link67 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Από σήμερα στα πρατήρια καυσίμων Shell Συγκεκριμένα, κάθε φορά που οι καταναλωτές ανεφοδιάζουν το όχημά τους με τουλάχιστον 20 λίτρα από τα αγαπημένα καύσιμα Shell V-Power Racing, Shell V-Power ή Shell V-Power Diesel μπορούν να αποκτήσουν μια συσκευή styling Philips OneBlade για το πρόσωπο, με τρία χτενάκια, με επιπλέον χρέωση μόλις 15,90€. Στο Skroutz δεν βρήκα την ίδια. Στο μάρκετ πάντως που τις είχα δει κάνανε γύρω στα 25 ευρω.
pipis_vidas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Αυτή δεν ειναι? https://www.skroutz.gr/s/12465088/Philips-OneBlade-QP2520-20.html
paylidis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Αυτη ειναι... την ειδα και εγω χθές. Προσωπικα philips δε ξαναπαιρνω, ειχα παρει την προηγούμενη προσφορά απο την Shell και χαλασε στους 3 μήνες μαξ (δυστυχως ειχα χασει και την αποδειξη αλλα και να την εβρισκα ηταν μπελας να τη στειλεις για επισκευη)
link67 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, pipis_vidas είπε Αυτή δεν ειναι? https://www.skroutz.gr/s/12465088/Philips-OneBlade-QP2520-20.html Στο μοντέλο που πήρα εγώ γράφει QP2524, αλλά φαίνεται ίδια. Πάντως τώρα που τη χρησιμοποίησα φαίνεται ότι κάνει καλή δουλειά στο ξύρισμα τουλάχιστον. Από αντοχή και διάρκεια θα δείξει. Πάντως εγώ τη κράτησα την απόδειξη για κάθε ενδεχόμενο! 1
solution1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Κάθε 4 μήνες (max) χρειάζεται νέα λεπίδα. Αυτή τη στιγμή, οι δύο (2) ξεκινάνε από τα 24€ https://www.skroutz.gr/s/12814142/Philips-OneBlade-QP220-55.html?from=catspan 1 2
filarhos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Καλό κόψιμο αλλά χαλάει γρήγορα, μια η λεπίδα μια το πλαστικό που κρατάει τη λεπίδα... Με ~10€ το ανταλλακτικό δεν αξίζει...
gregdel Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, solution1 είπε Κάθε 4 μήνες (max) χρειάζεται νέα λεπίδα. Αυτή τη στιγμή, οι δύο (2) ξεκινάνε από τα 24€ https://www.skroutz.gr/s/12814142/Philips-OneBlade-QP220-55.html?from=catspan Την έχω 2 χρόνια (την πιο ακριβή έκδοση). Λεπίδα δεν άλλαξα ακόμα! Βέβαια ξυρίζομαι 2 φορες τη βδομάδα! Ότι καλύτερο έχω πάρει ποτέ σε μηχανή. 4
pareisaktos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Και εγώ την έχω 1 χρόνο. Έχω αλλάξει τη λεπίδα 2 φορές ως τώρα και την χρησιμοποιώ για ξύρισμα περίπου 3 φορές τη βδομάδα. Ότι καλύτερο έχω πάρει σε μηχανή ξυρίσματος και μακράν καλύτερη από ξυραφάκια (mach3 κτλ). Δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Αυτονομία σε φάση που ξεχνάς πότε τη φόρτισες τελευταία φορά 2
pareisaktos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, pankostas είπε Την χρησιμοποιείτε με αφρό ή χωρίς? χωρίς αφρό
link67 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, pankostas είπε Την χρησιμοποιείτε με αφρό ή χωρίς? Κι εγώ σήμερα που τη πήρα χωρίς αφρό τη χρησιμοποίησα έκανε πολύ καλό ξύρισμα χωρίς τραβήγματα και τέτοια.
MontzOlee Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Αυτή ξυρίζει σε φάση "καράφλα" ή αφήνει λίγη τρίχα ; Κάνει και για σώμα τύπου μασχάλες , ευαίσθητη περιοχή ή δεν ενδείκνυται ;
gregdel Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Αυτή ξυρίζει σε φάση "καράφλα" ή αφήνει λίγη τρίχα ; Κάνει και για σώμα τύπου μασχάλες , ευαίσθητη περιοχή ή δεν ενδείκνυται ; Ξυρίζει σαν ξυριστική, όχι σαν ξυραφάκι κόντρα. Η πιο ακριβή έκδοση έχει και trimmer. 1 ώρα πριν, pankostas είπε Την χρησιμοποιείτε με αφρό ή χωρίς? Χωρίς. Ανάλογα βέβαια με τα κέφια σου. Υπάρχουν και ωραίες pre-electric shave lotion Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από gregdel
IcemanGr71 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, gregdel είπε Την έχω 2 χρόνια (την πιο ακριβή έκδοση). Λεπίδα δεν άλλαξα ακόμα! Βέβαια ξυρίζομαι 2 φορες τη βδομάδα! Ότι καλύτερο έχω πάρει ποτέ σε μηχανή. Μία από τα ίδια.... Στη μπανιέρα χωρίς αφρό, στεγνό ξύρισμα για να μην φωνάζει η γυναίκα από τις τρίχες και μετά μπανάκι... Μία φορά τη βδομάδα, 10 μέρες.... το ξύρισμα όχι το μπάνιο ε...... Είμαι καταευχαριστημένος 😁😁😁😁 Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από IcemanGr71
Krepalidis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε Μία από τα ίδια.... Στη μπανιέρα χωρίς αφρό, στεγνό ξύρισμα για να μην φωνάζει η γυναίκα από τις τρίχες και μετά μπανάκι... Μία φορά τη βδομάδα, 10 μέρες.... το ξύρισμα όχι το μπάνιο ε...... Είμαι καταευχαριστημένος 😁😁😁😁 Χαρές ο υδραυλικός όταν θα βουλώσει το σιφονι... Από τα σχόλια δεξιά αριστερά έχω καταλάβει πως είναι κορυφαία για περιστασιακό κι όχι καθημερινό βαθυ ξύρισμα λόγω του κόστους των ανταλλακτικών κι ότι παρότι καλύτερη των περισσότερων μηχανών τριμαρισματος, σαν το ξυράφι δεν τα παίρνει. Ωστόσο είναι ιδανική για μηχανή ταξιδίου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα