Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε τόσο παλιό μηχάνημα ούτε να σκεφτεσαι για αναβάθμιση...απλώς βάλτε 1 μικροποσό και θα βρείτε κάτι σαφώς πιο αξιόλογο.

Όλα τα άλλα είναι πεταμένα λεφτά.

Δημοσ.

Ευχαριστω για ολη την βοηθεια! Απο οτι καταλαβα η θα βαλω antix linux η θα  αγορασω καποιο μηχανημα στα 50 ευρω που να κανει την δουλεια του!

Δημοσ.
Στις 16/9/2020 στις 9:21 ΜΜ, pngts1996 είπε

Δεν προλαβα να δω ποια ειναι σε λιγες μερες θα το εχω στα χερια μου,

Όταν το παραλάβετε κάντε ένα post με τα χαρακτηριστικά του συστήματος.

• Thanks 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Αυτή η κουταμάρα να προτείνει κάποιος ελαφρύ linux για να παίζει YouTube ο άλλος σε μηχάνημα που αντικειμενικά δεν μπορεί κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Το linux είναι ελαφρύ αλλά δεν είναι μαγικό.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν κατάλαβα πως ξεθαψατε το νήμα.

1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε

Αυτή η κουταμάρα να προτείνει κάποιος ελαφρύ linux για να παίζει YouTube ο άλλος σε μηχάνημα που αντικειμενικά δεν μπορεί κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Το linux είναι ελαφρύ αλλά δεν είναι μαγικό.

Συμφωνώ, για σερφαρισμα το όριο το θέτει η ram. Νομίζω πως το ελάχιστο είναι τα 4gb (με υποχωρήσεις) και τα 8 για είσαι άνετος.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fotaras76 είπε

Δεν κατάλαβα πως ξεθαψατε το νήμα.

Συμφωνώ, για σερφαρισμα το όριο το θέτει η ram. Νομίζω πως το ελάχιστο είναι τα 4gb (με υποχωρήσεις) και τα 8 για είσαι άνετος.

οχι μόνο η RAM , για ΥΤ πρέπει να έχεις ανάλογη gpu ή cpu με καλούτσικα ενσωματωμένα (η intel τα καταφέρνει καλύτερα και από τα 6ης γενιάς (skylake) και μετά τα video τρέχουν "εύκολα".

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

οχι μόνο η RAM , για ΥΤ πρέπει να έχεις ανάλογη gpu ή cpu με καλούτσικα ενσωματωμένα (η intel τα καταφέρνει καλύτερα και από τα 6ης γενιάς (skylake) και μετά τα video τρέχουν "εύκολα".

Για YT full hd ακόμα και τα HD2000 από i3 2ης γενιάς είναι αρκετά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...