Everest Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Από όσες δοκίμασα που και καλά είναι μάρκες καλές από πάντα στην εγχώρια αγορά, απογοητεύτηκα. Ειδικά οι φοιτητικές φίλες μου ροκ-εν-ρολ του υφαντή, πώς έχουν καταντήσει έτσι με ένα ψωμάκι πιτόγυρου και υλικά που σε κάνουν να νιώθεις εξαπατημένος; Πλέον παίρνω κι εγώ από λιντλ τις καρντίς που είπε και ένας φίλος πιο πάνω, είτε τις σπέσιαλ, είτε τις αλμυρές αλλά με γεμάτη γεύση χωριάτικες. 4
greekbusters Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Εχοντας δοκιμάσει πολλές και διαφορετικές μάρκες από το σούπερ δεν μου κάνει αίσθηση. Έχουν πολύ λίγα υλικά μέσα που δεν το ευχαριστιεμαι. Τα τελευταία χρόνια έχω βρει μια βιομηχανία που βγάζουν μόνο πίτσες και φύλλο και η πίτσα τους είναι το κάτι άλλο με 2,5€/ τεμάχιο. Πλούσια σε υλικά και η ζύμη γίνεται πολύ αφρατη που μ αρέσει. Αλλά από σούπερ πίτσα ποτέ ξανά!! 1
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Αν φέρει κάποιος τις https://www.chicagotown.com/ θα κονομοισει τρελά.
vforvaggelis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, greekbusters είπε Εχοντας δοκιμάσει πολλές και διαφορετικές μάρκες από το σούπερ δεν μου κάνει αίσθηση. Έχουν πολύ λίγα υλικά μέσα που δεν το ευχαριστιεμαι. Τα τελευταία χρόνια έχω βρει μια βιομηχανία που βγάζουν μόνο πίτσες και φύλλο και η πίτσα τους είναι το κάτι άλλο με 2,5€/ τεμάχιο. Πλούσια σε υλικά και η ζύμη γίνεται πολύ αφρατη που μ αρέσει. Αλλά από σούπερ πίτσα ποτέ ξανά!! Ε πες βρε ανθρωπε ποια ειναι. Μυστικο το εχεις;
greekbusters Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, vforvaggelis είπε Ε πες βρε ανθρωπε ποια ειναι. Μυστικο το εχεις; Ε εντάξει έλεγαν για Θεσσαλονίκη γιαυτό. Τεσπα στο Ίλιον, Μαυρομιχάλη 17 και λέγεται της Σουζάνας. Τρομερή πίτσα και τυρόπιτα, θα με θυμηθείτε 1
vforvaggelis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 58 λεπτά πριν, greekbusters είπε Ε εντάξει έλεγαν για Θεσσαλονίκη γιαυτό. Τεσπα στο Ίλιον, Μαυρομιχάλη 17 και λέγεται της Σουζάνας. Τρομερή πίτσα και τυρόπιτα, θα με θυμηθείτε Αθηνα ειμαι κοντα στο Ιλιον οποτε ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!! 3
Neo4 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις γνωστές και καμία δεν μου άρεσε ιδιαίτερα Η μοναδική εταιρία, από όσες έχω δοκιμάσει, που οι πίτσες της είναι σχεδόν σπιτικές είναι η Greca https://eshop.mymarket.gr/katepsygmena-trofima/pites-pitses-peinirly/pites-pitses-peinirly?brand=Greca 1
Xorxhs! Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Όπως καταλάβες απο τις απαντήσεις, έχουν προταθεί όλες όσες υπάρχουν στα supermarket. Καλά ξεμπερδέματα...
turbakiasss Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, SchinasN είπε Αν και το Kanakis είναι καλή επιλογή , επειδή στη Χαριλάου υπάρχουν 4 διαφορετικά supermarket και αρκετές επιλογές , εσείς τι παίρνετε ; Μιας και είσαι Χαριλάου και pizza lover προτείνω να δοκιμάσεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, το pizza plain. Ίσως η καλύτερη πίτσα που έχω φάει ποτέ. 10 ώρες πριν, SchinasN είπε Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από turbakiasss
asemnos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Σε εντονες λιγουρες κανω το εξης: Βγαζω πιτες για σουβλακια απο την καταψυξη, αλοιφω σαλτσα ντοματας, φρεσκοτριμμενο πιπερι, ριγανη, τυρια, ζαμπονια, πιπεριες, μανιταρια και στο τσακιρ ψιλοκοβω κανα λουκανικο. Ενα τεταρτακι στο φουρνο κ ετοιμες. Η καθε πιτα ειναι στην ουσια μια ατομικη πιτσα. Επισης μπορει να σε βγαλει ασπροπροσωπο αν εχεις κοσμο στο σπιτι αλλα τα μαγαζια εχουν κλεισει λογω περασμενης ωρας. 11 3
pintourikio Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Αρκετοί φίλοι μου παίρνουν την ristorante dr. Oetker Προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου οι κατεψυγμένες του σούπερ, αν δεν φτιάξω δική μου, παίρνω από το σούπερ την φρέσκια ζύμη πίτσας Κανάκη και βάζω ότι υλικά θέλω πάνω.. Είναι αρκετά τίμια, λεπτή σχετικά και δεν είναι κατεψυγμένη. 1
smpt Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, asemnos είπε Σε εντονες λιγουρες κανω το εξης: Βγαζω πιτες για σουβλακια απο την καταψυξη, αλοιφω σαλτσα ντοματας, φρεσκοτριμμενο πιπερι, ριγανη, τυρια, ζαμπονια, πιπεριες, μανιταρια και στο τσακιρ ψιλοκοβω κανα λουκανικο. Ενα τεταρτακι στο φουρνο κ ετοιμες. Η καθε πιτα ειναι στην ουσια μια ατομικη πιτσα. Επισης μπορει να σε βγαλει ασπροπροσωπο αν εχεις κοσμο στο σπιτι αλλα τα μαγαζια εχουν κλεισει λογω περασμενης ωρας. 38 λεπτά πριν, Son^Goku είπε Καρδις από εμένα αυτό με τις πίτες το κάνω και εγώ και είναι σωτήριο. Αλλιώς από έτοιμες και εγώ είμαι καρδις. Βασικά τα περισσότερα προϊόντα τους είναι πολύ άνω του μετρίου https://www.thetoc.gr/new-life/article/m-arampatzis-o-biomixanos---fainomeno-kai-i-lidl-pou-ton-sikwse-polu-psila/ 2
AristidisZ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Ρε παιδιά συγγνώμη για το off topic αλλά κάτι τυροπιτάκια καρδις που είχα φάει σε φίλο ήταν για πέταμα (πάνε χρόνια βέβαια)
hydra7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Για vfm παίρνω kardis και συμπληρώνω τριμμένη μοτσαρέλα ή ένα οποιοδήποτε μιξ τυριών. Κοιτάω να κάνω ένα μικρο στοκ (έχω καταψύκτη) όταν είναι αυτά σε προσφορά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα