Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη εχω καιρω ν' ασχοληθω, εχει κανεις καμια προταση? 

i5-9400 και Corsair Vengeance 2x16 GB που εχω ηδη θα μπει πανω επισης. Σε mid tower.

Budget με κατω απο 200 ευρω κάνουμε τίποτα?

Επεξ/σία από feralkid
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, feralkid είπε

Επειδη εχω καιρω ν' ασχοληθω, εχει κανεις καμια προταση? 

i5-9400 και Corsair Vengeance 2x16 GB που εχω ηδη θα μπει πανω επισης. Σε mid tower.

Budget με κατω απο 200 ευρω κάνουμε τίποτα?

αυτά τα είχες και σου χάλασε η μητρική? η τα πήρες πρόσφατα?

Δημοσ.

Τα ειχα και απλα θα στησω νεα συστημα και δεν υπαρχει budget για αλλο CPU. Τις RAM τις πηρα περυσι.

Τωρα εχω μια Asus Z170-A.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, feralkid είπε

Τα ειχα και απλα θα στησω νεα συστημα και δεν υπαρχει budget για αλλο CPU. Τις RAM τις πηρα περυσι.

Τωρα εχω μια Asus Z170-A.

ή παιρνεις https://www.skroutz.gr/s/17619193/Asrock-B365M-Pro4.html#reviews και το αφήνεις εκεί. Δεν υπάρχει λογική να δώσεις 200 ευρώ για μητρική σε EOL chipset. Γνώμη μου πας σε καινούργια.

η πουλάς ότι έχεις και πας σε σετ 3600-b450/ 10400-b460 (250-280 ανάλογα την μητρική και στα δύο)

Επεξ/σία από Sakiz105
Δημοσ.

για να καταλαβω το τρολοθεμα,θα παρεις 3080 και δεν εχεις μπατζετ για επεξεργαστη? δεν εχει νοημα η 3080 τοτε,αν και ποτε βρεις λεφτα για επεξεργαστη  τοτε παλι θα εχεις χασει γιατι θα εχει πεσει η τιμη της 3080 και γιατι θα επαιρνες το 50% με το σαπακι σου.Αναβολη προτεινω.

• Like 1
Δημοσ.

Χρειαζομαι την καρτα για 3d rendering οποτε δεν θα παιξει ιδιαιτερο ρολο ο επεξεργαστης για την χρηση της.

Να το θέσω αλλιώς μπας και βοηθήσω, αν είναι να βάλω μια νέα mobo και νεο CPU που να αξιοποιεί την 3080 σωστά αλλά δεν έχω μεγάλο budget, ποιες να κοιτάξω? Απλα νομιζα οτι μπορω να συνεχισω με την CPU που είχα προς το παρον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...