CptBill Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 την εχω 1+ ετος. Χρησιμοποιω το κλιπσακι των 2 χιλιοστων. Απο καποιο σημειο και μετα σπαει το ενα του δοντακι και ειναι αχρηστο. Η αλλαγη του κοστιζει ενα τρελο ποσο. Πηρα νεο, αντε παλι τα ιδια. Ψαχοντας λιγο στο ιντερνετ, ολοι κραζουν τη philips για αυτο το ελλατωμα. Ευτυχως τη λυση την εδωσε το ebay . Καποια στιγμη ισως δοκιμασω το ακριβο τους μοντελο https://www.ebay.co.uk/itm/for-Philips-One-Blade-OneBlade-Shaver-Trimmer-Clipper-Comb-Guide-1-2-3-5mm/254649137952?hash=item3b4a457b20:g:KMkAAOSwhw9fB9gn 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
link67 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Ευτυχως δεν τριμμαρω, παντως στο ξυρισμα δινει ρεστα 100% ικανοποιημενος απο την αγορα. Τα ανταλλακτικα οντως ειναι καπως ακριβα. Εκεινο που μου εκανε εντυπωση και μπορει να κανω λαθος ειναι οτι και τα ποιο ακριβα μοντελα εχουν την ιδια κεφαλη, οποτε ποση διαφορα να εχουν στο ξυρισμα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χθές την πήρα ενώ έβαλα 13 λίτρα αν θυμάμαι καλά (20 ευρώ βενζίνη).. ρώτησα το παλικάρι τι χρειάζεται για να την πάρω και μου λέει αν θες στην δίνω και έτσι.Τον ευχαρίστησα εγκάρδια εννοείται. Στο δια ταύτα: για 15ευρώ είναι "nice too have". Γενικά η Philps βγάζει όμορφα προϊόντα που κάνουν τίμια το έργο τους,αλλά καθόλου ποιοτικά. Χαλάνε πανεύκολα και στο service σε πατάνε στον κόρφο. 4 μηχανές έχω πάρει (2 ίδιες) και όλες πάθανε και κάτι. Είχα πει τέλος για μένα η Philps,εκτός κι αν πέσω σε καλή προσφορά,οπότε η ζημιά να έχει προπληρωθεί,γιατί σίγουρα με εντατική χρήση θα χαλάσει ακόμα και το πιο premium (ο θεός να το κάνει) προϊόν της. Τριμαρίστηκα με την πιο μικρή της σκάλα. Κακή δεν τη λες. Χρειάστηκαν πολλά περάσματα για ομοιόμορφο αποτέλεσμα και σίγουρα τρως περισσότερο χρόνο από το να ξυριστείς με ένα ποιοτικό ξυράφι και αφρό (Gillette Fusion Proglite). Εμένα στο ξύρισμα μου τη σπάνε τα νερά που τρέχουν στο λαιμό μου και το στήθος μου, γι'αυτό πάντα ξυρίζομαι πριν το ντουζ. Αυτό εδώ είναι κομπλέ για ξηρό ξύρισμα/τριμάρισμα με σκάλα, με τίμημα όμως τον παραπάνω χρόνο μου και την έξτρα προσπάθεια. Έχει θέση σε όσους θέλουν ποικιλία. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από Ίων Δραγούμης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 εως ποτε ισχυει η προσφορα παιδες? εχει καποιος αποψη ? να περιμενω εως την πεμπτη που θα βαλω το ''καλο'' πετρελαιο ή παιζει να εχει τελειωσει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Nα τρεχεις να βαζεις μλκιες Shell V-Power 98 οκτανιωωωωων και μετα να σου πουν ότι δεν εχουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 ποση ωρα θέλει φόρτιση παιδες? εχει κάπου , κατι που να υποδεικνύει οτι φορτίζει ή έστω όταν φορτίσει πλήρως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, MontzOlee είπε ποση ωρα θέλει φόρτιση παιδες? εχει κάπου , κατι που να υποδεικνύει οτι φορτίζει ή έστω όταν φορτίσει πλήρως? 8 ώρες. Τελικά ξυρίστηκα και ήταν πολύ καλή εμπειρία. Θα την ξεζουμίσω σίγουρα,μέχρι να ψωφίσει κι αυτή (κλασσική philips). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Ίων Δραγούμης είπε 8 ώρες. Τελικά ξυρίστηκα και ήταν πολύ καλή εμπειρία. Θα την ξεζουμίσω σίγουρα,μέχρι να ψωφίσει κι αυτή (κλασσική philips). το διάβασες κάπου αυτό? τόσο πολύ για τόση δα ξυριστική? Κάποια ένδειξη υπάρχει τελικά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
link67 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 31 λεπτά πριν, MontzOlee είπε το διάβασες κάπου αυτό? τόσο πολύ για τόση δα ξυριστική? Κάποια ένδειξη υπάρχει τελικά ? Τόσο θέλει το γράφει και κάπου αν δεν κάνω λάθος, το κακό είναι ότι εκτός από το φορτιστή που έχει το λαμπάκι πουθενά αλλού δεν βλέπεις πόσο έχει φορτίσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orfeus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Kανα λινκ για φτηνο ακομη κ κινεζικο ξυραφακι που να εχει παρομοια αποδοση παιζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anivas11 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, MontzOlee είπε το διάβασες κάπου αυτό? τόσο πολύ για τόση δα ξυριστική? Κάποια ένδειξη υπάρχει τελικά ? Το γράφει το βιβλίο της. Το άσχημο είναι ότι έχει μπαταρίες NiMH. Μπαταρίες LiON έχουν τα ακριβότερα μοντέλα. Καλή είναι για δοκιμή πριν την αγορά μιάς ακριβότερης. Ούτως η άλλως η τιμή της είναι πολύ μικρή (11€ έχει μόνο η λεπίδα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, link67 είπε Τόσο θέλει το γράφει και κάπου αν δεν κάνω λάθος, το κακό είναι ότι εκτός από το φορτιστή που έχει το λαμπάκι πουθενά αλλού δεν βλέπεις πόσο έχει φορτίσει. 1 ώρα πριν, link67 είπε Τόσο θέλει το γράφει και κάπου αν δεν κάνω λάθος, το κακό είναι ότι εκτός από το φορτιστή που έχει το λαμπάκι πουθενά αλλού δεν βλέπεις πόσο έχει φορτίσει. 1 ώρα πριν, Ίων Δραγούμης είπε 8 ώρες. Τελικά ξυρίστηκα και ήταν πολύ καλή εμπειρία. Θα την ξεζουμίσω σίγουρα,μέχρι να ψωφίσει κι αυτή (κλασσική philips). θενκς για τις απαντησεις σας !! Επειδή δεν παρατήρησα , το φωτάκι πάνω στον αντάπτορα αλλάζει χρώμα? εννοώντας : κόκκινο = θέλει φορτισμα , πράσινο = κομπλε? Γιατί την εχω στην πρίζα 2 ωρες κ είναι ηδη πράσινο. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από MontzOlee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
link67 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, MontzOlee είπε θενκς για τις απαντησεις σας !! Επειδή δεν παρατήρησα , το φωτάκι πάνω στον αντάπτορα αλλάζει χρώμα? εννοώντας : κόκκινο = θέλει φορτισμα , πράσινο = κομπλε? Γιατί την εχω στην πρίζα 2 ωρες κ είναι ηδη πράσινο. Οχι δεν αλλάζει χρώμα, δείχνει απλώς ότι φορτίζει. Εγω το άφησα πάνω από 8 ώρες και δεν άλλαξε κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, link67 είπε Οχι δεν αλλάζει χρώμα, δείχνει απλώς ότι φορτίζει. Εγω το άφησα πάνω από 8 ώρες και δεν άλλαξε κάτι. Ωραία άρα τα λέμε το πρωί τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Γνωρίζει κάποιος από-έως πόσα mm ξυρίζει με τις σκάλες;Με ενδιαφέρει να αφήνω γένια τουλάχιστον 2-2.5 εκατοστά, δηλαδή μόλις μεγαλώνουν να τα κόβω πχ 1 φορά την εβδομάδα σε αυτό το μήκος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα