yannis27gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Σε ένα διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη η κολώνα της ΔΕΗ είναι λιγότερο από 0,5μ απόσταση από το μπαλκόνι. Μίλησα με ΔΕΔΗΕ και μου είπαν να στείλω email. Έστειλα, πήραν αμέσως τηλέφωνο για διευκρινήσεις και την επόμενη κιόλας μέρα έκαναν αυτοψία στο χώρο και μου έστειλαν έγγραφη απάντηση (εντάξει, το λες και εντυπωσιακό για Ελλάδα). Το θέμα είναι όμως ότι αρνούνται τη μετακίνηση γιατί δεν είναι θέμα κολώνας αλλά καλωδίων τα οποία επειδή βρίσκονται πάνω σε αποστάτες τελικά είναι γύρω στα 2μ μακριά (με όριο το 1,25). Το αισθητικό κομμάτι (μια κολώνα σε απόσταση αναπνοής και μια σειρά καλωδίων που καλύπτουν όλο το οπτικό πεδίο του μπαλκονιού) τους είναι αδιάφορο. Μόνο αν τίθεται θέμα ασφαλειας ασχολούνται και εν προκειμένω δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Μου είπαν να κάνω αίτηση στο Δήμο Θεσσαλονίκης και να αιτηθώ μετακίνηση κολώνας με εν μέρει δική μου συμμετοχή στα έξοδα. Έχω φίλο στη ΔΕΔΗΕ (σε άλλο νομό) ο οποίος μου είπε ότι πράγματι έτσι είναι, όμως την αίτηση πρέπει να την κάνω στη ΔΕΔΗΕ, δεν έχει καμία σχέση ο δήμος. 1. Ξέρει κανείς τελικά που να πάω για την αίτηση; 2. Ποιο μπορεί να είναι το κόστος;
Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 1. ΔΕΔΔΗΕ. 2. Η κολώνα είναι τσιμεντένια; Σίγουρα πάνω από χιλιαρικο. 1
mrkra Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 θα σου φερουν δικο τυος εργολαβο εννοειται ο οποιος θα σε ξεζουμισει... Αν τους πεις να φερω δικο μυο θα σου πουν δνε προβλεπεται... Σε αντιστοιχο περιστατικο σε ενα χωραφι ηθελαν 1700 ευρω για ξυλινη κολονα.
Weiss Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Υποθέτω ότι στυλος βρίσκεται στο πεζοδρόμιο Tip : Αν κάνεις την αίτηση στο όνομα σου και από τη στιγμή που υπάρχουν όρια ασφαλείας που θέτει ο ΔΕΔΔΗΕ, το κόστος της μετατόπισης θα βγει πάνω σου, άρα θα πρέπει να πληρώσεις. Αν πας μέσω δήμου ( εφόσον βρίσκεται σε πεζοδρόμιο), το κόστος επιβαρύνει το δήμο και εσύ δεν πληρώνεις τπτ.
Dinos1973 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Όπως αναφέρθηκε υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς αλλά με καστος, βέβαια η κολώνα ήταν εκεί πριν το διαμέρισμα φαντάζομαι !
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Στην περίπτωση που η κολώνα είναι μέσα σε οικόπεδο (πριν χτιστεί προφανώς), από λάθος τοποθέτηση υποθέτω, τι προβλέπεται?
velociraptoras Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 εμας υπήρχε δέντρο που είχαν μπλεχτει τα καλώδια της δεη στα κλαδια και δεν ερχοντουσαν ουτε να κόψουν το δέντρο από το δήμο, τελικά το κόψαμε μόνοι μας μια μέρα που είχαν διακοπή ρευματος για αλλαγή άλλη κολόνας που ειχε πέσει από την κακοκαιρία. μάλιστα την προηγούμενη πριν το κόψουμε είχε αρπαξει φωτιά αλλά με τη βροχή έσβησε ευτυχως αμέσως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα