eyw Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, Runner25 said: Καλα σοβαρα μιλας τωρα εταιρια της πλακας η asus ... Ναι. edit_3: συ είπας, εγώ πρότεινα 2 άλλους. Γνώμη μου. Αλλοι μπορεί να έχουν την ASSus για την Rolls-Royce του pc hardware και parts, πρόβλημά τους. Οχι δικό μου. . 17 minutes ago, Runner25 said: ... γεμισαμε 15 χρονα και αφραγκους γυφτογυφτουλες εδω μεσα αυτο θα πω μονο μπαρδόν? με μπέρδεψες. premium κομμάτια και top φκιάνουν και άλλοι, για όσους έχουν βαθειές τσέπες. edit: είμαστε ακόμα σε ύφεση. edit: και έπιπλα από τριανταφυλλιά αν δεν τους κάνουν τα νοβοπάν της Ικέας. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από eyw
apostolosapok Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Η πλειοψηφία των battlestations στο reddit πάνω σε ikea γραφεία είναι πάντως ξέρουν τι κάνουν. Και μπορείς να φτιάξεις ποιοτικά γραφεία φθηνά αν πάρεις μασιφ ξύλο επιφάνεια και ξεχωριστά πόδια και τους ρίξεις ένα τρίψιμο / βερνίκομα . 1
syfiltzo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δε μπορω να καταλαβω πως σκεφτεστε μερικοι... Εχω Asus τα περισσοτερα κομματια του υπολογιστη και αρκετα ROG. Η διαφορα τους ειναι για οσους γνωριζουν, οχι ο,τι δηλωνουν.. Τα rgb τα εχεις για εσενα, οχι για τους αλλους.. Δλδ κουμαντο και στο σπιτι μας θα μας κανετε? Οσον αφορα τα ικεα... εχω την καρεκλα Markus 199ευρω και 10 ετη εγγυηση... Μην τα ισοπεδωνουμε ολα δλδ... Τα ακριβα σας φταινε, τα μετρια σας φταινε, τα φθηνα σας φταινε... Απο κομπλεξ καλα παμε σα λαος... 7
TheGrisGrisMan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Alexaras1991 είπε ...non-staining surface, όλα τα λεφτά!
anax111 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Για να λέγεται κάτι gaming πρέπει να έχει πάνω του λεντάκια που αναβοσβήνουν, σαν Χριστουγεννιάτικο δένδρο ένα πράγμα. Οπότε αναμένω με ενδιαφέρον!
ocelotgr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Seaside είπε Δηλαδή σκουπίδια που θα σπάνε με το παραμικρό ? Η ξύλα μελαμίνες χείριστη ποιότητα που μολις ακουμπήσεις ποτήρι πανω τους θα λυγίζουν ? Ποιος θα βάλει οθόνη του χιλιάρικου και πάνω σε τέτοιο έπιπλο που σέβεται τον εαυτό του και θέλει να είναι ποιοτικός ? Γιατί κάτι τέτοιο μου θυμίζει γαμάτο κλαρινογαμπρό με γαμάτο καρτο Iphone 11 που πήρε με επιδότηση η έκανε φασαρία να το παραλάβει γρήγορα με αποφορολόγηση. Η τύπο με Range ή αλλο Γερμανικό που έχει να αλλάξει λάδια 3 χρόνια, λάστιχα 5 ,να πλύνει τα δέρματα 7, φοράει ψεύτικο rolex και δεν έχει και garage. Εκτος απο τα γραφεια mdf των 50ε, εχει κ πολυ ακριβοτερα, απο κανονικο ξυλο. Αντιστοιχα κ σε αλλες κατηγοριες, εχει επιλογες κ με μοριοσανιδα κ με ξυλο, προφανως σε αρκετα υψηλοτερη τιμη τα δευτερα. Αν ψωνιζεις μονο τα φθηνοτερα δυνατα, λογικο κ επομενο ειναι να μην εισαι ικανοποιημενος απο την ποιοτητα, αλλα δεν σου φταιει το ΙΚΕΑ σε αυτη την περιπτωση. Κ στο σκρουτζ αν μπεις, θα βρεις επιφανεια εργασιας με 20ε, θα βρεις κ με 100ε, αλλα δεν περιμενεις η πρωτη να εχει τις ανοχες της δευτερης (η εν πασει περιπτωση, αν το περιμενεις, δεν σου φταιει ο κατασκευαστης). Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από ocelotgr 1 1
Seaside Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, ocelotgr είπε Εκτος απο τα γραφεια mdf των 50ε, εχει κ πολυ ακριβοτερα, απο κανονικο ξυλο. Αντιστοιχα κ σε αλλες κατηγοριες (κρεβατια, καρεκλες, πολυθρονες, κοκ), εχει επιλογες κ με μοριοσανιδα κ με ξυλο, προφανως σε αρκετα υψηλοτερη τιμη τα δευτερα. Αν ψωνιζεις μονο τα φθηνοτερα δυνατα, λογικο κ επομενο ειναι να μην εισαι ικανοποιημενος απο την ποιοτητα, αλλα δεν σου φταιει το ΙΚΕΑ σε αυτη την περιπτωση. Κ στο σκρουτζ αν μπεις, θα βρεις επιφανεια εργασιας με 20ε, θα βρεις κ με 100ε, αλλα δεν περιμενεις η πρωτη να εχει τις ανοχες της δευτερης (η εν πασει περιπτωση, αν το περιμενεις, δεν σου φταιει ο κατασκευαστης). H ουσία που μάλλον την αγνόησες είναι : Οταν παίρνεις premium οθόνη δεν τη βάζεις ΟΥΤΕ σε 150 ευρώ γραφείο. Ψαχνεις ΜΑΡΚΑ που βγάζει γραφεία μόνο. Και οχι γραφείο που γράφει ROG. Γιατι αν είναι να λεει ROG και είναι γυφτομελαμινη αστο καλύτερα. Οπως και τροφοδοτικό πας σε RoseWill,Seasonic,Enermax,Superflower κτλπ. Και οχι σε φαντεζι μπουρδες με φίδια δράκους, χελώνες και λοιπά. Αν μπορείς πας σε κατηγορία τύπου Lian-Li αμα θες extreme γραφείο. Εδω εχουμε να κάνουμε απλά με άλλο ενα marketing του κ@λου και λαμπάκια που πρεπει να τα χρυσοπληρώσει καποιος για παίζουν στο Aura. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από Seaside 1
soter79 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, argimeg είπε Νομίζω ότι κάποιοι ή είστε προκατειλημένοι ή δεν έχετε πάρει ποτέ έπιπλα από ΙΚΕΑ. Το ξύλο τους είναι πολύ ανθεκτικό. Τώρα πως εσείς το βγάζετε ότι σπάει τόσο εύκολα δεν ξέρω. Μπορεί η εμφάνιση να μην λέει κάτι σε κάποιους και προσωπικά ούτε και σε μένα, αλλά για την αντοχή τους δεν έχω κανένα παράπονο σε ότι και αν πήρα. Αγαπητε φίλε μου στο ΙΚΕΑ δεν χρησιμοποιείται κανένα ξυλο γίνεται χρήση πολτου τριμμένο ξυλου με κολα και επιστρωση μελαμινης. Εχω αγοράσει βιβλιοθήκη από εκεί που μετά από έναν χρόνο λύγισαν τα ράφια από το βάρος των βιβλίων. Οι τιμές για την ποιοτητα που προσφερουν είναι η χειρότερη. Αλλά έχει διαφορά περιφεριακα για το σπίτι ενδιαφέροντα και κατά περιπτωση σε καλές τιμές. Οι κεφτέδες και οι σοκολάτες μάλλον είναι ποιοτικοτερες από τα έπιπλα τους 2
Seaside Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, soter79 είπε Αγαπητε φίλε μου στο ΙΚΕΑ δεν χρησιμοποιείται κανένα ξυλο γίνεται χρήση πολτου τριμμένο ξυλου με κολα και επιστρωση μελαμινης. Εχω αγοράσει βιβλιοθήκη από εκεί που μετά από έναν χρόνο λύγισαν τα ράφια από το βάρος των βιβλίων. Οι τιμές για την ποιοτητα που προσφερουν είναι η χειρότερη. Αλλά έχει διαφορά περιφεριακα για το σπίτι ενδιαφέροντα και κατά περιπτωση σε καλές τιμές. Οι κεφτέδες και οι σοκολάτες μάλλον είναι ποιοτικοτερες από τα έπιπλα τους Να και κάποιος λογικά σκεπτόμενος. Εγω αν πάω τρώω οπωσδήποτε 3-4 σάπια hotdog και μετα παγώτο. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από Seaside 1
giannis79 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 συμφωνω οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο η ποιοτητα τους αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα.εχει και καλα προιοντα και μετρια και της πλακας.ειδαμε και τις αλλες αλυσιδες τι επιπλα εχουν. οσο για την asus ενα θα πω.οσα πουλαει μονη της πουλανε ολοι οι αλλοι μαζι.μην τρελαθουμε κιολας. 2
svartevarg Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, LittyMeek είπε Θελω χεστρα με λεντακια και ανεμιστηρακι στα μουτρα για οταν ζοριζομαι πολυ Να έχει και πωποντουζάκι για να μην χρειάζεται κωλόχαρτο. 45 λεπτά πριν, Seaside είπε Να και κάποιος λογικά σκεπτόμενος. Εγω αν πάω τρώω οπωσδήποτε 3-4 σάπια hotdog και μετα παγώτο. Η αλήθεια είναι ότι τα hotdog από ΙΚΕΑ είναι η αιτία που δεν βλέπουμε καντίνες και καντίνες-βαν με hotdog,
LittyMeek Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, svartevarg είπε Να έχει και πωποντουζάκι για να μην χρειάζεται κωλόχαρτο. Η αλήθεια είναι ότι τα hotdog από ΙΚΕΑ είναι η αιτία που δεν βλέπουμε καντίνες και καντίνες-βαν με hotdog, δεν σκουπιζομαι
svartevarg Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, syfiltzo είπε Δε μπορω να καταλαβω πως σκεφτεστε μερικοι... Εχω Asus τα περισσοτερα κομματια του υπολογιστη και αρκετα ROG. Η διαφορα τους ειναι για οσους γνωριζουν, οχι ο,τι δηλωνουν.. Τα rgb τα εχεις για εσενα, οχι για τους αλλους.. Δλδ κουμαντο και στο σπιτι μας θα μας κανετε? Οσον αφορα τα ικεα... εχω την καρεκλα Markus 199ευρω και 10 ετη εγγυηση... Μην τα ισοπεδωνουμε ολα δλδ... Τα ακριβα σας φταινε, τα μετρια σας φταινε, τα φθηνα σας φταινε... Απο κομπλεξ καλα παμε σα λαος... Πόσα χρόνια την έχεις την καρέκλα; Είναι ακόμα σε καλή κατάσταση; Την χρησιμοποιείς για εργασία σε pc, gaming κλπ; Είναι άνετη για τη σπονδυλική και τον αυχένα ή κουράζει; Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα