Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα έχω αυτό το σκληρό δίσκο από το 13 , πριν 4 μήνες άλλαξα κουτί υπολογιστή  και μόλις τα σύνδεσα όλα ξανά στο καινούργιο κουτί ,  δεν ανοίγει το PC , με τα πολλά ανακάλυψα ότι το PC δεν άνοιγε λόγω του ότι πήγα να χρησιμοποιήσω  άλλο καλώδιο τροφοδοτικού , δεν ήξερα ότι υπάρχουν τέτοια θέματα ασυμβατότητας καλωδίων μεταξύ τροφοδοτικών , Τέλος πάντων κατά τη διάρκεια αναζήτησης του προβλήματος Έκανα πολλές επανεκκίνησης το σύστημα ,  κάποια στιγμή πήρε το καλώδιο sata του σκληρού δίσκου φωτιά ,Οπότε νόμιζα ότι ήταν σκληρός ο δίσκος το πρόβλημα ,  Οπότε Τον έβγαλα και πάλι έκανα τα ίδια ,πήγαινε να πάρει μπρος αλλά δεν ....Τέλος πάντων με το που άλλαξα το καλώδιο έφτιαξε ....

Ολα αυτά τα λέω για να έχετε μία πλήρη εικόνα τις καταστάσεις . Και έρχομαι στο τελευταίο στάδιο του θέματος ,το σκληρό δίσκο από τότε δεν το χρησιμοποιώ  έχω φτιάξει ένα καινούργιο σύστημα Και επειδή δεν έχω χορό πολύ στο PC Και ούτε χρήμα έλεγα μήπως να τον δοκίμαζα  στο καινούργιο σύστημα ,  αλλά φοβάμαι μη μου κάνει καμία ζημιά  Αν και Αποδείχθηκε ότι δεν έφταιγε αυτός ,  αλλά μπορεί να κλάταρε λόγω των επανεκκίνησεων

δεν ξέρω Εσείς τι άποψη έχετε ;  αν έχει όντως πρόβλημα και αυτός μπορεί να μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στο σύστημα ;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, georgito1991 είπε

δεν ξέρω Εσείς τι άποψη έχετε ;  αν έχει όντως πρόβλημα και αυτός μπορεί να μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στο σύστημα ;

Υποθέτω 500άρης. Καινούριο σύστημα τώρα, είναι κρίμα να το ρισκάρετε για ένα δίσκο των 15€. Ο δίσκος έχει παρμορφωθεί;  μπορείτε να ξεβιδώσετε τη πλακέτα να δείτε πως είναι από κάτω; Το πολύ-πολύ τον συνδέετε μόνο με τη SATA 15 pin τροφοδοσίας χωρίς το 7 pin που πάει στη μητρική και βλέπετε αν θερμαίνονται τα καλώδια/ πλακέτα και αν ακούγεται ήχος να σπινάρει.

Δημοσ.

Το μηχάνημα έκλεινε από την προστασία βραχυκυκλώματος του τροφοδοτικού. Κατά πάσα πιθανότητα δεν τροφοδοτούσες με sata αλλά με μόλεξ ανάποδα.
Ο δίσκος είναι τελειωμένη υπόθεση, δεν επισκευάζεται. Στα σκουπίδια, και άλλη φορά προσοχή στο ΤΙ, ΠΩΣ και ΠΟΥ το συνδέεις.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, snbblp είπε

Το μηχάνημα έκλεινε από την προστασία βραχυκυκλώματος του τροφοδοτικού. Κατά πάσα πιθανότητα δεν τροφοδοτούσες με sata αλλά με μόλεξ ανάποδα.
Ο δίσκος είναι τελειωμένη υπόθεση, δεν επισκευάζεται. Στα σκουπίδια, και άλλη φορά προσοχή στο ΤΙ, ΠΩΣ και ΠΟΥ το συνδέεις.

με sata τροφοδοτουσα ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...