niko13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, Chrisnemm είπε Ευχαριστω. Αυτην εδω θελω να.φερω στα μετρα μου τωρα οσο περιμενω το display Αντε με το καλο..το razer της υποθεσης σε βολεψε η μπας κ εισαι τοσο τυχερος να εχεις ιδια gpu? 😁.. Σε τι μεγεθος οθονη σκοπευεις να την βαλεις? 2
Chrisnemm Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, niko13 είπε Αντε με το καλο..το razer της υποθεσης σε βολεψε η μπας κ εισαι τοσο τυχερος να εχεις ιδια gpu? 😁.. Σε τι μεγεθος οθονη σκοπευεις να την βαλεις? Το razer... Eιναι ολα τα γυρω γυρω μου.. Αλλα επειδη εχει αρκετα to skin πανω, ειπα να παραγγειλω μια 10 ιντσ για διπλα απο το μονιτορ https://www.amazon.de/-/en/JOHNWILL-Portable-Monitor-Display-Security/dp/B07QF21MH9/ref=mp_s_a_1_12?dchild=1&keywords=10+zoll+display&qid=1600542386&sr=8-12 2
Kostmegara Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 κ εγω κατεβασα ενα απο τα link των παιδιων εδω κ το εφερα στα μετρα μου..ευχαριστω ολους για τη βοηθεια 4
niko13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, Kostmegara είπε κ εγω κατεβασα ενα απο τα link των παιδιων εδω κ το εφερα στα μετρα μου..ευχαριστω ολους για τη βοηθεια Ο μπλε μετρητης στο κεντρο ειναι ta fps? Ενταξει σου δουλεψε τελικα? 4
Kostmegara Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, niko13 είπε Ο μπλε μετρητης στο κεντρο ειναι ta fps? Ενταξει σου δουλεψε τελικα? Nαι ολα κομπλε ειχα το afterburner εγκατεστημενο. Ευχαριστω 😁 1
Chrisnemm Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Ρε παιδια εχω καει μαλλον.. Ξεσυνδεσα την οθονιτσα για μια μερα να την χρησιμοποιησω καπου αλλου κ τωρα το skin μου εχει μεινει πανω στο κυριο μονιτορ χωρις να μπορω να το κουνησω.καμμια βοηθεια? Φαινονται κ οι δυο οθονες στα win 2
niko13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Chrisnemm είπε Ρε παιδια εχω καει μαλλον.. Ξεσυνδεσα την οθονιτσα για μια μερα να την χρησιμοποιησω καπου αλλου κ τωρα το skin μου εχει μεινει πανω στο κυριο μονιτορ χωρις να μπορω να το κουνησω.καμμια βοηθεια? Φαινονται κ οι δυο οθονες στα win Δεν ειναι τιποτα.στο aida πας preferences k sto panel ξεκλικαρεις την επιλογη lock position.. To πας οπου θες(μικρη screen) κ μετα ξανα lock position.. 😁 3 1
Chrisnemm Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, niko13 είπε Δεν ειναι τιποτα.στο aida πας preferences k sto panel ξεκλικαρεις την επιλογη lock position.. To πας οπου θες(μικρη screen) κ μετα ξανα lock position.. 😁 Α καλα τοσο χαζος...? Ευχαριστω φιλος 1
niko13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 17 ώρες πριν, Chrisnemm είπε Α καλα τοσο χαζος...? Ευχαριστω φιλος Μυαλο ειναι.. Να μην τραβηξει κ αυτο κανα error? 😁.. Δουλευει με oc ετσι κ αλλιως εδω που ζουμε 3
alldaynews Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Καλημέρα και χρόνια πολλά.Μεοθόνη από tablet μπορεί να γίνει το κόλπο?
niko13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, alldaynews είπε Καλημέρα και χρόνια πολλά.Μεοθόνη από tablet μπορεί να γίνει το κόλπο?ε Χρονια πολλα αδερφε μου κ σε εσενα. Αμα εχει εισοδο hdmi για εικονα γινεται.Συνηθως ομως το hdmi που εχουν ειναι εξοδος εικονας για συνδεση σε καμμια τηλεοραση κτλ..ψαξτο λιγο. Θελουμε κατι σαν ενα παλιο μονιτορ φαντασου που εχει εισοδους για την εικονα ωστε να το συνδεσεις στην καρτα γραφικων. 4
alldaynews Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 8 λεπτά πριν, niko13 είπε Χρονια πολλα αδερφε μου κ σε εσενα. Αμα εχει εισοδο hdmi για εικονα γινεται.Συνηθως ομως το hdmi που εχουν ειναι εξοδος εικονας για συνδεση σε καμμια τηλεοραση κτλ..ψαξτο λιγο. Θελουμε κατι σαν ενα παλιο μονιτορ φαντασου που εχει εισοδους για την εικονα ωστε να το συνδεσεις στην καρτα γραφικων. Ευχαριστώ πολύ!! 1
nikpoth Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, alldaynews είπε Καλημέρα και χρόνια πολλά.Μεοθόνη από tablet μπορεί να γίνει το κόλπο? Ίσως βολεύει και κατι τετοιο https://www.trigonesoft.com/ Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2020 από nikpoth 3
Chrisnemm Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Αν και τον προλαβαμε ανεβασε και ο jay2cents ενα βιντεακι για sensor panel 2
niko13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 3/11/2020 στις 12:54 ΜΜ, Chrisnemm είπε Αν και τον προλαβαμε ανεβασε και ο jay2cents ενα βιντεακι για sensor panel Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2020 από niko13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα