Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγνώστων λοιπών στοιχείων το πρότζεκτ των δύο εταιρειών αλλά τουλάχιστον ξέρουμε ότι τα προϊόντα που θα προκύψουν θα είναι οικονομικά “προσιτά”.

IKEA και ASUS ανακοίνωσαν μία μάλλον αναπάντεχη συνεργασία. Τα γνωστά σουηδικά καταστήματα επίπλων και ειδών σπιτιού πρόκειται να συνεργαστούν με το gaming τμήμα της ASUS (τη λεγόμενη Republic of Gamers ή εν συντομία ROG) με στόχο τη δημιουργία “οικονομικά προσιτών gaming αξεσουάρ επίπλων”. Μολονότι δε δόθηκαν στη δημοσιότητα πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα αυτά καθ’ αυτά, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για περίπου 30.

Η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός των προϊόντων θα γίνουν από τη σχετική ομάδα της IKEA στη Σανγκάη με τους ανθρώπους των δύο εταιρειών να συμβουλεύονται μάλιστα επαγγελματίες παίκτες και “λάτρεις του gaming”. Σε ανακοίνωσή της με αφορμή το γεγονός, η IKEA τόνισε:

Μέσω της συνεργασίας μας με τη ROG, στην ΙΚΕΑ επιδιώκουμε να συνδυάσουμε τις γνώσεις μας επάνω στην επίπλωση σπιτιού με το know-how της ROG στη δημιουργία μοναδικών εμπειριών gaming.

Η νέα σειρά θα κάνει πρεμιέρα στην κινεζική αγορά τον Φεβρουάριο του 2021 ενώ θα κυκλοφορήσει στον υπόλοιπο κόσμο αργότερα μέσα στη χρονιά.

Ενημέρωση 24/9 14:45 - Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, η νέα σειρά θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ στην Ελλάδα, καθώς και online μέσα από την ιστοσελίδα του IKEA από τον Οκτώβριο 2021

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή σκουπίδια που θα σπάνε με το παραμικρό ?

Η ξύλα μελαμίνες χείριστη ποιότητα που μολις ακουμπήσεις ποτήρι πανω τους θα λυγίζουν ?

Ποιος θα βάλει οθόνη του χιλιάρικου και πάνω σε τέτοιο έπιπλο που σέβεται τον εαυτό του και θέλει να είναι ποιοτικός ?

Γιατί κάτι τέτοιο μου θυμίζει γαμάτο κλαρινογαμπρό με γαμάτο καρτο Iphone 11 που πήρε με επιδότηση η έκανε φασαρία να το παραλάβει γρήγορα με αποφορολόγηση.

Η τύπο με Range ή αλλο Γερμανικό που έχει να αλλάξει λάδια 3 χρόνια, λάστιχα 5 ,να πλύνει τα δέρματα 7, φοράει ψεύτικο rolex και δεν έχει και garage.

Επεξ/σία από Seaside
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η επόμενη σειρά Rog : σκουπάκι τουαλέτας, χαλί ROG, ROG πόμολο πόρτας, ντουλάπα ρούχων ROG, κουφώματα ROG και δομικά υλικά ROG. Γιατί αν δεν χτίσεις το σπίτι με ROG που πας ρε gamer ? 🤣

Υ.Γ. Ούτε εγώ ψωνίζω από εκεί, αν θέλω έπιπλο πάω στον μαραγκό της γειτονιάς, στηρίζω την τοπική αγορά.

• Like 1
Δημοσ.

Μου μυρίζει ο ερχομός άλλης μιας ΑΧΡΗΣΤΗΣ σειράς αξεσουάρ η οποία ως βασικό selling point θα έχει το ταμπελάκι gaming , όπως ΤΟΣΕΣ άλλωστε...

Βέβαια αφού πουλάνε , ΚΑΛΑ κάνουν..

• Like 2
Δημοσ.

Έπρεπε να είναι με την asus? Τα design τους είναι διαστημικά, ποιότητα σκατα και τιμές στον θεο. Ας κάναν συνεργασία με μια πιο σοβαρή εταιρία. 

• Like 1
  • Confused 4
  • Sad 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι κάποιοι ή είστε προκατειλημένοι ή δεν έχετε πάρει ποτέ έπιπλα από ΙΚΕΑ. Το ξύλο τους είναι πολύ ανθεκτικό. Τώρα πως εσείς το βγάζετε ότι σπάει τόσο εύκολα δεν ξέρω. Μπορεί η εμφάνιση να μην λέει κάτι σε κάποιους και προσωπικά ούτε και σε μένα, αλλά για την αντοχή τους δεν έχω κανένα παράπονο σε ότι και αν πήρα.

• Like 11
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, argimeg είπε

Νομίζω ότι κάποιοι ή είστε προκατειλημένοι ή δεν έχετε πάρει ποτέ έπιπλα από ΙΚΕΑ. Το ξύλο τους είναι πολύ ανθεκτικό. Τώρα πως εσείς το βγάζετε ότι σπάει τόσο εύκολα δεν ξέρω. Μπορεί η εμφάνιση να μην λέει κάτι σε κάποιους και προσωπικά ούτε και σε μένα, αλλά για την αντοχή τους δεν έχω κανένα παράπονο σε ότι και αν πήρα.

Κλασική περίπτωση των uber-φτηνών επίπλων των €10, που οι αγοραστές έχουν απαίτηση αντοχής/ποιότητας αντίστοιχου των €100.

Κι εγώ την ίδια άποψη με σένα έχω.

Επεξ/σία από mariosCS
  • Like 1
Δημοσ.

Ένα βιντεο τουρ σε ένα από τα απλά σπίτια της Γερμανίας, Αγγλίας, Γαλλίας, Ισπανίας, Αμερικής, Ιταλίας κτλπ κτλπ κτλπ, και θα δείτε ότι οι ξένοι έχουν λεφτά για τέτοια... Η κίνηση αυτή μας φαίνεται παράλογη, αλλά ο ξένος έχει πολλααααα λεφτά για πέταμα. Αν δεν έχει set γραφείου Rog ή Razer ή HyperX , ο ξένος gamer δεν είναι πλήρης...

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...