοθήκη από εκεί που μετά από έναν χρόνο λύγισαν τα ράφια από το βάρος των βιβλίων. Οι τιμές για την ποιοτητα που προσφερουν είναι η χειρότερη. Αλλά έχει διαφορά περιφεριακα για το σπίτι ενδιαφέροντα και κατά περιπτωση σε καλές τιμές. Οι κεφτέδες και οι σοκολάτες μάλλον είναι ποιοτικοτερες από τα έπιπλα τους Το κρεβάτι μου κ το γραφείο μου διαφωνούν μαζί σου. Ισχύει φυσικά, όπως παντού, το ο,τι πληρώσεις παίρνεις. Σε κάθε περίπτωση, έχει έπιπλα ΚΑΙ από μασίφ ξύλο. 1 1
argimeg Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, soter79 είπε Αγαπητε φίλε μου στο ΙΚΕΑ δεν χρησιμοποιείται κανένα ξυλο γίνεται χρήση πολτου τριμμένο ξυλου με κολα και επιστρωση μελαμινης. Εχω αγοράσει βιβλιοθήκη από εκεί που μετά από έναν χρόνο λύγισαν τα ράφια από το βάρος των βιβλίων. Οι τιμές για την ποιοτητα που προσφερουν είναι η χειρότερη. Αλλά έχει διαφορά περιφεριακα για το σπίτι ενδιαφέροντα και κατά περιπτωση σε καλές τιμές. Οι κεφτέδες και οι σοκολάτες μάλλον είναι ποιοτικοτερες από τα έπιπλα τους Αγαπητέ φίλε, έχω πάρει και εγώ βιβλιοθήκη από ΙΚΕΑ πριν 15 χρόνια αλλά την είχα πάρει 170€ γιατί ήταν από μασίφ ξύλο και γιατί άρεσε στην γυναίκα και γιατί σε αυτήν την τιμή δεν βρίσκαμε τέτοια ποιότητα. Αν σου στείλω φωτογραφία το πως είναι φορτωμένη αυτή την στιγμή και δεν έχει πάθει το παραμικρό μάλλον θα αλλάξεις γνώμη. Ότι πληρώσει παίρνεις ακόμα και στο ΙΚΕΑ και στην asus και στην Intel και στην Nvidia και παντού σε αυτήν την ζωή.
OLDjunior Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν ήξερα ότι το insomnia διαθέτει τόσους ξυλουργούς. Τεσπα το ikea Κατά την γνώμη μου ,απλά , διαθέτει προσωρινές λύσεις για : φοιτητές , εργένηδες, παιδιά ( που όταν μεγαλώσουν απλά τα πετάς και παίρνεις εφηβικά ) και αξεσουάρ σπιτιού που σου λύνουν τα χέρια. Μην το μπερδεύουμε με τον ξυλουργο της γειτονιάς .. Καμία σχέση 1
argimeg Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, OLDjunior είπε Δεν ήξερα ότι το insomnia διαθέτει τόσους ξυλουργούς. Τεσπα το ikea Κατά την γνώμη μου ,απλά , διαθέτει προσωρινές λύσεις για : φοιτητές , εργένηδες, παιδιά ( που όταν μεγαλώσουν απλά τα πετάς και παίρνεις εφηβικά ) και αξεσουάρ σπιτιού που σου λύνουν τα χέρια. Μην το μπερδεύουμε με τον ξυλουργο της γειτονιάς .. Καμία σχέση Α καλά εσύ έχεις θεματάκι. Το κλείνω εδώ, δεν είμαι ούτε υπάλληλος ούτε και παίρνω ποσοστά από το ΙΚΕΑ.
Seaside Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ocelotgr είπε Ολα αυτά που περιγράφεις είναι ο ορισμός του niche market. Η είδηση από την άλλη, αναφέρει ότι 2 brands με παγκόσμια αναγνώριση κ mainstream κοινό, με το ένα να έχει στημένη κ παραγωγή κ διανομή στον χώρο που αφορά το άλλο, θα προσπαθήσουν να βρουν μια φόρμουλα να παράξουν υπεραξία από τον συνδυασμό τους. Αν θες την αποψη μου, ούτε τραβηγμένο μου ακούγεται, ούτε μάρκετινγκ του κ@λου. Το κρεβάτι μου κ το γραφείο μου διαφωνούν μαζί σου. Ισχύει φυσικά, όπως παντού, το ο,τι πληρώσεις παίρνεις. Σε κάθε περίπτωση, έχει έπιπλα ΚΑΙ από μασίφ ξύλο. Οταν και ΑΝ τα βγάλει θα δούμε τι αποψη θα έχεις εαν έρθουν στην Ελλάδα. Τι να την κάνω την διανομή οταν θα πρέπει να πληρώσω μαπα ξύλο και ποιότητα για ένα λογότυπο βαμμένο μαύρα με λαμπάκια ? Το 2012 αγόρασα 469 ευρώ (μαζι με τις προεκτάσεις τεταρτημορια κτλπ, 2 βασεις για πυργους αριστερα δεξια, θεσεις για καλώδια απο κάτω) γραφείο GALANT απο το IKEA. ΟΜΩΣ ολος ο σκελετος είναι μεταλλικος, ρυθμιζόμενος σε ύψος και το ξύλο 2 πόντους. Το εχώ ακόμα και έχω κάνει και παρεμβάσεις. Ο μονος λόγος που θα ήθελα να το αλλάξω ειναι το χρώμα του. Η ποιότητα στο IKEA έχει πέσει κατα πολύ. Εψαχνα Dromeas + Sato τότε. Και πήρα αυτο διότι είναι 2.60χ2.00 και με βόλευε για οθόνες κτλπ. Αυτό ναι ήταν ένα καλό γραφείο. Ομως είναι σειρά που δεν ξαναβγαίνει. Και καποια που πουλάει τώρα ειναι απλα για τα μπάζα. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από Seaside
@topos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, svartevarg είπε Πόσα χρόνια την έχεις την καρέκλα; Είναι ακόμα σε καλή κατάσταση; Την χρησιμοποιείς για εργασία σε pc, gaming κλπ; Είναι άνετη για τη σπονδυλική και τον αυχένα ή κουράζει; Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει. Εάν έχεις φυσιολογικό ύψος είναι μια χαρά, εάν είσαι +1.85 θέλεις την jarvfalet(η όπως διάολο λέγετε). Έχω την δεύτερη 2 χρόνια και εκεί που με ζοριζε το 6ωρο στην παλιά καρέκλα τώρα βγάζω 14ωρα χωρίς να έχω κανένα θεμα. Από αντοχή φαινετε να τα πηγαίνει μια χαρα παρόλο που είμαι εκτός προδιαγραφών της Υ.γ Τα χερούλια στην συγκεκριμένη τα αγοράζεις έξτρα, μαλλον δεν θα τα ξανααγοραζα, για μένα " πεφτουν" πολύ χαμηλά. Όπως και να έχει, να περάσεις μια βόλτα και να τις δοκιμάσεις πριν αποφασίσεις.
SabotazNic Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Seaside είπε Δηλαδή σκουπίδια που θα σπάνε με το παραμικρό ? Η ξύλα μελαμίνες χείριστη ποιότητα που μολις ακουμπήσεις ποτήρι πανω τους θα λυγίζουν ? Αν διαβασεις μεσα το αρθρο και οχι μονο τον τιτλο, αναφερει για αξεσουαρ επιπλων. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από SabotazNic
Seaside Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αν διαβασεις μεσα το αρθρο και οχι μονο τον τιτλο, αναφερει για αξεσουαρ επιπλων. Αξεσουαρ μπορεί να είναι ακόμα και υποπόδιο και συρταριέρα σε μια σύνθεση γραφείου η μια βάση οθόνης. Δε θα βγάλουν μολύβια. Προφανώς θα βγάλουν μεγαλύτερα κομμάτια. Γιατι λάμπες, βάσεις ακουστικών και mousepad bgazei ήδη η ASUS. Λες να βγάλουν ROG καταστροφέα εγγράφων ? Η ROG καλόγηρο να κρεμάς μπουφάν, κασκόλι και καπέλο ? Αμα είναι να βγάλουν paper tray της εκπληκτικής ποιότητας Connect με RGB λαμπάκια σε κάθε θέση αστο καλύτερα. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από Seaside
SabotazNic Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Seaside είπε Αξεσουαρ μπορεί να είναι ακόμα και υποπόδιο και συρταριέρα σε μια σύνθεση γραφείου. Δε θα βγάλουν μολύβια. Προφανώς θα βγάλουν μεγαλύτερα κομμάτια. Γιατι λάμπες, βάσεις ακουστικών και mousepad bgazei ήδη η ASUS. Σε υποποδιο δεν ξερω καποιον να βαζει οθονη 1000 ευρω. Επισης τα επιπλα του ικεα δεν ειναι και τοσο σαπια 1
Seaside Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Σε υποποδιο δεν ξερω καποιον να βαζει οθονη 1000 ευρω. Επισης τα επιπλα του ικεα δεν ειναι και τοσο σαπια Για αξεσουάρ μίλησες. Και σε αυτό σου απάντησα με παράδειγμα. Και τέτοιο να βγάλουν θα έχει μαλλον laser ROG λογότυπο στο πάτωμα οπως τα τροφοδοτικά τους και θα το χρεώνουν 300 ευρώ. Αλλα θα είναι πλαστικο με λαστιχάκια στις άκρες. Δεν είχε παντα μαπες το IKEA αλλα τα τελευταία χρόνια έχει. Τουλάχιστον στην χώρα μας. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από Seaside
SabotazNic Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Seaside είπε Για αξεσουάρ μίλησες. Και σε αυτό σου απάντησα με παράδειγμα. Και τέτοιο να βγάλουν θα έχει μαλλον laser ROG λογότυπο στο πάτωμα οπως τα τροφοδοτικά τους και θα το χρεώνουν 300 ευρώ. Αλλα θα είναι πλαστικο με λαστιχάκια στις άκρες. Δεν είχε παντα μαπες το IKEA αλλα τα τελευταία χρόνια έχει. Τουλάχιστον στην χώρα μας. Εσυ μιλησες για οθονες 1000 ευρω στο 1ο ποστ σου. Anyway. Μια συνηθεια να κρινουμε κατι πριν βγει.
Seaside Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Εσυ μιλησες για οθονες 1000 ευρω στο 1ο ποστ σου. Anyway. Μια συνηθεια να κρινουμε κατι πριν βγει. Καθόλου συνήθεια. True fact. Kαι δεν νομίζω να θίχτηκες επειδή το μισό PC σου είναι ROG. Δεν εκρινα. Ειπα ΑΝ. Γιατι έχω μάθει να έχω βιωματική ειλικρίνεια. Το κακό είναι οτι ολα ακριβαίνουν κατακόρυφα και μειώνεται τραγικα η ποιότητα. Επίσης ο ROG fan σαν και σενα δεν θα πάρει Asus 24άρα με 200 ευρώ. Θα ανέβει πάνω απο τα 700-800 με τα σημερινά δεδομένα ελεω 4K και αν έχει να δώσει χρήματα και του περισευουν θα πάρει και κάλτσες ROG. Εσυ αν τα φέρει το IKEA Ελλαδος και κρίνεις οτι είναι ποιοτικα εχεις κάθε δικαιώμα να τα αγοράσεις. Αν ομως ειναι σκ@τ@ εχω και εγω καθε δικαιώμα να τα κρίνω μολις τα δω. Μεχρι στιγμής πουλάει σαβούρες το IKEA και σε αυτές αναφέρομαι. Για αρχή ας προσγειωθούν στην Asus γιατι κάποτε επαιρνες με 350-400 top mobo και τώρα θες 700-800-1000 επειδή μπήκαν λαμπάκια πάνω και 3 water block της EK. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από Seaside
pigeon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Με triggαρησαν οι ειδήμονες του σκαρπέλου κι επειδή η ξυλουργική τυχαίνει να είναι το δεύτερο χόμπι μου (επί 30 συναπτά έτη) θα γράψω δυο λόγια για τις παπάτζες των επιπλοποιών αλλά και των πολυκαταστημάτων (ΙΚΕΑ κτλ). * Τα ΙΚΕΑ πουλάνε ωραίοτατα μασιφ έπιπλα -σε τσιμπιμένες πλέον τιμές. Ειναι μονταριστά κατασκευής Τουρκίας, Πολωνίας κτλ. Περίπου τα ίδια που σου δείχνει ο επιπλοποιός της γειτονιάς μονταρισμένα, με δήθεν ξύλο από το γειτονικό δάσος που το δέντρο το χαιδεύουν ελληνικές αρκούδες. Σου τα χρεώνει τουλάχιστον 2 φορές πάνω κι αν είναι ψαγμένος σου αμολάει ένα 'Είναι Ιταλικής Προέλευσης μαντάμ...' με ανάλογη αύξηση. * Τα ΙΚΕΑ έχουν αρκετές σαβουρίτσες που τις πουλάνε χρυσάφι, γιατί έτσι. Τραπεζάκια με χαρτονάκι κυψελωτό που έπρεπε να κοστίζουν γύρω στο 20άρικο τα έχουν 70 και βάλε. Το ίδιο όμως κάνει και ο επιπλοποιός της γειτονιάς, πουλάει μικροέπιπλα σαβουρίτσες ως χειροποίητες ελληνικές δημιουργίες, και περιέργως πως, πάντα σ'αυτό το καφέ σκ@τι χρώμα. Και το χειρότερο, έχει περάσει μια νοοτροπία στον κόσμο ότι ΚΑΦΕ χρώμα ίσον πραγματικό ξύλο. Ε ρε ξύλο που χρειάζονται. * Η μελαμίνη ή αλλιώς η καραμέλα του συνωμοσιολόγου. Μια χαρά ειναι η δόλια η μελαμίνη, ανθεκτικότατη και φτηνή. Ανάλογα με τη χρήση που τη θέλεις μπορεί να είναι ιδανική ή ακατάλληλη, όπως και τα υπόλοιπα ξύλα -πραγματικά ή μη. Οκ, δεν θέλεις τη μελαμίνη του σουπερμάρκετ επίπλων, πας καρφί στον συνοικιακό και αυτός σου πουλάει ωραιότατη συρταριέρα με μόστρα μελαμίνη, mdf ή φτηνό καπλαμά στην καλυτερη περίπτωση, και όλα πίσω, γυρω και μέσα είναι νοβοπαν ή χαρτοσμαλτίνη. Δώρο ένα κιλό σανός. Τέλος, να σοβαρευτούμε: όπως σε όλα τα εμπορεύματα υπάρχουν ποιοτικά έπιπλα που πουλιούνται τίμια και σαβούρες που πουλιούνται χρυσάφι. Ανοίξτε τα μάτια σας κ ψωνίστε ανάλογα με το υλικό του επίπλου κ όχι το μαγαζί που το πουλάει. 1 1
syfiltzo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, svartevarg είπε Την εχω 6 χρονια ηδη και ειναι σαν καινουρια.Ουτε κουνιεται ο αξονας, ουτε ιχνος φθορας σε δερμα και μες. Τη χρησιμοποιω και για gaming και για εργασια. Στο gaming ισως δε σε βολεψει αν εχεις συνηθισει σε βραχιονες με ρυθμιζομενο υψος και γωνια. Ειναι πολυ ανετη και αγκαλιαζει σπονδυλικη, πλατη και σε πολυ καλο βαθμο αυχενα. Δε θυμαμαι να εχω κουραστει ακομα κ μετα απο 10ωρα... Συμβουλη, να παρεις και ενα υποποδιο. Η καρεκλα ειναι εξαιρετικη κ σε ποιοτητα και σε ανεση. Η δερματινη ειναι στα 199 και η υφασματινη 179. Δερματινη εννοειται..
georgepppo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, argimeg είπε Νομίζω ότι κάποιοι ή είστε προκατειλημένοι ή δεν έχετε πάρει ποτέ έπιπλα από ΙΚΕΑ. Το ξύλο τους είναι πολύ ανθεκτικό. Τώρα πως εσείς το βγάζετε ότι σπάει τόσο εύκολα δεν ξέρω. Μπορεί η εμφάνιση να μην λέει κάτι σε κάποιους και προσωπικά ούτε και σε μένα, αλλά για την αντοχή τους δεν έχω κανένα παράπονο σε ότι και αν πήρα. Παρε απο κανενα μαγαζι σοβαρο επιπλο να δεις πως δεν ξεφτυζουν οι μελαμινες,δεν βουλιαζουν τα συρταρια ,με το παραμικρο δεν σπανε και θα καταλαβεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα