Προς το περιεχόμενο

ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ,

ΠΗΓΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ VODAFONE KAI EKANA ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΟΛΑ ΟΚ

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ VODAFONE ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΙΜΗ

ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ?

ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ  ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.

ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ:

ΑΜΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ Η ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ?

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 14 ΜΕΡΕΣ

ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ

ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

43 λεπτά πριν, Thukididis είπε

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ,

ΠΗΓΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ VODAFONE KAI EKANA ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΟΛΑ ΟΚ

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ VODAFONE ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΙΜΗ

ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ?

ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ  ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.

ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ:

ΑΜΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ Η ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ?

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 14 ΜΕΡΕΣ

ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ

ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ?

ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΚΑΦΑΛΑΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ 

Έχω την αίσθηση ότι εάν υπογράψεις σε φυσικό κατάστημα δεν έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης. Οι 14 ημέρες ισχύουν για τις τηλεφωνικές πωλήσεις. 

Συγνωμη φιλε δεν το ηξερα οτι ειχες θεμα με τα κεφαλαια

56 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Παράτα τη Vodafone και πήγαινε αλλού!

δεν γινεται αυτο γιατι θα εχω αιτηση σε εκκρεμοτητα αμα παω αλλου

θα εχω μια αιτηση σε αναμονη στη vodafone και αλλη μια στην εταιρεια που θα παω...

2 ώρες πριν, Thukididis είπε

Τι τι θα κάνεις ρε μεγάλε; Θα τον πλακώσεις στο ξύλο.

Όχι, δε χρειάζεται. Δε θα σου πει τίποτε, μπορείς να την ακυρώσεις κανονικά.  Ένα απλό αίτημα αρκεί. 

Πέραν του ότι για να μη χάσει αυτός την πώληση, μπορεί να συνεννοηθεί και να σου δώσει αυτός τη χαμηλότερη τιμή. Και να γλυτώσεις περαιτέρω ενέργειες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

α) δικαίωμα υπαναχώρησης δεν υπάρχει σε αίτηση που έγινε στο κατάστημα.
β) Ακύρωση -ίσως- να μπορείς να κάνεις αν και μόνο αν δεν έχει ενεργοποιηθεί ή δεν έχει έχει προχωρήσει στο crm.

Επεξ/σία από l337

13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Και αντί να πας στο κατάστημα  ρωτάς εδω.

Ακόμη καλύτερα δεν χρειάζεται να πάει καν σε κατάστημα. Και τηλεφωνικά στο CC μπορεί να το μάθει.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αίτηση σε φυσικό κατάστημα από 24/06/2018 Δεν μπορεί να ακυρωθεί. Τώρα αν για παράδειγμα δεν κάνεις το ραντεβού με τον τεχνικό τους η για οποιοδήποτε λόγο δεν ενεργοποιηθεις, η αίτηση ακυρώνεται με την πάροδο των 2 μηνών.

Επεξ/σία από kallonos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...