aggelos255 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα στην παρέα.Εχω ένα Samsung galaxy A6 plus 3/32 και σκέφτομαι να το αλλάξω.Η χρήση που κάνω είναι κυρίως social media και browsing και μιλώ πολύ μέσω messenger βιντεοκλήσεις.Επισης χρησιμοποιώ αρκετά google maps σαν gps.Προτιθεμαι να δώσω μέχρι 200 ευρώ για ένα κινητό το οποίο θα μου βγάλει ένα με ενάμιση χρόνο άνετα κ μετά βλέπουμε.Σκεφτομαι πολύ το p40 lite η και το e αν κ δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει.Περιμενω τις προτάσεις σας.
koutsis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 17/9/2020 στις 11:39 ΠΜ, aggelos255 είπε Καλησπέρα στην παρέα.Εχω ένα Samsung galaxy A6 plus 3/32 και σκέφτομαι να το αλλάξω.Η χρήση που κάνω είναι κυρίως social media και browsing και μιλώ πολύ μέσω messenger βιντεοκλήσεις.Επισης χρησιμοποιώ αρκετά google maps σαν gps.Προτιθεμαι να δώσω μέχρι 200 ευρώ για ένα κινητό το οποίο θα μου βγάλει ένα με ενάμιση χρόνο άνετα κ μετά βλέπουμε.Σκεφτομαι πολύ το p40 lite η και το e αν κ δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει.Περιμενω τις προτάσεις σας. Τα καινούργια huawei δεν έχουν Google services. Εγώ θα πήγαινα σε κάτι άλλο. Σε αυτά τα λεφτά xiaomi note 8pro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα