Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Buy Xiaomi QCY T5 TWS Bluetooth Earphones - PowerPlanet

Το κουπόνι είναι 2QCYT5. Σε άλλα καταστήματα βλέπω να ξεκινάνε από 15.24€ όπου έχω την εντύπωση ότι βρίσκονται επίσης σε προσφορά. 

https://www.aliexpress.com/item/4000217912364.html

Το μόνο κακό της υπόθεσης είναι ότι αποστέλλονται από Κίνα οπότε μπορεί να κάνουν και 2 μήνες να φτάσουν. 

Δημοσ.

Έχω τα συγκεκριμένα και μπορώ να πω τα εξής:

Θετικά
- Πολύ καλός ήχος και μπάσα
- Τεράστια αυτονομία
- Αρκετά γρήγορη φόρτιση

Αρνητικά
- Χάλια μικρόφωνο ειδικά σε εξωτερικούς χώρους ξεχάστε τα τηλέφωνα
- Εξαιτίας του σχήματος τους και την έλλειψη κάποιου γάντζου μπορούν πολύ εύκολα να φύγουν από το αυτί, προφανώς και δεν κάνουν για γυμναστική

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Axelq είπε

Θετικά
- Τεράστια αυτονομία
- Αρκετά γρήγορη φόρτιση

Αρνητικά
- Εξαιτίας του σχήματος τους και την έλλειψη κάποιου γάντζου μπορούν πολύ εύκολα να φύγουν από το αυτί, προφανώς και δεν κάνουν για γυμναστική

Αποσυνδέσεις, εμβέλεια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαιρετικα ακουστικα, αγοραστε με κλειστα ματια. Στο γυμναστηριο που τα χρησιμοποιω δεν μου φευγουν απο τα αυτια. Το μικροφωνο δεν ειναι καλο, λιγος αερος να φυσαει δεν σε ακουνε. Εμβελεια σχετικα μικρη

Επεξ/σία από MessatsuRoku
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε

Αποσυνδέσεις, εμβέλεια;

Καμία αποσύνδεση μέχρι στιγμής και τα έχω πολλούς μήνες.

Η εμβέλεια είναι καλή λόγω του Bluetooth V5.0, σε άλλον όροφο πιάνει για πλάκα.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Axelq είπε

Θετικά
- Τεράστια αυτονομία
- Αρκετά γρήγορη φόρτιση

Αρνητικά

Συμφωνώ σε όλα, εκτός από το τελευταίο. Τρέξιμο, ποδήλατο, γυμναστήριο ούτε μία φορά δεν μου έχουν φύγει από το αυτί. Ίσως να δοκίμαζες άλλο μέγεθος;

Από το ίδιο κατάστημα πήρα το δεύτερο ζευγάρι μου πριν από 2 εβδομάδες, όμως από Πολωνία, και ήρθε σε 3 μέρες. Φαντάζομαι θα ξαναστοκάρουν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MessatsuRoku είπε

Εξαιρετικα ακουστικα, αγοραστε με κλειστα ματια. Στο γυμναστηριο που τα χρησιμοποιω δεν μου φευγουν απο τα αυτια. Το μικροφωνο δεν ειναι καλο, λιγος αερος να φυσαει δεν σε ακουνε. Εμβελεια σχετικα μικρη

Αν έχουν μικρή εμβέλεια και χωρίς καλό μικρόφωνο τότε τι τα προτείνεις και μάλιστα με κλειστά μάτια;;;; 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Αν έχουν μικρή εμβέλεια και χωρίς καλό μικρόφωνο τότε τι τα προτείνεις και μάλιστα με κλειστά μάτια;;;; 

Έλα ντε.. Έχουμε αντικρουόμενες απόψεις παραπάνω για το θέμα.

Δημοσ.

τα εχω παραγγειλει απο αρχες αυγουστου και εδω και ενα μηνα εχει κολησει στο departed country of origins.

Δημοσ.

Αυτό είναι άσχετο. Δε φταίνε οι Κινέζοι του Ali. Χτές έλαβα ειδοποίηση από ΕΛΤΑ για παραγγελία 23 Μαΐου. Όλες οι παραγγελίες μου από Ali φέτος έχουν παραδοθεί με αντίστοιχη καθυστέρηση.

Φτάνουν Ελλάδα αλλά σκανάρονται με μεγάλη καθυστέρηση. Τώρα τελευταία κάτι κινείται και ελπίζω να μειωθεί το διάστημα αναμονής. Αλλά να έχετε υπόψιν ότι ειδικά άμα πάμε σε δεύτερο lockdown, αυτό που αγοράζετε είναι δώρο Χριστουγέννων.

• Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Για την εμβέλεια δεν μπορώ να πω κάτι αλλά δεν χρησιμοποιούμε όλοι τα ακουστικά για κλήσεις. Μπορεί να τύχει να είμαι έξω και να με πάρουν, αλλά προφανώς δεν θα κάνω την επιλογή μου με βάση αυτές τις ελάχιστες περιπτώσεις. 

Δημοσ.

Αν και η εμβέλεια στο bt 5.0 protocol αυτών των συσκευών είναι ψιλοστάνταρ, δεν έχω παρατηρήσει κακή απόδοση. Ειδικά στο γυμναστήριο τις περισσότερες φορές αφήνω το κινητό μου στο locker και 30-40 μέτρα που απομακρύνομαι δεν έχω απώλεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα εχω και εγω και σε αυτη την τιμη τα αγοραζεται ευκολα. και εγω μονο με το μικροφωνο δεν ειμαι ευχαριστημενος αλλα σε ολα τα αλλα ειναι αψογα οπως εγραψαν τα παιδια παραπανω. ειδικα η μπαταρια εχει τον ατελειωτο

Επεξ/σία από greekboy
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, greekboy είπε

τα εχω και εγω και σε αυτη την τιμη τα αγοραζεται ευκολα. και εγω μονο με το μικροφωνο δεν ειμαι ευχαριστημενος αλλα σε ολα τα αλλα ειναι αψογα οπως εγραψαν τα παιδια παραπανω. ειδικα η μπαταρια εχει τον ατελειωτο

Δηλαδή από ήχο είναι οκ; Μπαταρίας ένα πεντάωρο;

Επίσης, έχουν τα χαζά τα touch; Γιατί αυτα δεν είναι σχεδόν ποτέ καλά στην πράξη, μόνο αν είναι διπλό και όχι μονό tap παλεύονται.

Δημοσ.

Σύμφωνο με όλα όσα ειπώθηκαν (+: πόλη καλή απόδοση σε μουσική, εφαρμογή στα αυτιά με τα μεσαία σφουγγαρακια, δεν ξέρω για διάρκεια και ομιλία σε θορυβωδες περιβάλλον γιατί τα έχω 3 μέρες μόνο) 

Για παραγγελία από ali, τα είχα παραγγείλει Μάρτιο στα 16 κάτι € και μου ήρθαν πριν 3 μέρες! Είχα ανοίξει αρχές Ιουλίου θέμα για επιστροφή χρημάτων, το οποίο και έγινε δεκτό. Οπότε όπως καταλαβαίνετε μου βγήκαν τσάμπα... 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...