Rpanagos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Προσπαθω να φτιαξω ενα εγγραφο(txt) το οποιο να εχει καποιους βασικους ελεγχους για αυτοκινητο το οποιο ειναι μεταχειρισμενο. Μεχρι στιγμης εχω βαλει αυτα και θα ηθελα να δω αν υπαρχει κατι το οποιο μου διαφευγει η δεν ξερω εγω. Εχω βαλει ΜΟΝΟ τα μηχανικα πραγματα που μας ενδιαφερουν και οχι αν εχει φθαρμενο εσωτερικο η καποια γρατζουνια-λακουβα εξωτερικα. Βιβλιο Service Ελεγχος Κινητηρα (διαρροες κλπ) Ελεγχος Εξατμισης Ηχος κινητηρα Ηλεκτρολογικα οτι ΟΛΑ δουλευουν και δουλευουν σωστα Τιμονι (κενά κλπ) Λυχνιες στο ταμπλο Πενταλ Χειροφρενο Aircondition (θερμο - ψυχρο) Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2020 από Rpanagos
jniki10 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 https://chris-fix.com/upload/How to Inspect a Used Car Checklist FULL.pdf 1
meletis_m Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, Rpanagos είπε Προσπαθω να φτιαξω ενα εγγραφο(txt) το οποιο να εχει καποιους βασικους ελεγχους για αυτοκινητο το οποιο ειναι μεταχειρισμενο. Μεχρι στιγμης εχω βαλει αυτα και θα ηθελα να δω αν υπαρχει κατι το οποιο μου διαφευγει η δεν ξερω εγω. Εχω βαλει ΜΟΝΟ τα μηχανικα πραγματα που μας ενδιαφερουν και οχι αν εχει φθαρμενο εσωτερικο η καποια γρατζουνια-λακουβα εξωτερικα. Βιβλιο Service Ελεγχος Κινητηρα (διαρροες κλπ) Ελεγχος Εξατμισης Ηχος κινητηρα Ηλεκτρολογικα οτι ΟΛΑ δουλευουν και δουλευουν σωστα Τιμονι (κενά κλπ) Λυχνιες στο ταμπλο Πενταλ Χειροφρενο Aircondition (θερμο - ψυχρο) Στόν έλεγχο κινητήρα μια βασική εικόνα θα δώσει η συμπίεση . Βιβλίο Service δεν το θεωρώ σημαντικό, τόσα γίνονται περί πλαστογραφιών . Σε μερικά οχήματα mercedes , bmw από όσο εχω διαβάσει μπορείς να μάθεις περισσότερες πληροφορίες με επίσημο διαγνωστικό. Επιπλέον εαν προχωρήσεις , εφόσον ειναι καθαρό , πιστεύω μια εικόνα θα δωσει και το πάχος του χρώματος τού αμαξώματος εάν έχει ξαναβαφτεί
Rpanagos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, meletis_m είπε Στόν έλεγχο κινητήρα μια βασική εικόνα θα δώσει η συμπίεση . Θα σε αφησει ο πωλητης να το ψαξεις τοσο? Καλα αυτο με το χρωμα δεν το κοιταω γιατι βλεπω σχετικα παλια αμαξια και στα περισσοτερα μπορει να λεει οτι εκανε ενα φρεσκαρισμα
meletis_m Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Θα σε αφησει ο πωλητης να το ψαξεις τοσο? Καλα αυτο με το χρωμα δεν το κοιταω γιατι βλεπω σχετικα παλια αμαξια και στα περισσοτερα μπορει να λεει οτι εκανε ενα φρεσκαρισμα Εννοειται , αλλιως ας φυγει. Εγω προσφατα πηρα 1 Mazda 6 Το έφερε στο συνεργειο και αφου ειδαμε οτι ειναι καθαρο του καναμε έλεγχο 2 ωρες Του ειπα του πωλητη θα προχωρησω. Συμπίεση ειναι τραγικό εάν δεν πάρει το συνεργείο . Το έκανε και βολτα ο μηχανικος και μετα μου ειπε πόσο να του κοψω και εαν αξιζει γενικα .
Rpanagos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, meletis_m είπε Εννοειται , αλλιως ας φυγει. Εγω προσφατα πηρα 1 Mazda 6 Το έφερε στο συνεργειο και αφου ειδαμε οτι ειναι καθαρο του καναμε έλεγχο 2 ωρες Του ειπα του πωλητη θα προχωρησω. Συμπίεση ειναι τραγικό εάν δεν πάρει το συνεργείο . Το έκανε και βολτα ο μηχανικος και μετα μου ειπε πόσο να του κοψω και εαν αξιζει γενικα . Ποσο σου πηρε ο μαστορας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα