leonidas_ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 14 ώρες πριν, mar10s είπε Μα δεν ειπα οτι θέλω να απενεργοποιηθεί αλλα να ( καταλάβει ) οτι υπάρχει μια ενεργή κληση και είτε να χτυπήσει δόνηση είτε ενα απαλό ήχο όπως οταν εχεις δεύτερη κληση σε αναμονή... Χωρίς να είμαι βέβαιος κ στο Android (με το AlarmDroid) κ εκεί χτυπούσε κανονικά αν ήσουν σε κλήση. Πάντως εκτός από το ξυπνητήρι έχω παρατηρήσει στο Ios ότι βαράει μέσα στο αυτί σου κ ειδοποίηση από το messenger πχ. (εξίσου ενοχλητικό!) 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 On 18/09/2020 at 19:56, syfiltzo said: Ηδη ξεκινησε το 14.2 beta για τους testers... Η 14.1 λογικά θα είναι στα νέα iPhones όποτε για να μη βγουν όλα τα χαρακτηριστικά πριν την κυκλοφορία, δίνουν την 14.2 έξω και σε πρώιμες beta.
syfiltzo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, billdanos είπε Η 14.1 λογικά θα είναι στα νέα iPhones όποτε για να μη βγουν όλα τα χαρακτηριστικά πριν την κυκλοφορία, δίνουν την 14.2 έξω και σε πρώιμες beta. Σε ολους τους beta testers...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα