eko13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Την πήρα και εγώ, ασχετος τελείως από ξυριστικες, νόμιζα ότι είχε 3 ανταλλακτικά μέσα αλλά τελικά είναι οι σκάλες... Πάντως απόδειξη δεν μου έδωσε, δεν είναι κουλό? Και όταν ρώτησα για εγγύηση μου είπε ότι δεν έχει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Γνωρίζει κάποιος από-έως πόσα mm ξυρίζει με τις σκάλες;Με ενδιαφέρει να αφήνω γένια τουλάχιστον 2-2.5 εκατοστά, δηλαδή μόλις μεγαλώνουν να τα κόβω πχ 1 φορά την εβδομάδα σε αυτό το μήκος. άκυρο λάθος Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από Antretng Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, eko13 είπε Την πήρα και εγώ, ασχετος τελείως από ξυριστικες, νόμιζα ότι είχε 3 ανταλλακτικά μέσα αλλά τελικά είναι οι σκάλες... Πάντως απόδειξη δεν μου έδωσε, δεν είναι κουλό? Και όταν ρώτησα για εγγύηση μου είπε ότι δεν έχει! Κουλό οντως. χωρις απόδειξη δεν νομίζω πως θα βγάλεις άκρη. εγω πήρα κανονικά απόδειξη για 3 χρόνια εγγύηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, MontzOlee είπε ποση ωρα θέλει φόρτιση παιδες? εχει κάπου , κατι που να υποδεικνύει οτι φορτίζει ή έστω όταν φορτίσει πλήρως? 10 ώρες πριν, link67 είπε Οχι δεν αλλάζει χρώμα, δείχνει απλώς ότι φορτίζει. Εγω το άφησα πάνω από 8 ώρες και δεν άλλαξε κάτι. Στην δικιά μου όσο φορτίζει αναβοσβήνει και όταν φορτίσει πλήρως μένει σταθερά αναμμένο. Αν είναι πρώτη φόρτιση μετά την αγορά, λογικό να μην ειναι άδεια και να θέλει λιγότερες ώρες φόρτιση. Κατά τ'άλλα, αυτό που λένε και οι υπόλοιποι, λέει στο βιβλιαράκι για 8 ώρες φόρτιση αν έχει αδειάσει. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από ekkli διπλή ανάρτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Themos3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, eko13 είπε Την πήρα και εγώ, ασχετος τελείως από ξυριστικες, νόμιζα ότι είχε 3 ανταλλακτικά μέσα αλλά τελικά είναι οι σκάλες... Πάντως απόδειξη δεν μου έδωσε, δεν είναι κουλό? Και όταν ρώτησα για εγγύηση μου είπε ότι δεν έχει! Καταλαβαίνεις οτι δεν υπαρχει πωληση χωρις αποδειξη και ηλεκτρικη συσκευη χωρις εγγυηση... Οπως εισαι πισω και ΑΠΑΙΤΕΙΣ αποδειξη... Btw το πηρα και εγω, για τα 15.90 και για τριμαρισμα ειναι πολυ καλο. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από Themos3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 17/9/2020 στις 12:50 ΜΜ, MontzOlee είπε Αυτή ξυρίζει σε φάση "καράφλα" ή αφήνει λίγη τρίχα ; Κάνει και για σώμα τύπου μασχάλες , ευαίσθητη περιοχή ή δεν ενδείκνυται ; Τσέκαρα το manual online, αν όντως είναι αυτό το μοντέλο, ξυρίζει 1-5 mm. Τώρα τι εννοεί 3 βημάτων, μάλλον 3 σκάλες σε συνδυασμό με τα στενάκια. Πάτα προβολή περισσότερων κάτω στα χαρακτηριστικά. Εμένα που θέλω γένια 2-2.5 mm δεν μου κάνει.Ξυριζόμουν 5 χρόνια κάθε 1-2 ημέρες λόγω της δουλειάς που με ήθελαν στην "πένα" και το σιχάθηκα, γιατί είχα ήδη έντονο δερματικό πρόβλημα το οποίο χειροτέρευε πολύ παραπάνω.Είχα πάει στο νοσοκομείο Συγγρού και είχαν πει πως δεν υπάρχει θεραπεία, ούτε είπαν τον λόγο της πάθησης.Αυτοάνοσο κατά την γνώμη μου 99%.Κακώς δεν πήρα απο την αρχή χαρτί απο νοσοκομείο να μένω αξύριστος και ταλαιπωρήθηκα 5 χρόνια. Εδώ και κανά 3 μηνο άφησα γένια και ως δια μαγείας το πρόβλημα εξαφανίστηκε.Δεν ξαναβάζω ξυραφάκι, τα έχω πάρει 2 φορές με μια φθηνή ξυριστική μηχανή κάπου 2 εκατοστά. 11 ώρες πριν, anivas11 είπε Το γράφει το βιβλίο της. Το άσχημο είναι ότι έχει μπαταρίες NiMH. Μπαταρίες LiON έχουν τα ακριβότερα μοντέλα. Καλή είναι για δοκιμή πριν την αγορά μιάς ακριβότερης. Ούτως η άλλως η τιμή της είναι πολύ μικρή (11€ έχει μόνο η λεπίδα) Που σημαίνει πως η μπαταρία πρέπει να αδειάσει πρίν φορτιστεί, αρνητικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mzoutsos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Την έχω 3 χρόνια (μόλις είχε κυκλοφορήσει) και έχω αλλάξει 3 λεπίδες με ξύρισμα 2 φορές τη βδομάδα. Επίσης την έχω φορτίσει 3 (!) φορές. Αψογη στο ξύρισμα, όχι το πιο βαθύ αλλά σε πολύ καλό επίπεδο. Σε αυτή την τιμή είναι μονόδρομος για εμένα (δεδομένου ότι την αγόρασα σχεδόν 35ε με 2 λεπίδες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 20/9/2020 στις 4:37 ΜΜ, Ίων Δραγούμης είπε Χθές την πήρα ενώ έβαλα 13 λίτρα αν θυμάμαι καλά (20 ευρώ βενζίνη).. ρώτησα το παλικάρι τι χρειάζεται για να την πάρω και μου λέει αν θες στην δίνω και έτσι.Τον ευχαρίστησα εγκάρδια εννοείται. Στο δια ταύτα: για 15ευρώ είναι "nice too have". Γενικά η Philps βγάζει όμορφα προϊόντα που κάνουν τίμια το έργο τους,αλλά καθόλου ποιοτικά. Χαλάνε πανεύκολα και στο service σε πατάνε στον κόρφο. 4 μηχανές έχω πάρει (2 ίδιες) και όλες πάθανε και κάτι. Είχα πει τέλος για μένα η Philps,εκτός κι αν πέσω σε καλή προσφορά,οπότε η ζημιά να έχει προπληρωθεί,γιατί σίγουρα με εντατική χρήση θα χαλάσει ακόμα και το πιο premium (ο θεός να το κάνει) προϊόν της. Τριμαρίστηκα με την πιο μικρή της σκάλα. Κακή δεν τη λες. Χρειάστηκαν πολλά περάσματα για ομοιόμορφο αποτέλεσμα και σίγουρα τρως περισσότερο χρόνο από το να ξυριστείς με ένα ποιοτικό ξυράφι και αφρό (Gillette Fusion Proglite). Εμένα στο ξύρισμα μου τη σπάνε τα νερά που τρέχουν στο λαιμό μου και το στήθος μου, γι'αυτό πάντα ξυρίζομαι πριν το ντουζ. Αυτό εδώ είναι κομπλέ για ξηρό ξύρισμα/τριμάρισμα με σκάλα, με τίμημα όμως τον παραπάνω χρόνο μου και την έξτρα προσπάθεια. Έχει θέση σε όσους θέλουν ποικιλία. Εμένα σε Shell που είμαι πελάτης 13 χρόνια, η υπάλληλος χθές-προχθές μου είπε πως μπορεί να μου την δώσει στα 15.90€ χωρίς να βάλω βενζίνη και αν θέλω να μου κρατήσει 1, της είπα όχι και πως αν είναι θα ερχόμουν σύντομα πάλι γιατί δεν ήξερα πόσα mm κόβει. Ούτως ή άλλως όμως βάζω κάπου 40€/μήνα. Αν έβαζες Τρίτη, θα ήταν 20€:1.408€/λίτρο=14.20 λίτρα.Εβαλες με τιμή 1.538€/λίτρο.(20€:13 λίτρα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krepalidis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Την δοκίμασα σημερα. Είναι σχεδόν άριστη στο ότι δεν κολλάει και δεν μαγκώνει ή μασάει τα γένια όταν είναι κάπως μεγαλύτερα. Οι συμβατικές κατά κανόνα μπουκωνουν αν όχι αμέσως στο μισό λεπτό. Επίσης κόβει τα γένια απευθείας στο δέρμα χωρίς προεργασία με ζεστό νερό, αφρό, τζ λζ ξυράφια κλπ και κυρίως χωρίς ερεθισμούς. Για όποιον δεν θέλει ξύρισμα ξυραφιού αλλά τρίμερ που δουλεύει όσο πιο κοντά στο ξυράφι γίνεται, είναι ιδανική. Επίσης μεγάλο συν το ποσό ελαφρια κι ευκολοδουλευτη ειναι, αδιάβροχη, χωρίς δονήσεις ή υπερβολικό θόρυβο. Στα μείον το κόστος των ανταλλακτικών (3μηνο-6μηνο 10€ ανάλογα την χρήση) και το ότι όταν φορτίζει δεν λειτουργεί. Απεναντίας αν σκεφτεί κανείς το κόστος ξυραφιων, αφρων, άφτερ σέιβ ενδέχεται να έρχεται σχεδόν στα ίδια... Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2020 από Krepalidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 25/9/2020 στις 7:56 ΠΜ, eko13 είπε Την πήρα και εγώ, ασχετος τελείως από ξυριστικες, νόμιζα ότι είχε 3 ανταλλακτικά μέσα αλλά τελικά είναι οι σκάλες... Πάντως απόδειξη δεν μου έδωσε, δεν είναι κουλό? Και όταν ρώτησα για εγγύηση μου είπε ότι δεν έχει! Για να επανελθω και να κλεισω, πηγα σημερα με την αποδειξη πληρωμης της καρτας, το εξηγησα και μου εδωσε μια νεα αποδειξη να την εχω για εγγυηση. Επειδη εγινε και εξαργυρωση ποντων ταυτοχρονα ισως καπου ειχε μπερδευτει η κοπελια. Για να καταλαβω πως δουλευει, την βαζεις κατευθειαν πανω χωρις αφρους κτλ? Απλα βρεγμενο το δερμα ή και στεγνο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 37 λεπτά πριν, eko13 είπε Για να καταλαβω πως δουλευει, την βαζεις κατευθειαν πανω χωρις αφρους κτλ? Απλα βρεγμενο το δερμα ή και στεγνο? Αν τη βάλεις να δουλέψει σε στεγνό, θα ξυριστείς μεν, θα γεμίσει ο τόπος τρίχες δε, γιατί απλά πετάγονται δεξιά κι αριστερά. Αν δεν σε ενοχλεί αυτό, καλώς. Αν σε ενοχλεί δοκίμασε με αφρό. (εγώ προτιμώ με αφρό) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Για να γράψω κι ενώ την κριτική μου αφού την αγόρασα με επιφύλαξη μετα από κάποια σχολια & σε γειτονικο φορουμ , όσοι το σκέφτεστε ακόμα παρτε την ! στα 16 ευρώ ειναι πολύ πάνω απο τον μεσο ορο και εχω άποψη αφου εχω στην κατοχή μου μηχανή προσώπου των 100+ ευρω (δεν συγκρινεται αλλα οκ) .. εκανα στεγνο ξύρισμα , χωρίς ερεθισμούς και ψαχνω ηδη να εχω στην ακρη ανταλλακτικα. Που εχουν 10 ευρω που αναφερεται πιο πανω? γιατι τα βρισκω στα 17 + οποτε σκεφτομαι να παρω αλλη μια στα 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Αν βρει κανείς προσφορά στις λεπίδες στο μέλλον, ας ενημερώσει. Ευχαριστώ τον TS καθώς πήρα και εγώ την προσφορά. Σε σύγκριση με μια αντίστοιχη κινέζικη που είχα πάρει, είναι σαφώς καλύτερη. Σίγουρα στην λεπίδα και σίγουρα και στην μπαταρία. Απόδειξη πήρα κανονικά από την shell χωρίς κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 43 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Αν βρει κανείς προσφορά στις λεπίδες στο μέλλον, ας ενημερώσει. Ευχαριστώ τον TS καθώς πήρα και εγώ την προσφορά. Σε σύγκριση με μια αντίστοιχη κινέζικη που είχα πάρει, είναι σαφώς καλύτερη. Σίγουρα στην λεπίδα και σίγουρα και στην μπαταρία. Απόδειξη πήρα κανονικά από την shell χωρίς κανένα πρόβλημα. Στις 20/9/2020 στις 3:39 ΜΜ, CptBill είπε την εχω 1+ ετος. Χρησιμοποιω το κλιπσακι των 2 χιλιοστων. Απο καποιο σημειο και μετα σπαει το ενα του δοντακι και ειναι αχρηστο. Η αλλαγη του κοστιζει ενα τρελο ποσο. Πηρα νεο, αντε παλι τα ιδια. Ψαχοντας λιγο στο ιντερνετ, ολοι κραζουν τη philips για αυτο το ελλατωμα. Ευτυχως τη λυση την εδωσε το ebay . Καποια στιγμη ισως δοκιμασω το ακριβο τους μοντελο https://www.ebay.co.uk/itm/for-Philips-One-Blade-OneBlade-Shaver-Trimmer-Clipper-Comb-Guide-1-2-3-5mm/254649137952?hash=item3b4a457b20:g:KMkAAOSwhw9fB9gn 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geosoftgr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Στις 29/9/2020 στις 10:01 ΜΜ, MontzOlee είπε Για να γράψω κι ενώ την κριτική μου αφού την αγόρασα με επιφύλαξη μετα από κάποια σχολια & σε γειτονικο φορουμ , όσοι το σκέφτεστε ακόμα παρτε την ! στα 16 ευρώ ειναι πολύ πάνω απο τον μεσο ορο και εχω άποψη αφου εχω στην κατοχή μου μηχανή προσώπου των 100+ ευρω (δεν συγκρινεται αλλα οκ) .. εκανα στεγνο ξύρισμα , χωρίς ερεθισμούς και ψαχνω ηδη να εχω στην ακρη ανταλλακτικα. Που εχουν 10 ευρω που αναφερεται πιο πανω? γιατι τα βρισκω στα 17 + οποτε σκεφτομαι να παρω αλλη μια στα 16 Εγώ αγόρασα μέσω skroutz 20ευρο συσκευασία 2 λεπίδων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα