marsele Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα, είμαι συνδρομητής forthnet-nova σε σύνδεση ADSL 24Mbps εδώ και αρκετά χρόνια και σκέφτομαι να αλλάξω πάροχο για ευνόητους λόγους. Η ταχύτητα η πραγματική που έχω αυτή την στιγμή είναι 13,5mbps περίπου και θα ήθελα να πάω σε VDSL. Το κόστος του μηνιαίου μου λογαριασμού είναι 18,96€ και περιλαμβάνει απεριόριστα αστικά - υπεραστικά, 12 ώρες προς κινητά και το internet φυσικά. Επειδή δεν θέλω να υπερβώ κατά πολύ το πάγιο που δίνω αυτή την στιγμή σκεφτόμουν να πάω στην Vodafone στο VDSL50 που είναι 26,90€ ανα μήνα. Να κάνω το βήμα ή θα το μετανιώσω;;; Τι προτείνετε σαν πιο αξιόπιστη λύση;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marsele Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Παραθέτω κι ένα screenshot με τα στοιχεία της γραμμής.Τα CRC errors που είναι 0/515 παίζουν κάποιο ρόλο για την σταθερότητα της γραμμής-ταχυτητας;;; Είχα πάρει τηλ. κάποια στιγμή στην forthnet και μου είχαν πει να βγάλω το φιλτρακι από την πρίζα και να συνδέσω το modem απευθείας στην κεντρική πρίζα. Απλά επειδή το σπίτι είναι παλιό έχει μια μόνο πρίζα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoavlonitis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν καποιος παροχος (ΟΤΕ, Wind ή Vodafone) εχει βαλει καινουριες καμπινες κοντα στο σπιτι σου (εως 500μ συνηθως) τοτε θα εχεις κανονικα 50ρα, αλλιως δεν γινεται. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2020 από geoavlonitis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marsele Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Έχω μιλήσει με την Vodafone κι έχουν ελέγξει την περιοχή που μένω και με ενημέρωσαν ότι υποστηρίζει VDSL 50Mbps. Το ερώτημα είναι σε ποια εταιρία να απευθυνθώ έτσι ώστε να έχω τα λιγότερα προβλήματα όσον αφορά τεχνική υποστήριξη ταχύτητα δικτύου κλπ;;; Vodafone,cosmote ή Nova;;; Υ.Γ.:Καμπίνα παρεμπιπτόντως υπάρχει ακριβώς απέναντι από το σπίτι μου γιατί πριν περίπου ένα με δύο χρόνια γίνονταν εργασίες από τον ΟΤΕ και αντικατέστησαν την παλιά καμπίνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoavlonitis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Cosmote ή Nova θα σου ελεγα, η Voda δινει χαλια ρουτερ. 50 θα εχεις μην αγχωνεσαι, αφου εισαι σε καμπινα. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2020 από geoavlonitis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, marsele είπε ...σε ποια εταιρία να απευθυνθώ έτσι ώστε να έχω τα λιγότερα προβλήματα όσον αφορά τεχνική υποστήριξη ταχύτητα δικτύου κλπ;;; Vodafone,cosmote ή Nova;;; [...] Γι τα λιγότερα προβλήματα, μόνο Cosmote! Για φτηνότερη τιμή εκεί που είσαι τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marsele Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 47 minutes ago, geoavlonitis said: Cosmote ή Nova θα σου ελεγα, η Voda δινει χαλια ρουτερ. 50 θα εχεις μην αγχωνεσαι, αφου εισαι σε καμπινα. Κοίτα κι εγώ ψάχνοντας πηγαίνω γι'αυτό και ρωτάω γιατί απ'ότι κατάλαβα παρακαλάς να μην σου τύχει πρόβλημα γιατί από τεχνική υποστήριξη και τηλεφωνική εξυπηρέτηση μάλλον όλες οι εταιρείες στα ίδια επίπεδα είναι,δηλαδή ψιλοχάλια😜😜😜 Τώρα ο μόνος λόγος που θα σκεφτόμουν να μείνω στη Nova είναι να αποφύγω την αίτηση φορητότητας σε άλλο πάροχο και καθυστερήσει περισσότερο η διαδικασία. Σε Nova 50αρα κάτω από 30 ευρώ υπάρχει πρόγραμμα;;; Γιατί στην Vodafone τα 26,90 ευρώ το μήνα για 50αρα είναι δελεαστικά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoavlonitis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Αν σκεφτείς ότι η 100αρα Double Play (απεριόριστα σταθερά κινητά) της Nova κάνει 29,9€ τότε θα υπάρχει πρόγραμμα 50Mbps με 25€ περίπου. Στο σάιτ δεν μπορώ να βρω ακριβή τιμή για Internet 50, απ’ό,τι έχω καταλάβει το 50ρι το δίνουν ως πρόσθετη χρέωση στο ήδη υπάρχον 24ρι πακέτο που έχεις τώρα. Η -πρόσθετη- χρέωση είναι νομίζω 5.25€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marsele Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 20 hours ago, marsele said: Παραθέτω κι ένα screenshot με τα στοιχεία της γραμμής.Τα CRC errors που είναι 0/515 παίζουν κάποιο ρόλο για την σταθερότητα της γραμμής-ταχυτητας;;; Είχα πάρει τηλ. κάποια στιγμή στην forthnet και μου είχαν πει να βγάλω το φιλτρακι από την πρίζα και να συνδέσω το modem απευθείας στην κεντρική πρίζα. Απλά επειδή το σπίτι είναι παλιό έχει μια μόνο πρίζα... Το modem είναι τοποθετημένο ακριβώς μπροστά από ηλεκτρολογικό πίνακα, παίζει κάποιο ρόλο αυτό όσον αφορά την σταθερότητα της γραμμής( ρωτάω μήπως δημιουργούνται κάποια πεδία-παρεμβολές που επηρεάζουν την ποιότητα της γραμμής);; Τα CRC errors σαν τιμή είναι φυσιολογική τα 515 που υπάρχουν στα στοιχεία συγχρονισμού της γραμμής;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoavlonitis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Εξαρταται το uptime, αν ηταν πολλες μερες ανοιχτο ειναι πολυ καλα. Παρεμβολες απο το ρευμα θα ειχες μονο αν το καλωδιο του τηλεφωνου περνουσε παραλληλα με καλωδιο ρευματος, ή αντιστοιχα αν το ειχες μεσα στον πινακα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marsele Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 4 hours ago, geoavlonitis said: Εξαρταται το uptime, αν ηταν πολλες μερες ανοιχτο ειναι πολυ καλα. Έκανα restart στο modem για να μηδενίσουν τα errors και στις πρώτες 6 ώρες λειτουργίας περίπου έχει βγάλει 6 CRC errors. Παρακάτω τα στοιχεία της γραμμής Άρα εφόσον δεν έχει κάποιο θέμα η γραμμή να πάω σε Nova vdsl 50 ή 100 για να γλιτώσω την όλη διαδικασία της φορητότητας σε άλλο πάροχο;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afm Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 16/9/2020 στις 12:32 ΜΜ, marsele είπε ... Το κόστος του μηνιαίου μου λογαριασμού είναι 18,96€ και περιλαμβάνει απεριόριστα αστικά - υπεραστικά, 12 ώρες προς κινητά και το internet φυσικά. 18.96 + 5.50= 24.96 Ευρώ για 50 internet, απεριόριστα αστικά - υπεραστικά, 12 ώρες προς κινητά; Παραφράζοντας ένα τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου θα έλεγα: "Θα 'θελα να 'ξερα τι σκέφτεσαι..." ακόμα. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από afm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 16/9/2020 στις 4:20 ΜΜ, geoavlonitis είπε Αν καποιος παροχος (ΟΤΕ, Wind ή Vodafone) εχει βαλει καινουριες καμπινες κοντα στο σπιτι σου (εως 500μ συνηθως) τοτε θα εχεις κανονικα 50ρα, αλλιως δεν γινεται. Εγώ που είμαι σε καμπίνα στα 450μ γιατί πιάνω μόνο 43mbps αντί για 50mbps ? (σε 50αρα vdsl) Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από JTRGamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_k1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, JTRGamer είπε Εγώ που είμαι σε καμπίνα στα 450μ γιατί πιάνω μόνο 43mbps αντί για 50mbps ? (σε 50αρα vdsl) Η μέτρηση γίνεται μέσω καλωδίου ή μέσω Wifi? Μπορείς να μας ανεβάσεις και στατιστικά από το ρούτερ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, nikos_k1 είπε Η μέτρηση γίνεται μέσω καλωδίου ή μέσω Wifi? Μπορείς να μας ανεβάσεις και στατιστικά από το ρούτερ? Μεσω καλωδιου Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από JTRGamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα