Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nα ρωτήσω φίλοι, έβαλα για πρώτη φορά τρέιλερ στο αυτοκίνητο. Ένα γερμανικό τρέιλερ απλό φτηνό budget, 

Μου έκανε εντύπωση ο μηχανισμός που ασφαλίζει στην μπίλια του κοτσαδόρου, πολύ "ψεύτικος"  μου φάνηκε, τόσο που φοβάμαι μη φύγει  το τρέιλερ....

Έχει εμπειρία κανείς από τρειλερ;

Να αυτό ακριβώς είναι: 

https://www.bauhaus.info/pkw-anhaenger/stema-anhaenger-bh-r-750-hochplane/p/21768798

3621981_26324518.jpg

Δημοσ.

προσπαθησε να το βγαλεις και ετσι θα δεις εαν εχει κουμπωσει , μετα εαν δεν βγαινει πηγαινε σε ενα συνεργειο κοντα στο σπιτι σου να σε βοηθησει στο βαλε / βγαλε να δεις τι πρεπει να κανεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, odys03 είπε

Eίναι ασφαλή; έχει πάθει κανείς κάποια ζημιά κάποιο ατύχημα με τρέιλερ;

Αν η χρήση τους γίνεται με σύνεση και σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας, τότε είναι ασφαλή. Ατύχημα με τρέιλερ δεν είχα ποτέ, αλλά έχω δει κάποια, και πάντα ήταν λόγω λάθους ή παράλειψης του οδηγού.

Όσο για τη χούφτα (το μηχανισμός που ασφαλίζει στη μπίλια) πιθανόν να είναι της πλάκας. Λογικά πρέπει να έχει πάνω μια ένδειξη για να βλέπεις τι γίνεται, ο δείκτης είναι στο πράσινο όταν έχει ασφαλίσει σωστά πάνω στη μπίλια, δεξιά όταν είναι απασφαλισμένο, και αριστερά όταν έχει κουμπώσει χωρίς μπίλια ή όταν η φθορά του είναι υπερβολική και χρειάζεται αντικατάσταση:

448124043.jpg

Δημοσ.

Επίσης να ξέρεις οτι θα αλλάξει και οδηγικά η εμπειρία σου με το αυτοκίνητο που θα το βάλεις.

Ξεχνάς απότομες τιμονιές και προσαρμόζεις την ταχύτητα που ορίζει ο ΚΟΚ και ο κατασκευαστής του τρέηλερ.

Ασφαλίζεις ότι φορτώσεις σωστά γιατι μπορεί στο δρόμο να βρεις μια λακούβα και το τρέηλερ θα πρέπει να παραμείνει ουδέτερο στη συμπεριφορά του χωρίς να μετακινούνται ελεύθερα τα φορτία του.

Τέλος σκέφτεσαι οτι απέκτησες ουρά με έξτρα μήκος. Μη προσπαθείς να χωθείς αν δε πάρεις πρώτα την αίσθηση του χώρου με αυτό.

• Like 2
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Θες και ασφάλιση στο τρέιλερ.Το ξέρεις;

Και ειδική άδεια ρυμούλκησης από το Υπ Μεταφορών

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...