Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟς

1 λεπτό πριν, fkallitsa είπε

ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟς

Η Μητέρα μου φεύγει απο νοικιασμένο διαμέρισμα και θα μένει στο σπίτι μου.Ηταν νοικιασμέμο στο ονμα του πατέρα μου ,ο οποιος πέθανε πριν 9 χρόνια.Η Μητέρα μου ειναι 90 χρόνων. Χρωστάει στην Δεη 580 ευρω.. θα πρέπει να κάνω διακοπή σύμβασης...χρηματα δεν υπάρχουν...τι κανει...ιδεα καμμία ?

7 λεπτά πριν, fkallitsa είπε

ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟς

Η Μητέρα μου φεύγει απο νοικιασμένο διαμέρισμα και θα μένει στο σπίτι μου.Ηταν νοικιασμέμο στο ονμα του πατέρα μου ,ο οποιος πέθανε πριν 9 χρόνια.Η Μητέρα μου ειναι 90 χρόνων. Χρωστάει στην Δεη 580 ευρω.. θα πρέπει να κάνω διακοπή σύμβασης...χρηματα δεν υπάρχουν...τι κανει...ιδεα καμμία ?

• Moderators
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, fkallitsa είπε

ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟς

Διακανονισμό και τα δίνει λίγα λίγα

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Διακανονισμό και τα δίνει λίγα λίγα

37 λεπτά πριν, fkallitsa είπε

ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟς

σε ευχαριστώ 

Δημοσ.

Θεωρώ αν δεν υπάρχει καμία κληρονομιά απο πίσω να γίνει αποδοχή κάποτε, τότε αν δεν πληρώσει, δεν επιβαρύνεται ούτε ο ιδιοκτήτης ούτε κάποιος άλλος. Ειδικά αν είχατε και συμβόλαιο στο σπίτι

• 1 μήνα μετά...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...