Προς το περιεχόμενο

Tcl plex ή xiaomi note 9??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους.. Λίγο πριν αγοράσω συσκευή και πάνω που κατέληξα ότι oθα αγοράσω ένα redmi Note 9 4g 128gb στα 150€ περίπου βγάζει μεγάλη αλυσίδα το tcl plex 6g 128gb στα 129€..Χαρακτηριστικά ελαφρώς καλύτερα πιστεύω για το tcl (κάμερα κυρίως, επεξεργαστή Ram) με το xiaomi όντας νεότερο να έχει πιθανότητα για περισσότερες αναβαθμίσεις.. Την βοήθεια σας για το νικητή...

Επεξ/σία από arxyat
Δημοσ.
3 minutes ago, arxyat said:

Καλησπέρα σε όλους.. Λίγο πριν αγοράσω συσκευή και πάνω που κατέληξα ότι oθα αγοράσω ένα redmi Note 9 4g 128gb στα 150€ περίπου βγάζει μεγάλη αλυσίδα το tcl plex 6g 128gb στα 129€..Χαρακτηριστικά ελαφρώς καλύτερα πιστεύω για το tcl (κάμερα κυρίως, επεξεργαστή Ram) με το xiaomi όντας νεότερο να έχει πιθανότητα για περισσότερες αναβαθμίσεις.. Την βοήθεια σας για το νικητή...

Ποια αλυσίδα το βγαζει; Θα έδινα την ευκαιρία στην TCL αλλά δεν ξέρω ποιός έχει αναλάβει το σερβις με ότι αυτό σημαίνει. Αλλά στα 129Ευρώ το θεωρώ τσαμπα.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Ποια αλυσίδα το βγαζει; Θα έδινα την ευκαιρία στην TCL αλλά δεν ξέρω ποιός έχει αναλάβει το σερβις με ότι αυτό σημαίνει. Αλλά στα 129Ευρώ το θεωρώ τσαμπα.

5 λεπτά πριν, chios είπε

Αν όντως το βρήκες σε αυτήν την τιμή το πήρες χθες. 

Ο Γερμανός τα έβγαλε το πρωί σε 15' είχαν φύγει...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Γερμανός το έβαλε σε 15' όπως είπαν είχαν φύγει όλα. 

Πρόλαβα ένα μαύρο, σήμερα παραλαμβάνω 😁😁 

Edit:μόλις το πήρα 

129 ευρώ χάρισμα ήταν το συγκεκριμένο. Ελπίζω να με βγάλει 2-3 χρόνια, το πήρα για να το βάζω να πετάω το drone 😋

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stelios18120 είπε

Ο Γερμανός το έβαλε σε 15' όπως είπαν είχαν φύγει όλα. 

Πρόλαβα ένα μαύρο, σήμερα παραλαμβάνω 😁😁 

Edit:μόλις το πήρα 

129 ευρώ χάρισμα ήταν το συγκεκριμένο. Ελπίζω να με βγάλει 2-3 χρόνια, το πήρα για να το βάζω να πετάω το drone 😋

Εγώ πρόλαβα λευκό... Ήρθε μνμ... Θα παραλάβω απόγευμα... Πρώτες εντυπώσεις

???

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, arxyat είπε

Εγώ πρόλαβα λευκό... Ήρθε μνμ... Θα παραλάβω απόγευμα... Πρώτες εντυπώσεις

???

Δεν το άνοιξα, το πήρα, κλειστό το έχω θα το ανοιξω το απόγευμα με την ησυχία μου 😁

Τώρα συνεχίζουμε δουλειά 👍

Δημοσ.

Koιταξά για το tcl plex γιατί και εγώ είμαι στο ψάξιμο για νέο κινητό και είδα μια τιμή πάνω από 280 και το πουλάνε μόνο 1-2 μαγαζιά στο skroutz και στο best price, πρέπει να το αγοράζουν πολυ υποθετω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν το δούλεψα εχθές κανένα 2ωρο το βράδυ 

Το απόλυτο vfm για τα 129€ που το πρόλαβα.λογικα είχαν ελάχιστα κομμάτια.

Ταχύτατο (6gb ram άλλωστε +Snapdragon) ,δεν κόλλησε πουθενά, και γενικά μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Ωραίες καμερες με καλή ανάλυση και ωραία χρώματα.

Γενικά αξιζει (δεν περίμενα και πολλά λόγω μάρκας,αλλά τελικά μου άλλαξε γνώμη 100%)

Όταν το setαρισα έκανε έκανε μεγάλο update 2.9gb

Επίσης ένα ωραίο feature που δεν το είχα ξαναδεί σε άλλο κινητό,είναι όταν βάζεις την μπροστινή κάμερα να δουλέψει ,κάνει ένα ωραίο εφέ,ένα κυκλάκι γύρω της.

Και κάτι που σπάνια βλεπεις,η συσκευή ήδη φόραγε screen protector εργοστασιακο και μέσα στο κουτί ειχε και μια θήκη προστασίας. Σε άλλα κινητά με αξία 3πλασια δεν βάζουν ούτε θήκη....να τα λέμε και αυτά.

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stelios18120 είπε

Λοιπόν το δούλεψα εχθές κανένα 2ωρο το βράδυ 

Το απόλυτο vfm για τα 129€ που το πρόλαβα.λογικα είχαν ελάχιστα κομμάτια.

Ταχύτατο (6gb ram άλλωστε +Snapdragon) ,δεν κόλλησε πουθενά, και γενικά μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Ωραίες καμερες με καλή ανάλυση και ωραία χρώματα.

Γενικά αξιζει (δεν περίμενα και πολλά λόγω μάρκας,αλλά τελικά μου άλλαξε γνώμη 100%)

Όταν το setαρισα έκανε έκανε μεγάλο update 2.9gb

Επίσης ένα ωραίο feature που δεν το είχα ξαναδεί σε άλλο κινητό,είναι όταν βάζεις την μπροστινή κάμερα να δουλέψει ,κάνει ένα ωραίο εφέ,ένα κυκλάκι γύρω της.

Και κάτι που σπάνια βλεπεις,η συσκευή ήδη φόραγε screen protector εργοστασιακο και μέσα στο κουτί ειχε και μια θήκη προστασίας. Σε άλλα κινητά με αξία 3πλασια δεν βάζουν ούτε θήκη....να τα λέμε και αυτά.

Μία από τα ίδια και εγώ.. Ακριβώς αυτά είχα να σχολιάσω.. Εμένα αυτό με το κυκλάκι με μπερδεύει γτ βγάζει φώτο χωρίς να θέλω όταν ευθυγραμμιστει... Όπως επίσης ότι το κινητό βγήκε Σεπτεμβριο του 19 να έχει ενημέρωση ασφαλείας Ιανουαρίο του 2020..έβαλα nova lancher που με βολεύει και μέχρι τώρα δεν είδα κάποια δυσλειτουργια.. Τέλος μένει να δοκιμάσω gcam για να δω διάφορες...

Επεξ/σία από arxyat
Δημοσ.

Θα το χαρείτε, είστε τυχεροί με τόσα λίγα χρήματα που αποκτήσατε τέτοια συσκευή. η οθόνη είναι εκπληκτική με υπέροχα χρώματα, οι κάμερες απίστευτες με πολύ καλο λογισμικό, δεν χρειάζεται GCam, βγάζει και νυχτερινές υπέροχες φωτογραφίες. Το Android 10 καθαρό με λίγες εφαρμογές της TCL που είναι πολύ καλές. Έμαθα απο χρήστες στην Τουρκία και στην Αίγυπτο σύντομα έρχεται και notification light σε ενημέρωση. v2.0.2.bh9

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...