Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μου άρεσαν τα νέα features του Safari.. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momentum Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 1 hour ago, dchatz said: Ένα μπραβο στην Apple που υποστηρίζει στην τελευταία αναβάθμιση το 6s, κινητό 5 χρόνων. Βέβαια αν και πόσο καλά τρέχει δε μπορώ να ξέρω. Ελπίζω να το έβαλαν στη λίστα όχι μόνο για τα μπράβο αλλά και με ουσιαστικό testing και customizing ώστε το hardware του 6s να το σηκώνει σωστα. Τρεχει παρα πολυ καλα, και ειναι οσο γρηγορο οσο και με το 13 παρολο που το 14 ειναι πιο πλουσιο. Ενδεχεται να υπαρχει αυξημενη καταλανωση μπαταριας με τα γουιτζετ, αλλα δεν το εχω επιβεβαιωσει ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Όσοι έχετε AirPods Pro πρέπει να δοκιμάσετε να παρακολουθήσετε από το iPhone το apple event μέσα από το Apple TV+ app, που υποστηρίζει πλέον το spatial audio! Αν δοκιμάσετε να γυρίσετε το κεφάλι όσο παίζει το video, αλλάζει ο ήχος ώστε να φαίνεται πάντα πως προέρχεται από το σημείο στο οποίο βρίσκεται το iPhone! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 So far so good. Την μπαταρία θέλω να παρακολουθήσω μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 To update που το είδατε; Τίποτα δεν κάνανε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathewgx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Έχει αφαιρεθεί η δυνατότητα προσθήκης widget των αγαπημένων επαφών ; Υπάρχει καμία εναλλακτική; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Ρε παιδιά μεταξύ αστείου και σοβαρού, πότε σκοπεύουν να προσθέσουν δυνατότητα προσθήκης συρταριού εφαρμογών (Να μην έχεις 200 οθόνες) καθώς και κρυψίματος εφαρμογών? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, JimGer είπε Ρε παιδιά μεταξύ αστείου και σοβαρού, πότε σκοπεύουν να προσθέσουν δυνατότητα προσθήκης συρταριού εφαρμογών (Να μην έχεις 200 οθόνες) καθώς και κρυψίματος εφαρμογών? Κρυψιμο εχει πλεον με τη βιβλιοθηκη.Ηδη ξεφορτωθηκα χρηματηστιρια κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, JimGer είπε Ρε παιδιά μεταξύ αστείου και σοβαρού, πότε σκοπεύουν να προσθέσουν δυνατότητα προσθήκης συρταριού εφαρμογών (Να μην έχεις 200 οθόνες) καθώς και κρυψίματος εφαρμογών? Μα έγινε αυτό με το καινούριο update! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 1 minute ago, rallistas said: Κρυψιμο εχει πλεον με τη βιβλιοθηκη.Ηδη ξεφορτωθηκα χρηματηστιρια κτλ. Έστω, αυτό καλό είναι. Android είμαι (κάποτε iOS). Αλλά γενικά μου φαίνεται απίστευτα χρήσιμο. Στο search μπορείς να τις κάνεις launch? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 47 λεπτά πριν, valkon είπε To update που το είδατε; Τίποτα δεν κάνανε Γράψε στο Google "ios 14 new features" και θα δεις ότι κάναν αρκετά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KostasKri Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, JimGer είπε Έστω, αυτό καλό είναι. Android είμαι (κάποτε iOS). Αλλά γενικά μου φαίνεται απίστευτα χρήσιμο. Στο search μπορείς να τις κάνεις launch? Ναι μπορείς 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 2 minutes ago, koutsis said: Γράψε στο Google "ios 14 new features" και θα δεις ότι κάναν αρκετά! Μια χαρά. Καλό για τους iOS users. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntsikos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, tuning123 είπε Τώρα πάει ΠΙΟ σφαίρα !!! Είναι γεγονός και γιατί να το κρύψομεν , άλλωστε ;! Δεν δοκιμάζεις κανένα format? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tuning123 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, ntsikos είπε Δεν δοκιμάζεις κανένα format? E? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα