link67 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Krepalidis είπε Χαρές ο υδραυλικός όταν θα βουλώσει το σιφονι... Από τα σχόλια δεξιά αριστερά έχω καταλάβει πως είναι κορυφαία για περιστασιακό κι όχι καθημερινό βαθυ ξύρισμα λόγω του κόστους των ανταλλακτικών κι ότι παρότι καλύτερη των περισσότερων μηχανών τριμαρισματος, σαν το ξυράφι δεν τα παίρνει. Ωστόσο είναι ιδανική για μηχανή ταξιδίου. Σαν το ξυράφι τουλάχιστον όσες έχω δοκιμάσει εγώ καμία δεν είναι, αλλά δύο άλλες που είχα κι αυτή τώρα δεν είχαν καμία κοκκινίλα ή ερεθισμό που είναι βασικά για μένα. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από link67
Antretng Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, paylidis είπε Αυτη ειναι... την ειδα και εγω χθές. Προσωπικα philips δε ξαναπαιρνω, ειχα παρει την προηγούμενη προσφορά απο την Shell και χαλασε στους 3 μήνες μαξ (δυστυχως ειχα χασει και την αποδειξη αλλα και να την εβρισκα ηταν μπελας να τη στειλεις για επισκευη) Ενα αλλο μοντέλο philips που εχω (ανωτερο), εχει βγαλει ήδη 4 χρονια και συνεχίζει. 1
NikosKallithea Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Εμας τους μοτοσικλετιστές μας αποκλείει με την μια. Οχι οτι θα έβαζα ποτέ σελλ, αλλά έτσι το σημειώνω 1
paylidis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Antretng είπε Ενα αλλο μοντέλο philips που εχω (ανωτερο), εχει βγαλει ήδη 4 χρονια και συνεχίζει. Είναι μη σου τύχει. Το συγκεκριμένο που έδινε 4 άτομα το πήραμε και στους 3 χάλασε πριν το χρόνο. Ο 4ος τα τριμαρει συνήθως σε μπαρμπέρικο όποτε για την ώρα τη γλύτωσε 2
Antretng Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, paylidis είπε Είναι μη σου τύχει. Το συγκεκριμένο που έδινε 4 άτομα το πήραμε και στους 3 χάλασε πριν το χρόνο. Ο 4ος τα τριμαρει συνήθως σε μπαρμπέρικο όποτε για την ώρα τη γλύτωσε Ηταν το ιδιο μοντελο της προσφορας; Αυτη που ειχα παρει παντως, στις κριτικες στο σκρουτζ ηταν ολοι ικανοποιημενοι. Αλλα θυμαμαι ειχα δωσει παραπανω χρηματα... Κανα 40ρη πρεπει να ειχε στις αλυσιδες και 30κατι σκρουτζ. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από Antretng
Salvation81 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Απορω πως καποιοι ξυριζεστε χωρις κοντρα, εγω δεν μπορω, ετσι τα μισα γεννια μενουν στο προσωπο (βεβαια ξυριζομαι καθε 3-4 μερες οποτε μιλαω για μικρες τριχες γενικα).
paylidis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Antretng είπε Ηταν το ιδιο μοντελο της προσφορας; Αυτη που ειχα παρει παντως, στις κριτικες στο σκρουτζ ηταν ολοι ικανοποιημενοι. Αλλα θυμαμαι ειχα δωσει παραπανω χρηματα... Κανα 40ρη πρεπει να ειχε στις αλυσιδες και 30κατι σκρουτζ. Όχι ήταν η προηγούμενη προσφορά που είχε βγάλει η shell
@topos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Την είχα πάρει και γω, Δεν ξυρίζει όπως ξυραφάκι, παίρνει περισσότερη ώρα για να ξυριστεις(θέλει αρκετά περάσματα σε συγκεκριμένα σημεία) Από την άλλη δεν κόβεσαι ποτέ και κανείς και "καθάρισμα" σε άλλες περιοχές του προσώπου. Προσωπικά το ξύρισμα με αφρό μου φάνηκε πολύ καλύτερο. Τελευταία φορά (είχα βέβαια κανένα 2βδομαδο να ξυριστω) μου "τραβουσε" τα γένια.Δεν ξέρω εάν ήταν επειδή είχα πολλη τρίχα η απλά το ξυραφάκι της έφτασε στο τέλος. Γενικά οποίος το σκεφτετε να την πάρει είναι super τιμή το 15ευρω έστω κ για δοκιμή(εμένα την είχαν πάρει δώρο στο 40ευρω) Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από @topos 1
ekkli Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Εμας τους μοτοσικλετιστές μας αποκλείει με την μια. Οχι οτι θα έβαζα ποτέ σελλ, αλλά έτσι το σημειώνω Δεν είχα ποτέ πρόβλημα να πάρω οποιαδήποτε προσφορά από καύσιμα, παρότι η f650gs, έχει ντεπόζιτο 13lt. Απλά θέλει χαμόγελο όταν προτείνεις να σε θυμούνται όταν πας για δεύτερη φορά για να συμπληρώσεις τα 20lt. Δεν υπήρξε κανένας μα κανένας που να μην μου πρότεινε να τα πάρω επίτόπου. Και το έχω παρακάνει μερικές φορές. Το 2014, η shell έδινε κάτι τσάντες πλάτης, υποτίθεται Polo. Πήρα 2 και άντεξε κάνα μήνα η καθεμία, της πλάκας. Πιο πριν, η ΕΚΟ είχε δώσει το σετ με τσάντες/τσαντάκια της Ellehammer. Είχα πάρει μόνο το μικρό τσαντάκι και την τσάντα λάπτοπ, κακώς. Τα έχω ακόμα και θα κρατήσουν πολλά χρόνια ακόμα. Πιο πρόσφατα λάμπες από την Shell, την ίδια ξυριστική από την Shell (που συμφωνώ με ότι ειπώθηκε, για περιστασιακό ξύρισμα είναι μια χαρά. Αλήθεια, πως καταλαβαίνετε ότι θέλει αλλαγή; Σταματάει να ξυρίζει; ) με τελευταίο που θυμάμαι τα τάπερ που έδινε και νομίζω ότι δίνει ακόμα η shell, που δεν είχαν αυτά που ήθελα και με εξυπηρέτησαν φέρνοντας τα από άλλο πρατήριο. Γενικά στην ζωή, με χαμόγελο και με ευγένεια κερδίζεις πολλά. Και εκπλήσσομαι που βλέπω ότι υπάρχουν fanboyz και στα καύσιμα, δεν το ήξερα. 9
gamer73 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Είναι πολύ καλή η μηχανή την πήρα από Σκλαβενίτη με 20% προσφορά γύρω στα 21 ευρώ εδωσα το ξύρισμα είναι αρκετά ικανοποιητικό δεν τσούζει καθόλου το δέρμα και ξεχνάς αφρό και after shave εγώ το βάζω μόνο για ενυδάτωση μην το σκέφτεστε για 15 ευρώ και έχεις 2 χρόνια εγγύηση 1
andreas1gr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Αν χρειάζεσαι 18 λεπτά για ένα ξύρισμα, το χάσαμε το κορμί πατριώτη... 2
gregdel Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, andreas1gr είπε Αν χρειάζεσαι 18 λεπτά για ένα ξύρισμα, το χάσαμε το κορμί πατριώτη... Με 2 μηνών γένια μπορεί. Με 1 εβδομάδας θες 4-5λ το πολύ Με 2-3 ημερών ακόμα λιγότερο. 1 1
SilentVoice Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, gregdel είπε Με 2 μηνών γένια μπορεί. Με 1 εβδομάδας θες 4-5λ το πολύ Με 2-3 ημερών ακόμα λιγότερο. Ισχύει και συμφωνώ! Με αντίστοιχη κινέζικη που είχα έκανα το καθημερινό σε 1-2 λεπτά. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρώ ανταλλακτικά πλέον, οπότε θα πάρω της προσφοράς και ευχαριστώ τον TS για αυτήν την δημοσίευση.
iguana Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Σωτηρία μηχανή για όσους θέλουν ξύρισμα μιας ημέρας. Σωτηρία και για αθλητές (και μη) που θέλουν ξύρισμα πόδια ,σώμα κτλ ,γίνεται πολύ γρήγορα χωρίς ερεθισμούς. Γενικά την έχω καταβρει , θα την ψάξω στα shel κυρίως για τα έξτρα ανταλλακτικά. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα