marsele Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 12 hours ago, afm said: 18.96 + 5.50= 24.96 Ευρώ για 50 internet, απεριόριστα αστικά - υπεραστικά, 12 ώρες προς κινητά; Παραφράζοντας ένα τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου θα έλεγα: "Θα 'θελα να 'ξερα τι σκέφτεσαι..." ακόμα. Δεν σκέφτομαι κάτι απλά περιμένω.😉😉😉 Έχω στείλει αίτημα εδώ και 2 ημέρες στη nova μέσω της φόρμας επικοινωνίας που έχει στο site και περιμένω να με καλέσουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoavlonitis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, JTRGamer είπε Μεσω καλωδιου Έχεις μεγάλο attenuation, έχεις κοιτάξει την καλωδίωση του σπιτιού; Το router είναι στην 1η πρίζα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, geoavlonitis είπε Έχεις μεγάλο attenuation, έχεις κοιτάξει την καλωδίωση του σπιτιού; Το router είναι στην 1η πρίζα; Έχω αλλάξει με τον ηλεκτρολόγο πριν 2 βδομάδες το καλώδιο από τον κατανεμητή εώς το ρούτερ από utp cat5 σε τηλεφωνικό PET cat6 Το ρούτερ στην πρώτη πρίζα τι εννοείς ; Ώπα μάλλον κατάλαβα τι εννοείς... Έχει γούστο να φταίει η πρίζα τόσο καιρο! Το θέμα είναι πως θα καταλάβω ποια είναι η πρώτη πρίζα... Ώπα edit2: για 1η πρίζα ρεύματος μιλάμε ή 1η πρίζα τηλεφώνου;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marsele Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 46 minutes ago, JTRGamer said: Ώπα edit2: για 1η πρίζα ρεύματος μιλάμε ή 1η πρίζα τηλεφώνου;; Για την πρώτη πρίζα τηλεφώνου που έρχεται απο τον κατανεμητή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, marsele είπε Για την πρώτη πρίζα τηλεφώνου που έρχεται απο τον κατανεμητή. Εχει βάλει ο ηλεκτρολογος το καλωδιο pet cat6 απο τον κατανεμητη κατευθειαν στην dsl θύρα του ρουτερ (σύνδεσε τα ζευγη του pet cat6 σε rj11 βύσμα και απο κει στην dsl θύρα του ρουτερ) Οπότε είναι σαν να το έχω στην πρώτη πριζα Εκτός απ αυτο οταν είχε ερθει ο τεχνικός του ΟΤΕ σπιτι μου ,μέτρησε απο έξω στον κατανεμητη την ταχύτητα και δεν κλείδωνε πάνω απο 43mbps Επίσης πήρα τώρα πριν λίγο στο 13788 και η τεχνικός της cosmote μου είπε οτι για να πιάνω 50/50 download πρέπει να έχει καμπινα σε αποσταση εώς 20 μέτρα από το σπίτι μου! Γι αυτό πιάνω λιγοτερο δλδ επειδή δεν είμαι στα <20 μετρα απ την καμπινα Ισχύεί? Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από JTRGamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoavlonitis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, JTRGamer είπε Εχει βάλει ο ηλεκτρολογος το καλωδιο pet cat6 απο τον κατανεμητη κατευθειαν στην dsl θύρα του ρουτερ (σύνδεσε τα ζευγη του pet cat6 σε rj11 βύσμα και απο κει στην dsl θύρα του ρουτερ) Οπότε είναι σαν να το έχω στην πρώτη πριζα Εκτός απ αυτο οταν είχε ερθει ο τεχνικός του ΟΤΕ σπιτι μου ,μέτρησε απο έξω στον κατανεμητη την ταχύτητα και δεν κλείδωνε πάνω απο 43mbps Επίσης πήρα τώρα πριν λίγο στο 13788 και η τεχνικός της cosmote μου είπε οτι για να πιάνω 50/50 download πρέπει να έχει καμπινα σε αποσταση εώς 20 μέτρα από το σπίτι μου! Γι αυτό πιάνω λιγοτερο δλδ επειδή δεν είμαι στα <20 μετρα απ την καμπινα Ισχύεί? Βλακειες λεει, εως 500μ φτανει, αν ηταν ετσι δεν θα εδιναν πουθενα διαθεσιμοτητα, εδω και η 200ρες φτανουν 100-200μ. Επισης, εισαι στα 450μ σε ευθεια ή σε καλωδιακο μηκος; Τα καλωδια μπορει να κανουν ενα σωρο κυκλους πριν φτασουν στην καμπινα. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από geoavlonitis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 520μ σε καλωδιακο μηκος Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από JTRGamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marsele Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 παρακάτω επισυνάπτω δύο φωτογραφίες με τα στοιχεία της γραμμής internet μετά από μια μέρα χρήσης. Τα CRC errors είναι 330 είναι πολλά για μια ημέρα;;; Ρωτάω αν είναι να πάρω την τεχνική υποστήρισξη να κάνουν έλεγχο της γραμμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marsele Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 On 16/09/2020 at 16:20, geoavlonitis said: Αν καποιος παροχος (ΟΤΕ, Wind ή Vodafone) εχει βαλει καινουριες καμπινες κοντα στο σπιτι σου (εως 500μ συνηθως) τοτε θα εχεις κανονικα 50ρα, αλλιως δεν γινεται. Απ' ότι είδα στον χάρτη με τις καμπίνες VDSL, υπάρχει σε απόσταση περίπου 30-35 μέτρων από το σπίτι μου. Αυτό σημαίνει ότι η ταχύτητα που θα συγχρονίζει η γραμμή μου πρέπει να είναι λογικά πολύ καλή;;; Μου έκαναν τελικά προσφορά από Nova για ανανέωση με περίπου 27 ευρώ για VDSL50 (δωρεάν αστικά υπεραστικά και απεριόριστα κινητά) και για την VSDL 100 29,90 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoavlonitis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Ναι, μπορεις να βαλεις και 100 σε αυτην την αποσταση, αν σε ενδιαφερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Με πήραν τηλέφωνο να αναβαθμίσω και εγώ, αλλά η δικιά μου καμπίνα VDSL έχει απόσταση 1km μέχρι την κατοικία, υπάρχει πιθανότητα να δουλέψει το 50ρι VDSL; Τώρα έχω ADSL 3,5Down/0,2Up και attenuation 70. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα