Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε

Επίσης, έχουν τα χαζά τα touch; Γιατί αυτα δεν είναι σχεδόν ποτέ καλά στην πράξη, μόνο αν είναι διπλό και όχι μονό tap παλεύονται.

Double tap: pause/play/answer

Κρατάς πατημένο για επόμενο τραγούδι. Γενικά λειτουργεί μια χαρά το touch. Έχει κι άλλο ενα gaming mode με triple tap, λογικά για μειωμένο latency, δεν το έχω δοκιμάσει.

Δημοσ.

Τα παρέλαβα και εγώ προχτές μετά από τόσους μήνες. Επιτέλους! Εκ πρώτης πολύ βολικά στα αυτιά, ποιοτικά και αρκετά δυνατά με καλό ήχο. Πολύ καλή αγορά και αν δεν αργούσαν τόσο θα ήταν ακόμα καλύτερη! 

Δημοσ.
9 minutes ago, iakoboss7 said:

Το κουπόνι δεν μειώνει την τιμη δυστυχώς.

Μενει 15.24

Τελος?

15.24 usd σε ευρώ βρε γαβ γαβ!!!! Και πιο χαμηλά από 13.50 πέφτει τωρα που το κοιταξα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, iakoboss7 είπε

Το κουπόνι δεν μειώνει την τιμη δυστυχώς.

Μενει 15.24

Τελος?

Δουλεύει κανονικά σε μένα μέσω υπολογιστή. Με κινητό δεν έχω δοκιμάσει

47 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

15.24 usd σε ευρώ βρε γαβ γαβ!!!! Και πιο χαμηλά από 13.50 πέφτει τωρα που το κοιταξα.

Ακριβώς 13.50€ είναι η τελική τιμή με την μετατροπή του AliExpress. Δεν πέφτει πιο χαμηλά. Εκτός κι αν χρησιμοποιήσεις κάρτες τύπου revolut που εκεί είναι άλλη ιστορία. 

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπω και το QCY T8 με 4 ευρώ παραπάνω. Ποιο είναι καλύτερο; Δε με νοιάζει η ομιλία. Θέλω να ακούω μουσική με ένταση και ποιότητα.

Έχω τα freebuds 3. Έχει επίσης κάποιος τα freebuds 3 και παράλληλα ένα από τα 2 QCY να μου κάνει μια σύγκριση; Ή άλλο μέτρο σύγκρισης που έχω είναι τα AM61 που όμως δεν είναι TWS. 

Για μένα ΑΜ61>Freebuds 3 και μάλιστα με άνεση. Αναφέρομαι στην μουσική,γιατί σε ομιλία είναι απλά θειικά τα freebuds 3.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Ίων Δραγούμης είπε

Βλέπω και το QCY T8 με 4 ευρώ παραπάνω. Ποιο είναι καλύτερο; Δε με νοιάζει η ομιλία. Θέλω να ακούω μουσική με ένταση και ποιότητα.

Έχω τα freebuds 3. Έχει επίσης κάποιος τα freebuds 3 και παράλληλα ένα από τα 2 QCY να μου κάνει μια σύγκριση; Ή άλλο μέτρο σύγκρισης που έχω είναι τα AM61 που όμως δεν είναι TWS. 

Για μένα ΑΜ61>Freebuds 3 και μάλιστα με άνεση. Αναφέρομαι στην μουσική,γιατί σε ομιλία είναι απλά θειικά τα freebuds 3.

Δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο αλλά να ενημερώσω ότι τα T8 βγαίνουν μόλις 0.95€ παραπάνω από τα T5. Με το κουπόνι QCY3T8.

https://www.aliexpress.com/item/4001208666412.html

Επεξ/σία από neosstoforum
  • Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...