Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Οκ, όταν κάποιος ρωτήσει ποια κάρτα να πάρει μεταξύ των 1660 και 2060 , εσύ απλά απάντησε ότι είναι στην ίδια κατηγορία και οι δυο και να πάρει όποια του αρέσει καλύτερα στο μάτι.

Οτι να'ναι λες φίλος . 

Και οι δυο ανοικουν στην ιδια κατηγορία αλλά οτι πληρώνεις παίρνεις , κάπου χάνεις και κάπου κερδίζεις ετσι γίνεται σε ολα τα προιόντα στον κόσμο ασχέτως κατηγορίας . 

Και η 1660xx και η 2060 ανήκουν στην ίδια κατηγορία gpu .

Αν ρωτήσει κάποιος λοιπών ποια κάρτα απο τις 2 να πάρει το θέμα είναι τι μόνιτορ διαθέτει και φυσικά πόσα χρήματα διαθέτει . Αν έχει ενα μονιτορ 1080p στα 60hz είναι πιο σώφρον να πάρει την 1660 , τώρα αν δεν έχει οικονομικό θέμα και θέλει να πάρει κάτι πιο future proof μπορεί να πάρει και την 2060 . Αυτη είναι η σωστή απάντηση .

Αλλά βλέποντας την ασχετοσύνη που επικρατει πλέον σε αυτο το φόρουμ δεν μου κάνει και τόση εντύπωση αυτα που διαβάζω .  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη και εγω ανηκω στην ασχετοσυνη που επικρατει ( αφου και εγω συμφωνω οτι η 2060  δεν ανηκει στην ιδια κατηγορια με την 1660 ( αλλωστε και η ιδια η NVIDIA  για αυτο εβαλε στην μια RTX  και στην αλλη οχι γιατι μαλλον και αυτη ασχετη θα ειναι ... )

Θελεις λοιπον να μας δωσεις τα φωτα σου στο απο πια μοντελα θεωρειται διαφορετικη η κατηγορια για να μαθουμε και εμεις ;

ΥΓ: Επισης αν δεν εχει και οικονομικο θεμα ας παει και για μια 3080 που ειναι και φρεσκια...

Επεξ/σία από enable_your_mind
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Οτι να'ναι λες φίλος . 

Και οι δυο ανοικουν στην ιδια κατηγορία αλλά οτι πληρώνεις παίρνεις , κάπου χάνεις και κάπου κερδίζεις ετσι γίνεται σε ολα τα προιόντα στον κόσμο ασχέτως κατηγορίας . 

Και η 1660xx και η 2060 ανήκουν στην ίδια κατηγορία gpu .

Αν ρωτήσει κάποιος λοιπών ποια κάρτα απο τις 2 να πάρει το θέμα είναι τι μόνιτορ διαθέτει και φυσικά πόσα χρήματα διαθέτει . Αν έχει ενα μονιτορ 1080p στα 60hz είναι πιο σώφρον να πάρει την 1660 , τώρα αν δεν έχει οικονομικό θέμα και θέλει να πάρει κάτι πιο future proof μπορεί να πάρει και την 2060 . Αυτη είναι η σωστή απάντηση .

Αλλά βλέποντας την ασχετοσύνη που επικρατει πλέον σε αυτο το φόρουμ δεν μου κάνει και τόση εντύπωση αυτα που διαβάζω .  

αυτο το καπου χανεις, καπου κερδιζεις ειναι 20% διαφορα σε frames, οποτε ασε εμας που ειμαστε ασχετοι να λεμε οτι ΔΕΝ ειναι στην ιδια κατηγορια και εσυ που εισαι σχετικος να το πιστευεις. Απλα και ευγενικα στο ξαναλεω, μην παιρνεις και αλλους στο λαιμο σου.

Επεξ/σία από Crus
Δημοσ.

Η οθόνη του φίλου έχει Freesync, η AMD καρτούλα είναι καλύτερη σε αυτή την κατηγορία τιμής, υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να ειπωθεί?

Αυτή εδώ ίσως:  EVGA GeForce RTX 2060 6GB KO Ultra Gaming, ειναι στα 305€. Αν θες την κάρτα για δουλειά, μάλλον θα σου κάνει καλύτερα απ τις άλλες 2.
Αν όχι πας σε με την 5600xt είναι πολύ κοντά και αν δεν εχεις gsync πας στην AMD,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, Crus είπε

αυτο το καπου χανεις, καπου κερδιζεις ειναι 20% διαφορα σε frames, οποτε ασε εμας που ειμαστε ασχετοι να λεμε οτι ΔΕΝ ειναι στην ιδια κατηγορια και εσυ που εισαι σχετικος να το πιστευεις. Απλα και ευγενικα στο ξαναλεω, μην παιρνεις και αλλους στο λαιμο σου.

Που κερδίζεις 20 fps σε ποιο παιχνίδι και με ποιες κάρτες? 

Ο άλλος όπως κ εσύ έχετε την εντύπωση ότι ίδια κατηγορία σημαίνει,  ίδια τιμή,  ίδια fps ,ίδια κατανάλωση και πάει λέγοντας. 

Επεξ/σία από panoskatos
Δημοσ.

Μπορεί να γουστάρεις novideo, και εγώ προτιμώ κόκκινο στρατό, δε θα πάρω τον άλλο πάνω μου όμως, αν έχει καλύτερες επιλογές.
Οι κατηγορίες έίναι λιγο παρωχημένες πλεον με 1345 υλοποιήσεις το κάθε μοντέλο...μπορείς να τις ορίσεις όπως γουστάρεις
 Το θεμα είναι τι καλύτερο μπορεί να πάρει στο διαθέσιμο ποσό.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Που κερδίζεις 20 fps σε ποιο παιχνίδι και με ποιες κάρτες? 

Ο άλλος όπως κ εσύ έχετε την εντύπωση ότι ίδια κατηγορία σημαίνει,  ίδια τιμή,  ίδια fps ,ίδια κατανάλωση και πάει λέγοντας. 

Εχεις χασει τη μπάλα, δεν μπορώ να ασχοληθώ. 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...