Mikelpcpro_GR Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά, σήμερα το πρωί είδα κάτω από τους υαλοκαθαριστήρες τους αμαξιού χοντρό αλάτι, παράξενο τι φάση? έχω μια περίεργη γειτόνισά λέτε να το έβαλε επειδή δεν γουστάρει να το βλέπει? να αργήσω να ανησυχώ και να παίρνω τα μέτρα μου?
totalius Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Κάποιος απο τη γειτονιά δε σε γουστάρει ή κατι του έκανες .
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, mikevchq είπε Τι εννοείς;; Μπορείς να βάλεις φωτο; Για του λόγου το αληθές 8 λεπτά πριν, totalius είπε Κάποιος απο τη γειτονιά δε σε γουστάρει ή κατι του έκανες . Δεν έχω πειράξει μέχρι στιγμής κάποιον (για την ωρα) απλά βρε παιδί μου εδώ υπάρχει πολύ κοπλεξ και η συγκεκριμένη είναι πολύ ταναπου πιστεύω να με καταλάβεις τι εννοώ.
xx1100 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Mikelpcpro_GR είπε Καλησπέρα παιδιά, σήμερα το πρωί είδα κάτω από τους υαλοκαθαριστήρες τους αμαξιού χοντρό αλάτι, παράξενο τι φάση? έχω μια περίεργη γειτόνισά λέτε να το έβαλε επειδή δεν γουστάρει να το βλέπει? να αργήσω να ανησυχώ και να παίρνω τα μέτρα μου? Μάγια μου 'χεις κάνει.... 😋
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, xx1100 είπε Μάγια μου 'χεις κάνει.... 😋 Λες; Να πάρω κανένα μέντιουμ η κάνα παπά
futureshock Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 εγω σαν να βλεπω και στο χρωμα πανω στο καπώ σημαδια απο αλατα. Αρα μηπως καποιος επλενε μπαλκονι και στεγνωναν τα νερα πανω στο αμαξι σου και γεμισε αλατα.
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 38 λεπτά πριν, futureshock είπε εγω σαν να βλεπω και στο χρωμα πανω στο καπώ σημαδια απο αλατα. Αρα μηπως καποιος επλενε μπαλκονι και στεγνωναν τα νερα πανω στο αμαξι σου και γεμισε αλατα. Το αμάξι δεν είναι κοντά σε μπαλκόνι, δεν ξέρω αν εκεί που το αφήναμε δεν γέμισε.
mikevchq Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Κάποιος άδειασε κουβά πάνω στο αμάξι σου αλλά δεν μπορώ να μαντέψω τι περιείχε. Σκέτο νερό αποκλείεται να αφήσει τόσα άλατα. Εγώ θα έλεγα να το πλύνεις καλά και αν επαναληφθεί προφανώς κάποιος σε έχει βάλει στο μάτι.. 1
Shyn Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καποιος αδειασε νερο με μπολικο αλατι στο αυτοκινητο σου. Το εκαναν και στην αδερφη μου για να μην παρκαρει σε συγκεκριμενο σημειο. Το πλενεις αμεσα και οσο καλυτερα μπορεις. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από Shyn 1
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, Shyn είπε Καποιος αδειασε νερο με μπολικο αλατι στο αυτοκινητο σου. Το εκαναν και στην αδερφη μου για να μην παρκαρει σε συγκεκριμενο σημειο. Το πλενεις αμεσα και οσο καλυτερα μπορεις. Το κάναμε, το θέμα είναι αν έχει θέμα ο άλλος για το παρκινγ να έρθει να το πει μπροστά σου, τέτοιες πουστίες μόνο τσάτσοι τις κάνουν. γα@@ το λελέκι τους κότεςςςς
agnostos13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, Shyn είπε Καποιος αδειασε νερο με μπολικο αλατι στο αυτοκινητο σου. Το εκαναν και στην αδερφη μου για να μην παρκαρει σε συγκεκριμενο σημειο. Το πλενεις αμεσα και οσο καλυτερα μπορεις. Και τι κατάφεραν; Θα σκουριάσουν το αμάξι και καλά;
Shyn Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Mikelpcpro_GR είπε Το κάναμε, το θέμα είναι αν έχει θέμα ο άλλος για το παρκινγ να έρθει να το πει μπροστά σου, τέτοιες πουστίες μόνο τσάτσοι τις κάνουν. γα@@ το λελέκι τους κότεςςςς Γιατι μπορει ο αλλος να ερθει να σου πει μην παρκαρεις εδω? Του ανηκει ο δρομος ? Παντως εαν ζεις Αθηνα ετυχαν δυο περιπτωσεις με αλατονερο στον ουρανο και στο παπριζ. Ενα στην αδερφη μου οπως ειπα και το αλλο σε φιλο μου.. Θελαμε να παρακολουθησουμε ποιος το κανει αλλα ποιος θα κατσει τοσες ωρες.. Μπορει να ειναι και κατι διαφορετικο βεβαια, αλλα με το που ειδα το ποστ εκει πηγε το μυαλο μου.. 59 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Και τι κατάφεραν; Θα σκουριάσουν το αμάξι και καλά; Υποτιθεται οτι το αλατι χαλαει το χρωμα.. Απο την αλλη το ρισκαρεις? Εαν η επομενη τους κινηση ειναι να χαραξουν το αυτοκινητο εφοσον δεν "συμμορφωθεις" ? Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από Shyn
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, Shyn είπε Γιατι μπορει ο αλλος να ερθει να σου πει μην παρκαρεις εδω? Του ανηκει ο δρομος ? Παντως εαν ζεις Αθηνα ετυχαν δυο περιπτωσεις με αλατονερο στον ουρανο και στο παπριζ. Ενα στην αδερφη μου οπως ειπα και το αλλο σε φιλο μου.. Θελαμε να παρακολουθησουμε ποιος το κανει αλλα ποιος θα κατσει τοσες ωρες.. Μπορει να ειναι και κατι διαφορετικο βεβαια, αλλα με το που ειδα το ποστ εκει πηγε το μυαλο μου.. Υποτιθεται οτι το αλατι χαλαει το χρωμα.. Απο την αλλη το ρισκαρεις? Εαν η επομενη τους κινηση ειναι να χαραξουν το αυτοκινητο εφοσον δεν "συμμορφωθεις" ? Σε νησί ζούμε, απορώ ώρες ώρες τι κακία έχουν μέσα τους αυτοί οι ανθρώποι... και είναι τόσο μισάνθρωποι τι να πω πια σωτηρία σε αυτόν τον κόσμο δεν υπάρχει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα