NinjaMan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Ψάχνω να αγοράσω ένα outdoor power tower όσο το δυνατόν φθηνότερο που να αντέχει όμως τουλάχιστον μέγιστο βάρος 120 κιλά για να μην μπαλαντζάρει μιας και εγώ είμαι ήδη 85 κιλά, 1.80 ύψος και τώρα με την καλισθενική ίσως να βάλω λίγα ακόμη μυϊκά ενώ συγχρόνως χάνω το μεγάλο ποσοστό λίπους που έχω μιας και τρώω ισοθερμιδικά τις περισσότερες φορές. Και καμιά φορά με έλλειμμα. Υπάρχει περίπτωση να μου βρείτε αυτό που ψάχνω είτε από Κίνα μεριά (banggood, aliexpress κλπ.) αλλά να πληρώσω λίγα μεταφορικά ή από Ε.Ε. (ebay, amazon κλπ.).; Το μέγιστο ποσό που θέλω να δώσω είναι τα 130 ευρώ αλλά γενικά θέλω βοήθεια γιατί έχω πελαγώσει. Πιστεύετε ότι σε αγγελίες σε γκρουπάκια στο facebook του τόπου μου υπάρχει περίπτωση να βρω αυτό που ψάχνω; Δεν έχω βάλει αγγελία ακόμη επειδή θα έχω χρήματα στο τέλος του μήνα συν του ότι είναι λίγο εξεζητημένο αυτό που ζητάω και θέλω να δω και τις δικές σας προτάσεις πρώτα. Έχω σκοπό να τοποθετήσω την ρωμαϊκή καρέκλα στην πυλωτή του σπιτιού μου και για αυτό θέλω να έχει ειδική επίστρωση που να μην σκουριάσει από την υγρασία μιας και η πυλωτή είναι ανοιχτή. Μην μου προτείνετε οτιδήποτε παρόμοιο που να χρειάζεται τρύπα στο ντουβάρι. Ψάχνω όρθιο, σταθερό όργανο μόνο. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από NinjaMan
momotis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, NinjaMan είπε είμαι ήδη 85 κιλά, 1.80 ύψος και τώρα με την καλισθενική ίσως να βάλω λίγα ακόμη μυϊκά ενώ συγχρόνως χάνω το μεγάλο ποσοστό λίπους που έχω μιας και τρώω ισοθερμιδικά τις περισσότερες φορές. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα